Vepřová panenka

Mate tip jak nechat upravit veprovou panenku na svatebni hostinu? V restauraci nam jsou schopni udelat dle nasich predstav, ale zatim predstavu hledame. Mate oblibeny recept?
Odpovědět
Se sušeným rajčetem:)
Odpovědět
My budeme mít veprovou panenku Wellington se stouchanym bramborem
Odpovědět
My budeme mít na zelených fazolkách, se slaninou a o opékaným bramborem.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít na výběr buď s pepřovou omáčkou nebo s houbovým přelivem :-)
Odpovědět
To je podle mě práce restaurace, navrhovat recepty :-) Měli jsme panenku s chřestovým ragú a opečenými brambory.
Odpovědět
Souhlasím s @izzybickerstaff - menu by Vám měla navrhnout restaurace. Mělo by stačit říct, že chci vepřovou panenku )případně co určitě nechci - houby, rajčata, já nevím co ;) ) a oni by to měli vymyslet tak, aby to pěkně ladilo dohromady i s přílohou. My máme zatím objednáno na ochutnání Vepřovou panenku s houbovým ragú, koňakovou omáčkou a parmezánovým rizotem.....
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít plněnou vepřovou panenku sušenými rajčaty a mozzarellou se šťouchanými brambory. Houbové omáčky a houby bych moc neriskovala....spousta lidí houby nejí...Rajče může jednoduše vytáhnout a prostě nesníst. :-)
Odpovědět
Budeme mít vepřovou panenku s pepřovou omáčkou a opékaný brambor. Místo panenky bude možnost kuřecího steaku :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff ve svem jidelnim listku maji 3 zpusoby, jsou chutne, ale davame si je bezne a radi bychom nejakou upravu, co by pro nas byla mene obvykla a slavnostni.
Odpovědět
@zuzanie85 nevesta neji houby :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nanani to říkám,že se určitě někdo najde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít panenku se švestkami...přítel mi jako první jídlo uvařil panenku plněnou švestkami a tak mi to přišlo jako úžasný nápad, v restauraci to uvaří po svém, ale ingredience zachovají :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My budeme mít plněnou buď parmskou šunkou a listovým špenátem a nebo sušeným rajčetem a nivou.. Výborné obě kombinace.. Bez omáček se šťouchanýma bramborama s pažitkou 😊
Odpovědět
Profilova fotka
My budem mít se švestkami, perníkem a vinnou redukcí a jen to slyším a už se mi sbíhají sliny...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrá je plněná parmskou šunkou a sýrem ricotta. Ale co se panenky týče, já bych se bála jí mít na svatebním menu a to z toho důvodu, že vás bude hodně a udělat panenku tak, aby jí nevysušili a tím pádem nezmrvili, třeba pro 50 lidí není vůbec sranda. Bála bych se, že nakonec výsledek nebude takový, jaký je, když jdete na oběd ve dvou. Nicméně s tou ricottou by se jisté vysušení dalo trochu zamaskovat.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít vepřovou panenku s listovým špenátem a mozarelou :-) ale dobrá je i jako medailonky na hřibovém ragů :-) ale u nás někteří nemají rádi hříbky
Odpovědět
Já bych se panenky vůbec nebála, dobrý kuchař to zvládne! My měli panenku pro 100 lidí a byla vynikající...A byl to celkem risk, protože s cateringem jsme ani neměli žádnou ochutnávku předem. ...Ono všechno se holt zajistit a pojistit předem fakt nedá...
Odpovědět
Jinak jsme měli filírovanou panenku s grilovanou zeleninou a opečenými bramborami...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?