Tvrdý alkohol

Profilova fotka
Holky, prosím, vy kdo jste si zajišťovali vlastní tvrdý alkohol na svatbu, kolik ks lahví a čeho, jste kupovali. U nás se pije především whisky, pijí ji i některé dámy, ale pořád váháme na počtem lahví..Poradíte někdo a poinformujete kolik a jakého jste měli alkoholu, děkuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme hlavně slivovici a víno (vinařský kraj), takže z tvrdýho jsme vzali jen tak po jedné flašce, co kdo víme, že má rád :) To asi musíte tak nějak odhadnout vy, kdo tam bude, kolik kdo vypije a čeho :)) My se i těch nejbližších svatebčanů tak jako zhruba poptali, co pijou nejvíc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, kolik toho bylo v zásobě, ale vím, kolik se toho vypilo (50 dospělých): 80 velkých panáků rumu, 20 Jagermeistera, 20 vodky, 8 ferneta, 15 Magistera, pak nějaké minimální počty dalších. Piv se vypilo 150 a vína 8 lahví. Táta říká, že celkem malej výkon :-D Mně to přijde hafo.
Odpovědět
Ja radsi o nasi konzumaci pomlcim u nas se pilo hrozne moc :) ale chtela jsem poradit - na narozeninove party si dost casto kupujeme alkohol od lokalniho distributora - a vzdycky mame moznost neotevrene lahve zase vratit. Mozna byste taky mohli zkusit nekoho ve Vasem okoli najit, kdo by se s Vami takto domluvil - a Vy pak nemuseli resit pripadny trapas s nedostatkem piti (a ani neresit, ze Vam zustalo).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?