Svatební piknik - poraďte co připravit

Hezký den, máme svatbu u lesa, jen my a svědci a budeme tam už třeba od 10:30, obřad máme ve 12:30 a pak focení, úklid ozdob a tak...oběd je ve 14:30. Co mám sebou vzít na ďobání? Nějak nemám moc inspirace.... Mám jen několik podmínek - aby mi to v pátek nezabralo celý den, aby to bylo dobré a přežilo to pobyt v přírodě i teplo pokud bude, aby si tím člověk nenafouknul břicho :-D A aby tam taky bylo něco, co zasytí chlapy... Pití budu brát, to je jasné, ale to jídlo nějak nevím co... Zase moc toho potřeba nebude, ale chci něco zase originálního, když je to náš velký den. Rohlík s máslem a jablko to nebude :-D Líbí se mi tady třeba ta srdíčka z melounu a kiwi na špejli v čoko a další ovoce...ale to mužská společnost moc neocení :-D Budu ráda za nápady, díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle tousty vykrojene do tvaru srdce (z toustoveho chleba a naplnene cimkoli,co mate radi)?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mne napadli minitoasty nebo minisendvice napichnute na paratku, akorat by se asi nedali pripravit den predem :-/ tak pak mozna nejake slane susenky a tycinky, ty si muzes pripravit i par dnu predem a k nim par dipu a pomazanek
Odpovědět
Nebo upéct třeba nějaké plněné taštičky nebo croissanty?
Odpovědět
Tousty v toustovaci muzes udelat den predem, pak treba spiz na nej napichat sunku,slaninu a klobasu pro chlapi, pro zensky na spejli kulicky mozzarelly s cherry rajcatky a pak treba bramburky (tortila chips) a k tomu par dipu:-) a pokud bude vibo tak syry a hroznove vino k tomu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to ovoce v čokoládě zkoušela, ale mně to na něm moc nedrželo. Jen banán byl v pohodě. Ostatní (kiwi, pomeranč... a nevím co ještě), jak je šťavnaté, tak se mi z toho ta čokoláda odlupovala. Ale chuťově dobré. Co nějaký sýrový koláč?
Odpovědět
a co třeba závitky z listového těsta, slaniny a sýra? dají se snadno připravit dopředu, jsou odolné vůči teplu a u nás ze stolu vždycky zmizí jako první :-)
Odpovědět
@barsta @martaveg @mikhael @macice @pibi1 @peti1707 Děkuju moc za rady. Tousty nejsou špatný nápad... Šneky z listového těsta jsou tutovka :-) Taky jsem tu někde četla, že to kiwi v čoko nebylo zrovna nějaké terno... :-) No uvidím :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?