Svatební noc. Kde je zvykem ji strávit?

Ahoj nevěsty, už máte vymyšleno, kde strávíte svatební noc? Někde jsem četla, že bych ženich s nevěstou neměli spát tam, kde se ráno probouzeli. Jak to řešíte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky bublinko, my budeme mít svatební noc v hotelu, kde je i oslava. Od partnerovo babičky jsme sice dostali vynadáno, že proč utrácíme, když ona má doma přeci taky manželskou postel, ona že by se vyspala na gauči v obýváku a rodiče s bratrem by se podělili o palandu a karimatku :-| . No to jsou babičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatebni noc rozhodne v te restauraci, kde bude hostina a pred kterou bude za hezkeho pocasi obrad :-) Maji tam luzka asi pro 20 lidi, nam budou stacit myslim tri pokoje pro par prespolnich hostu a pro nas.
Odpovědět
To máš dobrý, že to bude v hotelu. Budete mít klídek. Taky přemýšlím, že se nějak zdejchnem :-) , jelikož u nás bude přespávat skoromanželovo příbuzenstvo až z dalekého Děčína...
Odpovědět
Holky, mám strach, že naše svatební noc nedopadne podle mých představ, asi budu ráda, když se k ránu dostanem vůbec do postele. Jsme takový noční pařiči. Není to nějaká pověra, když nic nebude? Spát budeme doma (nějakou dobu už spolu bydlíme), a souhlasím s tím, že noc před by měl spát pár odděleně.
Odpovědět
Moje nejnejnej kámoška taky úplně odpadla, ikdyž manžílek naléhal, že prý jde přece o svatební noc :-D Myslím, že toho bude mít dost asi každý, ale na nějakou tu něžnost by asi dojít mělo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny. My jsme původně chtěli taky spát doma, ale pak jsme to změnili, páč nám nedošlo, že tam bude z druhého dne a rána dost nepořádek - takže nic moc romantika. Vybírali jsme docela dlouho (teda hlavně já) a pak jsme objevili krásný penzionek, nebo lépe ranč s koňmi, bublajícím potůčkem a krásnou krajinou...
Odpovědět
Taky si myslím, že by k něčemu dojít mělo. Ale počítám s tím, že můj drahý novomanžel bude úplně K.O., dokonce mě už předem varoval, takže asi budu mít smůlu. Asi proto naplánoval svatební cestu už 3 dny po svatbě. Asi má něco za lubem.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše svatební noc bude taky na statku,kde bude oslava.Mají tam pokoje a vyspí se tam 25 lidí.Budeme tam trávit ještě neděli.
Odpovědět
Ten penzion a statek vám moc závidím. Je to romantický a krásný zároveň. U nás bohužel nic takovýho neseženu. Možná, když koupim nějakou pěknou košilku, že se ten můj drobet probere. Uvidíme. PA
Odpovědět
Profilova fotka
Pěknou košilku jsem si kupovala ;-) , chtěla jsem manžílkovi pořídit taky pěkný pyžamko (saténový), ale bohužel je nikde nemají a když už náhodou jedno měli, tak vypadalo jak pro důchodce :-|
Odpovědět
Ahoj holčiny, nechci Vás strašit, ale myslím, že ve většině případů se svatební noc neuskuteční. My jsme si s přítelem řekli hned narovinu, že ji nebudeme mít, proto jsme ani hotel neobjenávali. A navíc i já si to chci užít tento den, ale jak píšete, určitě si také nějaké krásné prádelko koupím :-) ¨Po svatbě se to bude taky hodit :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, já si vždy představovala nádhernou svatební noc plnou romantiky a ... :-o , však víte :-D . No a jelikož jsem už na pár svatbách byla, tak je mi jasný dopředu, že z toho nic nebude 8-). Máme "párty" na jedné chaloupce, kde se dá i přespat, ale žádný dvoupokoje, ale hezky jedna velká místnost! No a to nezmiňuju, že tam - apoň doufám - přespí i moji rodiče. Takže svatební noc budeme muset odložit na později 8-)
Odpovědět
Holky, jsem ráda, že se k tomu takhle stavíte. Je rozumný si hned před svatbou říct, že když svatební noc nebude, vůbec nic se nestane. Ta možnost, že to dobře dopadne, tady přece pořád bude. PA
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,my máme svatební noc zamluvenou v jednom hotýlku. Jelikož máme malinkou svatbičku (bude nás 8 dospělých a 2 malý děti) tak z toho vyplývá,že se dlouho slavit a popíjet nebude,takže je tu naděje,že nějaká svatební noc proběhne :-D Počítáme,že se na hotel dostaneme tak nejdýl do 10 večer a zřejmě i vcelku střízliví-nejsme ani jeden moc na pití a bavit se umíme i bez toho,takže už se těšíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My budemem mit krasne romantickou svatebni noc - ve stanu. Bude u nas totiz spat plno pribuzenstva, takze pro "omladinu" se vytvori stanove mestecko na zahrade. Je mi jasny, že ze svatebni noci by stejne nic moc nebylo, takze si to nechame na jindy a myslim, ze si toho jeste uzijeme az az!
