Vesnická zahradní veselka

Profilova fotka
Ahoj, nemáte některá nápad co ještě na vesnickou svatbu k jídlu? Máme knedlickovou polévku, zvěřinovy a hovězí guláš, kančí a kuřecí rizecky, uzené maso , klobásy, skvarkovou pomazánku, vše ve stylu zabíjačka, vesnice...:-) Samozřejmě zelenina, ovoce, cukroví, rolády, koláčky... Ale ještě něco slaného typicky vesnického? Děkuji za radu
Odpovědět
Co takhle tyčinky a šnečky z listového těsta, nakládaný hermelín, tvarůžky, klobásky nakrájené na kolečka.
Odpovědět
Profilova fotka
@sajmonek77 To zní skvěle! Myslím, že tam máte spoustu dobrot, měli jsme to podobně, ještě jsem nakládala hermelíny a utopence - to i pěkně vypadalo ve sklenicích, pak jsme měli i malé tlačenky, od tchýně kuličky z mletého masa, česnekový bok a domácí sýrové a pivní tyčinky - ty jsou u nás tradiční nejoblíbenější slanou dobrotou, na Vánoce jich děláme víc než sladkého cukroví.:-) Ať se přípravy daří!
Odpovědět
Profilova fotka
Utopenci dobrý nápad, nemáte někdo dobrý recept? A tvarůžky taky super ;-).
Odpovědět
ač jsem z vesnice nezažila jsem na svatbě guláš, klobásky, škvarkovou, klobásky..........toto snad na narozeninovou party, to si snad myslí lidé z města, že se na vesnici jí jen zabijačka? Svatba je svatba a k ní patří menu na úrovni, i u nás na vesnici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tataráček, hermelíny nakládaný nebo grilovaný:) jinak mně se to líbí moc
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax není to myšleno jako že vesnická je něco min, asi jsem to špatně popsala, prostě jde o typ svatby, která je jiná než klasická ;-), včetně mých šatů, oblečení ženicha, doplňků...
Odpovědět
@sajmonek77 Nakládané sýry, utopenci, tlačenka s cibulí.
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax já zase snad nezažil svatbu, kde by nebyl na rautu guláš nebo tatarák a to jak na pravé vesnické veselce, tak "VIP" svatbě :) Dokonce jsem se na to téma bavil s majitelem luxusnější cateringové společnosti, protože jsem jídlomilec a zajímalo mě, po čem je nejvíc poptávka v té "lepší společnosti" no a ten mi řekl něco ve smyslu: "Jasně, lanýže, kvaiár, to tam máme ale ony by stejně stačily jen řízky a tatarák, ty prostě nesmíme nikdy vynechat." :)
Odpovědět
Profilova fotka
Už máme po svatbě :-), diky za rady a názory, nakonec se zaprášilo hlavně po kancim guláši a dokonce hosté vyměnili výborný domácí knedlík za rohlíky :-). Řízky taky super, byly čtyři druhy - kančí, vepřové, kuřecí a kuřecí styl KFC, mizly všechny. Tím opravdu nepohrdl ani jeden z hostů :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?