Svatební oběd. Poraďte co kromě svíčkové

Mám prosbu, můžete mi někdo poradit, co kromě svíčkové na svatební :-) oběd
Profilova fotka
Cokoliv :-D
my máme polévky 2-kyselice nebo vývar hovězí hlavní chod je kuřecí steak se šťávičkou a žempiony,příloha kdo jakou bude chtít+zelenina :-D dezertík bude domácí roláda kterou budu péct také bude na výběr buď čoko,vanilka,oříšek nebo kokos:-D
Ahoj. Svíčkova je sice tradice, ale nám na rovinu řekli, že jak je ze smetany, tak je těžká a hosté potom nemají moc chuť k jídlu a také prý je velice pravděpodobné že s alkoholem to nedělá moc dobře..:) Takže svíčkovou taky nebudeme mít. Pravděpodobně bude knedlo vepřo zelo.. Ale takovéto, jak tam máš dva druhy knedlíků a možná i dva druhy masa.. A nebo nevim.. Nebo nějaký ten steak:) Ale vepřový.
taky uvazume na obed knedlo vepro zelo..protoze zas na veceri chci dat plneny rizek s americkymi bramobory..a pak jeste po veceri raut
Profilova fotka
Sestřenice měla svatbu v historickém stylu. Jako hlavní chod proto měla pečené maso ( kolena, pečínku, myslím že tam bylo i nějaké kuře...) , brambory v alobalu, nějaké kozí rohy zeleninu atd... Vše se podávalo na prkýnkách a mísách, každý si vzal kolik snědl, bylo to jiné a taky se to dalo, bylo to fajn. Příjemná změna. To já na mou svatbu plánuji klasiku-knedličkovou polévku a svíčkovou. :-)
Profilova fotka
@fontain Tato témata už tady jsou několikrát (http://www.beremese.cz/diskuse/tema/j..., http://www.beremese.cz/diskuse/tema/j..., http://www.beremese.cz/diskuse/tema/j..., http://www.beremese.cz/diskuse/tema/n...).
Profilova fotka
Tak my budeme mít telecí medailonky s hořčicovo kmínovou omáčkou a k tomu na výběr buď vařený brambor, nebo br. kaši:-) Už teď mám na to chuť:-)
Máme na oběd kuřecí závitek, a na včeři masovou a zaleninovou jehlu opečené brambory a zeleninový salátek. :-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?