Odpovědět
Byla bych ráda, kdyby ke svatební noci došlo. Přeci jenom je to první společná noc manželů ;-) Zůstaneme doma v našem novém rodinném domečku, kde je nám nejlíp. Když ale fyzicky i psychicky "odpadneme", nic se neděje, zítra je přeci taky den :-)
Odpovědět
Ahojky holky, my máme svatební noc už za sebou a musím se pochlubit že byla úžasná, nehledě toho že přesně pod námi probíhaly bouřlivé oslavy jiné svatby až do ranních hodin. Ale čert to vem! Když jsme přijeli na pokoj, dali jsme si společnou sprchu ještě před tím pár foteček na památku a pak jsme si krásně povídali o tom jaký jsme měli pocity a jak ten den vlastně probíhal, usnuli jsme ve společném objetí a to se mi líbilo mnohem víc, než kdybychom měli dělat ........ no víte co!!! :-) Tak ať je Vaše svatební noc přesně podle Vašich představ ať už budete řádit či nikoliv :-D
Odpovědět
No, já bych tu svatební noc dopředu neodepisovala. :-) Předpokládala jsem, že u nás nic neproběhne, protože normálně odpadám v devět večer a když půjdem spát pozdě, navíc ještě posílení alkoholem, že už se nic moc dít nebude... :-D A nakonec jsem byla velmi příjemně překvapená - i když jsme se dostali na pokoj až kolem půl třetí ráno, tak jsme se po sprše docela probrali a pak jsme prožili nádhernou, romantickou svatební noc........ Jeden nikdy neví... Ale asi k tomu přispělo i to, že jsme měli hodně hostů a snažili se s každým aspoň chvíli popovídat, takže jsme velmi málo pili, což doporučuju :-)
Odpovědět
Tak se holky necháme překvapit, jak to všechno dopadne :-D Ať to dopadle jakkoli všude s mírou :-) Moc hezky se Vám to Macíku vyvedlo, že? Myslím, že každý máme nějakou představu. Necháme se překvapit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, my bude mít svatební noc na zámečku, tam kde bude hostina. A pravdou je, že jsme se o svatební noci s přítelem ještě nebavili... Ale vzhledem k tomu, že budu ráno vstávat v 6 a pak ten celodenní maraton a ještě k tomu moc nepijeme alkohol, takže stačí pár skleniček vína a točí se nám hlava, tak nevím nevím... Necháme se překvapit. A kdyby náhodou nevyšla svatební noc, tak o to hezčí bude 1. novomanželské ráno ;-)
Odpovědět
A co takhle vyzkoušet nějaký povzbuzovač - nějaký energetický nápoj !!!!!! :-D :-D :-D A to myslím nejen pro manžela :-)
Odpovědět
Tak co vím ze skušeností přátel tak po tom úpotrném a dlouhém dni žádná svatební noc nikde zatim nebyla a tak s tí i tak počítám předpokládám že se svatební oslava protáhne do brzkých ranních hodin a pak se přesuneme do naší postýlky :-| Ovšem nevylučuji že k nějakému překvápku nemůže dojít a samozdřejmě tomu napomužu krásným prádýlkem a noční košilkou :-)
Odpovědět
Napadá mě jedna naprosto praktická otázka - jak si představujete svlékání svatebních šatů? Já jsem si vždycky myslela, že by mi je měl svlékat manžel a...jenomže teď mi dochází, že budeme po tom dni oba nejpíš tak upocení atd., že nejdřív proběhne sprcha...No, prostě jsem došla k závěru, že to byla asi moje dětinská představa. A kdžy k tomu přidám to,že budu mít v drdolu milion sponek a ještě nějakou podivnou vycpávku...a šaty mám takový, že leda bez podrpsenky, tak si asi dáme každý chvíli soukromí v koupelně a......a pak půjdem asi spinkat, protože ten můj je takový spáč, že si to asi schutí necháme na druhý den. Napadají někoho taky takové čistě praktické věci? Mně totiž občas přijde hrozně k smíchu vytvářet romantiku, když se potom vždycky něco naprosto neromanticky pokazí - zasekne se zip, já dostanu záchvat smíchu, chlapi si takové věci berou osbně a je po všem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Karolinop tak nad tímhle jsem taky přemýšlela. Ten můj se totiž děsně těší na to, jak si mě bude svlékat ze svatebních šatů. To by neměl být problém, jestli v nich vydržím celý den. Ale co když ne? Chtěla bych, aby to tak bylo, ale přeci se do nich nebudu znovu oblékat? :-) Vlasy bych neřešila, může ti z drdolu vyndavat pomalu a romanticky sponku po sponce. ;-) A vycpávky jsou i v podprsence, určitě si nebude myslet, že je to něco špatnýho, že ji máš i v hlavě! :-D
Odpovědět
Já si pořád myslím že ztoho nic nebude :-D :-D :-D Ale překvápko je překvápko ale samozdřejmě záleží na tom jak se budeme oba cítit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme původně chtěli spát doma, ale nakonec jsme si zamluvili pěkný apartmánek v pensionku s farmou koní , rybníčkem a vodníkem :-) Bude to super - strávíme tam potom i celou neděli - takže pohoda. :-)
Odpovědět
My jsme původně (tedy spíš já) chtěla trávit svatební noc v hezkém penzionku, ale nakonec mě můj milý vyvedl, že po hostině, půjdeme do herny, kde mají až do rána a naco bychom si platili penzion, když máme byteček u jeho rodičů... Pozn. A jeho rodiče mají ložnici nad námi :-D :-D :-D Necháme se překvapit, nebo že bychom si s manželem odskočili domů převléci? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatební noc taky v hotelu, ve kterém bude svatbička. Pořizujete si nějaké spešl prádýlko? Sice nevím, jestli z toho něco bude, přítel už mě varoval, že asi bude tak vynervovaný, že se opije ;-) , ale člověk nikdy neví, že jo? Mně se moc líbí korzety..
Odpovědět
O tom prádelku také uvažuji, ale nechávám se překvapit, zda-li mě přítel sám nepřekvapí :-D A také to nechávám, jelikož budu mít dámskou jízdu, takže možná holky něco vymyslí 8-) A jestli ne, tak den před svatbou si zakoupím nějakou hezkou košilku, aby se mi krásně spalo ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?