Jak ozvláštnit návrat domů ze svatby s miminkem?

Ahoj, v září se s přítelem bereme, máme chlapečka, kterému bude v té době necelý půlrok. Přemýšlím, jak to udělat, až se vrátíme po svatbě domů, nějak se mi příčí představa, že se svlékneme, hupneme do naší "normální" postele, pokud nepadneme únavou, bude opatrný sex, abychom nevzbudili malýho, pokud padneme, tak nevím, co kdy bude, protože ráno malej vstává brzo, večer usíná buhví kdy... Kojím a doufám, že budu, takže hlídání přes noc nepřipadá v úvahu. Prostě se bojim, že přijedeme po svatbě domů a nastane kolotoč ukládání,krmení a pod.- prostě všechny ty obvyklé věci, že se ztratí to kouzlo... Byla jste některá v podobné situaci, jak jste to vymysleli?
Odpovědět
Profilova fotka
@treasurka Já vím, že kojíš..ale nešlo by pro tu jednu noc nějak odtříknout mléko do lahvičky a prostě zkusit poprosit maminku ať mimčo pohlídá? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@milouckacertice já se připojuji. Opravdu v té době nebudete na noc dávat třeba lahvičku Nutrilonu nebo odstříknuté mléko? Myslím že babička nebo nějaká kamarádka nebo příbuzná by jistě ráda pohlídala. V půlroce jistě mimčo zvládne usnout s u babičky v kočárku nebo v postýlce. Pak si ho jen vyzvedněte. Mému malému je teď 6 měsíců a jednou za čas babička hlídá večer. Dá mu lahvičku s připraveným Nutrilonem a uhoupe malého v kočárku... Jistě se dá zařídit vše když je dobrá vůle :-) držím palce
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@treasurka pokud chces zachovat aspon trochu romanticky, souhlasim s holkama co radily vyse.. pro jednou to mimco vydrzi!! jde o to, jak to das pocitove ty bez maleho ;-) jinak pokud to nedas, a maly zustane s vami, tak neves hlavu!! nase deti s nami budou spat o svatebni noci v posteli a jsme s tim smireni :-D proste potom si udelame vikend jen pro nas dva az to pujde.. na svatbe budou nasi rodice i kamaradi, o jinem hlidani (placenem) bych neuvazovala, a protoze chceme aby se babicky a dedove bavili, tak strizliva zustane asi jen nevesta - maminka v jednom 8-) ale moc me to nemrzi, tesim se i tak! jde o to si to rozhodnout sama v hlave - to je polovina uspechu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?