Opravdu jste se převlékly do svatební košilky na noc?

Profilova fotka
Chci se zeptat tech co maji uz svatbu za sebou.. Podle me svatba trva cely den, clovek si ji ma uzit a spat se vetsinou chodi az k ranu.. .Takze by me zajimalo, jak si tu vsichni kupuji kosilky a luxusni pradylka na svatebni noc, zda ty co uz jsou vdane se vazne prevlikly a jeste delali modni prehlidku a tak vse okolo svemu novomanzeli.. Pac ja osobne si dokazu prectavit to.. ze jakmile na me padne unava z toho celeho dne tak mozna na takovou vec ani naladu mit nebudu a pujde se spat .. nebo mozna nejaka ta muchlanice bude ale vite jak.. dekuji za odpoved.. Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Vidím to stejně jako ty, Lucie, taky asi padnu za vlast a na nějaké převlíkání nebude ani chuť... a pokud bude manžel nedočkavý tak ani čas :-D shodím ze sebe šaty a hurá na to. Stejně tak se nebudu převlíkat po půlnoci, na co? Šaty mám na sobě jen jednou tak si je chci užít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se teda nepřevlíkla, padli jsme oba za vlast. Ráno po spršce jsem si pak vzala hezké prádýlko, no moc dlouho na mě nevydrželo :-N Takže z mého pohledu kupovat nějaké košilky je asi zbytečné, buď si je ani neoblíknete nebo stejně hned budou dole :-N
Odpovědět
Tak u nas to vidim tak, ze pokud neco ve svatebni den probehne mezi nami, tak to urcite nebude az se pujde spat :-D tj. na co nocni pradylko, kdyz v podstate je jedno co clovek ma/nema na sobe, no ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jasně že ne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já si teda nějaké hezké bílé prádýlko koupím, ale počítám s tím že ho nejspíš vytáhnu až na svatební cestě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si žádné extra krajkové prádlo nekupovala, šli jsme na pokoj až kolem půl čtvrté ráno a musím říct, že svatební noc proběhla se vším všudy i bez prádla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tez to nemam nejak v planu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Luci, vidím to podobně....máme 11měsíčního syna, takže se samozřejmě vše točí kolem něj. Vidím to tak, že já půjdu spát dřív než můj novopečený manžel protože malý bude v 6 hlásit budíček. Na nějaké techtle mechtle nebude čas, snad někdy později- slibujeme si romantický večer někde osamotě jen ve dvou..... :-) A to na nějaké prádýlkování nebude čas ;-) Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si extra prádlo (košilku a kalhotky) na svatební noc pořídila a opravdu jsem se do ní ve 4 ráno oblékla (a to jsme den před svatbou oba spali asi 2 hodiny, prostě jsme nemohli zaspat). Prádlo i teď občas použiju jako "postelové".
Odpovědět
Takže, upřímně - svatební noc považuju za jednu z těch trapných tradic z minulosti (dost mě točí ta představa, že děláme něco, co si všichni myslí, že děláme), kdy holt lidi před svatbou spolu nespali...my jsme se s manželem spolu brali po skoro 11 letech a vzhledem k tomu, že nejsme v žádný "sektě", tak jsme celibát opravdu "neprovozovali"...:-P náš svatební den byl den, který měl 25 hodin! Doslova...a my si ho užili naplno...věděli jsme, že na nějakou svatební noc asi nálada nebude, takže jsem si ani nekupovala nějakou spešl košilku...:-P místo toho jsme ráno kolem 5 přišli, manžel mi pomohl se svléknout z šatů, oba jsme se vysprchovali a šupli jsme do postýlky, kde jsme si i skocourem až do 7 četli všechna přáníčka...na víc opravdu síly nezbývali a vynucená "svatební noc" by nebyla to pravé ořechové, raději ať to klape pak po celý život...:-P ;-) Místo toho jsme si to užili později, s večeří, vanou, svíčkami, dostatkem času i energie...a pokud bysme do toho měli jít znovu, udělali bysme to zase tak...;-)
Odpovědět
Já jsem novou hezkou noční košilku měla, do postele jsme šli sice až kolem třetí ráno, ale chuť překvapivě byla a svatební noc se tedy konala se vším všudy. ;-)
Odpovědět
ahoj, já teda mám něco nakoupeno,ale na svatební noc to neplánuji a přítel se mnou souhlasí. Hned druhý den jedeme na svatební cestu,tak na bude dost času. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tedy mám nějaké prádlo taky koupené. Ale jak znám toho mého tak si ho stejně nestihnu obléct :-D Snad si stihnu sundat alespon šaty, ale taky jsem to párkrát nestihla ;-)
Odpovědět
taky jsem měla koupené prádýlko ;-) svatební noc byla, ale na prádýlko jsem jaksi zapomněla :-D tak se použilo další den ;-)
Odpovědět
TAk za mě: prádelko jsem si pořídila (korzet a podvazky), svatební noc jsme v plánu neměli, protože jsme věděli, že přijdeme domů až nad ránem a v neděli se bude pokračovat, takže noc nebyla, bylo svatební ráno a bez prádla. Korzet jsem vezla až na líbánky...a používáme ho do dnes ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem nad tím přemýšlela, jestli nebude třebas zbytečné. Počítám, že jen co příjdem domů tak si dám sprchu a pak se uvidí, nechce se mi kupovat drahé prádýlko, když na mě vydrží jen pár minut ;-)
Odpovědět
No já si myslím, že koupí nového bílého prádýlka se nikdy nic nezkazí ;-) Určitě se neztratí !! Kdybych ho náhodou nepoužila ve svatební noc, můžu ho na sebe dát ráno po sprše :-) A pak taky kdykoliv jindy.... ;-)
Odpovědět
My jsme si vlezli ve tři ráno do vany, abychom se malinko probudili, já se pak převlíkla do košilky, ale během pár vteřin byla dole... a ani doma jí moc nenosim, takže v mém případě, to bylo zbytečné:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?