Menu Forum

Svatebni menu

6. říj 2015  • 
fotoportrét
fotoportrét
racek259
5
Registroval se 2. září 2015 na beremese.cz. Přidal 13 příspěvků. Má 3 přátele. Region Karviná.
fotoportrét
fotoportrét
racek259
5
Registroval se 2. září 2015 na beremese.cz. Přidal 13 příspěvků. Má 3 přátele. Region Karviná.
 Ahoj se snoubenkou se nemuzeme rozhodnout z ceho vytvorit menu chteli by jsme neco co se normalne nepodava doma.
jedene polevka je jasna volba hovezi vyvar a jatrove knedlicky s domacima nudllema. Ale co predkrm hlavni chod a neco na pozdeji.
5. říj 2015 v 07:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
huwik
Mariana Ryšavá - svatební fotografie
Mariana Ryšavá PRO

Foto a video - Region Ostrava
28

“Nová facebooková stránka založena: https://www.facebook.com/marianarysava Pokud chcete sledovat novinky nebo se účastnit soutěží o párové a rodinné fotografování, které v budoucnu plánuji, můžete se přidat :-).”
(Před 1 rokem)

fotoportrét
fotoportrét
huwik
Mariana Ryšavá - svatební fotografie
Mariana Ryšavá PRO

Foto a video - Region Ostrava
28

“Nová facebooková stránka založena: https://www.facebook.com/marianarysava Pokud chcete sledovat novinky nebo se účastnit soutěží o párové a rodinné fotografování, které v budoucnu plánuji, můžete se přidat :-).”
(Před 1 rokem)

 Ono hodně záleží na restauraci, co Vám nabídne. Ohledně předkrmů je výběr velký, dá se říct, že jsou jídla i více tvůrčí. Na fotce posílám Zvěřinovou terinku se šípkovou marmeládou z restaurace U vodník Slámy, nahoře byla posypána řeřichou, bylo k ní pečivo. Taky jsem na svatbách viděla sýrový talíř (nabídka sýrů, které se běžně nedají koupit), to bylo taky super. A nejlepší měl asi kamarád, podávali 2 druhy žlutých melounů a k tomu sýr s modrou plísní - myslím, že to byla gorgonzola. To byla úžasná lehká kombinace, která spíše osvěží než zasytí emoticon
Hlavní chod je trochu složitější, protože se člověk často nezavděčí - zvlášť starším, kteří nemají rádi na svatebním menu experimenty (u předkrmu to ještě tolerují), tam bych asi doporučila kachní stehno, viz druhý obrázek emoticon. A jinak je úžasná kombinace maso a sušené švestky, ideálně třeba když by se k přírodnímu řízku podávaly i pečené sušené švestky zamotané v plátku anglické slaniny. To dělávám doma - i jako špíz a všichni se po tom můžou utlouct emoticon.
Jídlo na později by mělo být asi variabilnější, můžete nabídnout třeba ovocný salát, zeleninový salát s balkánským sýrem, guláš nebo mini řízečky. Ne každý chce později jíst a ne každý velký hlad, já ocením třeba spíš ovocný salát, ale chlapi radši gulášek, tak je ideální, když je možnost výběru.
Snad jsem poradila emoticon.
5. říj 2015 v 11:36  •  Svatba byla v prosinci 2012  •  www.marianarysava.cz  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kokoska321
3
Registrovala se 24. května 2015 na beremese.cz. Přidala 34 příspěvků. Má 2 přátele. Region Přerov.
  • Svatba byla 19. září 2015
    Region Přerov
fotoportrét
fotoportrét
kokoska321
3
Registrovala se 24. května 2015 na beremese.cz. Přidala 34 příspěvků. Má 2 přátele. Region Přerov.
  • Svatba byla 19. září 2015
    Region Přerov
 My jsme měli jako předkrm žlutý meloun obalený parmskou šunkou a plátek domácího sýra k tomu. všem chutnalo. Jinak klasika - vývar a svíčková..
6. říj 2015 ve 12:19  •  Svatba byla v září 2015  • Odpověz  •  To se mi líbí