Svatební pohoštění po svatbě. Co nabídnout den poté?

Ahoj holky, nenašla jsem nikde tohle téma. Zajímalo by mě, co připravujete k jídlu na druhý den lidem, co zůstali po svatbě? Dojídáte zbytky :-D Bereme se v pátek a svatebčany budeme mít doma až do neděle :-) Díky moc za radu 8-) Asi divná otázka a téma :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky... u nás do druhého dne nikdo nezůstával.......všichni odjeli hned po svatbě dom.... :-)
Odpovědět
spuntik - s tim bych si opravdu hlavu nelamala, nam zbylo jidla z rautu, kolacky, dort, fakt toho bylo dost.
Odpovědět
oki, já jen aby mi lidičky neumřeli hlady :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to se fakt neboj :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
spuntik: my meli gulas a sladke jeste z predchoziho dne a pak jsme zajistili pecena veprova kolena, s tim nebyla prace, jen jsme je prihrali... taky jsme meli nachystane maso na grilovani, ale nato uz nedoslo.
Odpovědět
e.vik - guláš jste vařili den předem ??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
spuntik: my budem mit v nedeli na obed polivku(silnej vyvar :-)) co uvarime v patek a pak bramborovej salat a rizky,, salat koupime u nas ve velkovyrobne v sobotu kdyz se pojede pro chlebicky a rizky se udelaji v nedeli cerstvi jenom v sobotu nez budem odchazet dame maso z mrazaku do lednice...nechceme spolehat na to ze neco zbyde..
Odpovědět
spuntik: U nás zůstalo do druhého dne asi 10 lidí, dojedla se knedlíčková polévka a večer se dopíjelo a dojídala krůta...
Odpovědět
Dojidali jsme zbytky: chlebíčky, řízečky, pečivo k večeři , k snídani chleba s marmeládou a koláč, co také zbyl.
Odpovědět
spuntik: u nás sice zůstávali do neděle jen dva kamarádi, ale jídla nám zbylo tolik, že by u nás mohli bydlet klidně ještě týden :-) Většinou toho asi z hostiny zbyde dost. A pokud na to nechceš spoléhat, tak udělat něco, co se dá připravit předem a vydrží to třeba od toho pátku přes celý víkend hotové nebo to nevyžaduje nijak složitou přípravu. Třeba jak píše tulikiss tu polévku a řízky.
Odpovědět
holky děkuji vám za tipy a rady, asi vyhraje určo polévka a možná asi gulášek do zálohy, kdyby náhodou 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
spuntik: :-) ne, varili ho v restauraci a meli jsme ho vecer ve svatebni den, ale zbyl, takze nam ho dali s sebou
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj, hlásím, že opravdu druhý den se jedly "zbytky" a ještě jsme museli pozvat další lidi, aby se vše snědlo. Pro jistotu jsem dělala guláš, ale nebyl vůbec potřeba. 8-) Díky přesto za rady a tipy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj.....my jsme dali na "popravkách" jak se tomu u nás říká, lidem jídlo, které zbylo ze svatby! Měli jsme totiž večeři i rauty, takže toho zbylo dost! Všichni se nadlábli a ještě něco zůstalo i na pondělí :-D Masíčko, salámy, sýry, čína, guláš....ale taky dorty, zákusky (všeho bylo dostatek)! Sešli se u nás skoro půl svatby znova! Ale bylo to super, všechno jsme ohodnotili - a všem se mooooc líbilo, za což jsme byli s manželem moooc rádi! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My v ne na popravkách měli jen nejbližší rodinu mou a manžela cca 12 lidí a mamka uvařila slavnostní oběd, 1 dort jsme objednali navíc a poto k večeři věci z rautu + něco ještě mamka dobrednala na tento den. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám zbylo z rautu jídla ještě tak na jednu malou svatbu. Jinak všichni odjeli domů, u nás zůstala jen nejbližší rodina - tzn. 8 lidí... Někde je prý zvykem jít druhý den do restaurace na společný oběd, ale to jsem rezolutně odmítala :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
ahojky, me to teprve ceka,ale predpokladam,ze budeme papkat zbytky.. pokud vubec neco zbude..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?