Znáte dobřý catering na svatbu - Hustopeče u Brna?

Dobrý den, můžete mi někdo doporučit catering včetně obsluhy na Hustopečsku pro malou svatbu 25 lidí (spíše zahradní party)? Zveme jen nejbližší rodinu, ale chci aby se opravdu dobře najedli a nemuseli obstarávat špinavé nádobí.Děkuji
Odpovědět
Dobrý den, doporučuji catering Infinito Brno. Naprostá spokojenost se vším...výborná organizace, domluva, obsluha, jídlo...vše...byli jsma maximálně spokojeni.
Odpovědět
@petzav88 Děkuji a můžu se zeptat jaký jste měli rozsah cateringu (jen raut nebo i oběd) a celkovou cenu, abych měla přibližně představu?
Odpovědět
Měli jsme 85 lidí, oběd - polévka a pak výběr ze tří jídel formou rautu, pak pozdní raut kde bylo vše možné a večerní grilování. Pití jsme měli své.Cena se bude vždy lišit - záleží jaká jídla budete chtít. Zkuste je kontaktovat a oni Vám dají kalkulaci. Je s nimi skvělá domluva.
Odpovědět
@petzav88 Děkuji, zkusim je kontaktovat.
Odpovědět
Zdravím :) doporučuji Milana Koubka z Velkých Pavlovic (https://www.milankoubek.cz/catering/), na jakékoliv oslavě, co jsem byla, ta objednávali jídlo od něj a všechno opravdu výborný. Máme v květnu svatbu a bereme jídlo také od něj - oběd naservýrují sami, pak posbírají nádobí a večer nám dovezou raut. S pánem je dobrá domluva a jídlo opravdu moc dobré. Na webu mají i přehledný ceník. Nám třeba i poradil, že ze zkušenosti je ideální na večerní raut počítat cca s 0,5 kg masa (sýru, uzenin atd.) na osobu.
Odpovědět
@vendatom Děkuji za doporučení. My klasickou hostinu mít nebudeme, potřebujeme jen raut studený a teplý. Máme na svatbě dost dětí na to jak bude malá, takže nemožné udržet je sedět v klidu na oběd. ;-)
Odpovědět
@motielik Jasný, chápu - jak jsem psala, večer nám dovezou raut - dělají všechno - mrkněte na stránky :) I ceny mají super...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě p. Koubek! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , jezdíme po celé ČR, přijedeme , přivezeme občerstvení , zajistíme obsluhu , dekoraci, vařímesláskou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ukázka s boho stylu akce v Krkonoších.
Odpovědět
Děkuji všem za tipy, pan Koubek měl bohužel náš termín již plně obsazený, ale sehnali jsme jinde, tak snad si pochutnáme i tak.
Odpovědět
Barrio Gotico Cafe, dělají i catering, jídlo skvělé a profesionální servis.
Odpovědět
Článek se načítá
matyhochalka.cz Je to úplně super parta kluků :-) a kuchař má bejt prostorově výraznější a to oni jsou!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?