Svatební menu-ceny, kusy, kg atd. (tak pro zajímavost)

Profilova fotka
Na kolik vás výjde cca sýrová mísa (raut)? Nám napsali 1kg 390kč.Když všeci dorazí,mělo by nás být 43osob a doporučili nám 2,5kg té sýrové mísy.
Odpovědět
@cobra11 To vychází tak 4 plátky na osobu. To mi přijde hodně ,určitě si všichni nedají a když tak 1-2 plátky , protože tam asi budeš na výběr i další jídla.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja no a z toho má být 12 dětí.
Odpovědět
To i to kilo bude moc. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@cobra11 napsali nám 20porcí kuř řízečků 20porcí vepř.řízečků 2-3kg marinované krkovičky ,domácí sekaná 20porcí,kuřecí roláda 20 porcí,zeleninový raut-nenapsali kolik kg jen cenu 1590kč,pečivo 690kč no a tu sýrovou mísu 2,5kg
Odpovědět
Se mi zdá , že na Vás chtějí vydělat. Říká se, že masa celkově tak 300 max. 400 na osobu( dospělou :-D ) Ta zelenina bude pozlacená ? :-D Toho sýra asi mají nějaké zásoby , kterých se musí zbavit. :-D
Odpovědět
nám napsali na 55 osob 3kg sýrová mísa za 1320. Takze 440 Kč za 1 kg
Odpovědět
Profilova fotka
radkaja : No mě se to právě taky nák moc nepozdává :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam Dííky
Odpovědět
Profilova fotka
Ta cena za mísu je v pohodě 390Kč
Odpovědět
Profilova fotka
@evamand DĚKUJI
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Tak na zítra jsme si domluvili schůzku s panem provozním a pořešíme to.
Odpovědět
@cobra11 Měj to tak nějak dopředu propočítané, aby tě tam moc nezpracovali. Budou to nejspíše velcí obchodníci :-D :-p .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no mě třeba zrovna ty mísy napsali pro 45 osob 4,5 kg salámová a 4,5 kg sýrová, to vychází po 100g od každého na osobu, což mi přijde nesmyslně moc... hlavně pokud je na rautu masíčko, tak si těžko někdo všimne salámu :-D (mluvím taky o sobě :-N ) tak to hodlám snížít na 1,5 +1,5 kg.... takže jak to vychází zhruba nám: sýrové + salámové mísy - počítané 4,5 + 4,5 kg - budeme snižovat salátový bar - 250g/os. - budu upravovat na 100g saláty + 100g gril. zelenina těstovinový salát - bez gramáže :-| hovězí guláš - bez konkrétní gramáže kuřecí + vepřové miniřízečky - 100 g/osoba pečivo a to za 360,-/os. - po změnách počítám, že se dostaneme trochu níž.. zvlášť máme ještě kýtu na grilu a to cca 260 g/os. (celkem 12 kg/4200,-) + chci přidat ještě nějaké opečené brambory jako přílohu... tak snad to někomu pomůže ;-)
Odpovědět
@cobra11 Pokud mohu radit, tak syrove misy i sunkove jsou mnohem drazsi nez samotne maso. Takze urcite doporucuji spise teply raut. Dneska uz je kilo syra a sunky drazsi nez samotne maso. Mne to tak vyslo, mela jsem na obed pro 70 lidi svickovou s polivku a na vecer teply raut cca 4 druhy masa na osobu, salatovy bar, prilohovy bar, ovocny bar, pecivo a pod a vyslo to mnohem levnejsi. Vse jsem mela formou cateringu. Po syru a sunce se nikdo neshanel, maso zmizlo hned - taky ty minirizecky, veprove, hovezi, kureci apod. pecene brambory, testovinove salaty, kus ryze apod.. Pokud mate teply na syr bych se asi vykaslala.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Jojo,děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@romantika Děkuji. Je fakt že docela zvažuji že bychom sýry vynechali,když nebudem mít salámové mísy.Budem mít kuř.řízečky,vepř.řízečky,sekanou, kuřecí roládu a marinovanou krkovičku,zeleninový raut + pečivo - nák se mi ty sýry k ničemu nehodí,nevím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
A chtěla jsem náký zeleninový salát třeba a to mi rozmlouvají že většinou ty saláty zůstanou,že si většina kdyžtak namíchá zeleninu dle své libosti a zalije dresinkama které budou k dispozici
Odpovědět
@cobra11 ahoj jojo, to je zbytecny, na salamy a syry ti nikdo nepujde kdyz budes mit maso a taky to rychle osycha. nam to pro zmenu primo nedoporucovali. I to teple vypadalo dost dobre, serviruji to v tech misach a treba prirodni maso ma i sosik, takze si to tim polivali. Ja si nechala misto tech syru a tak udelat pro deti par porci mene korenenych kurecich, ale stejnak myslim ze potvurky male sly na dospelacke. My jich meli tak 20 decek. Ale pak jsem si vymyslela prilohovy testovinovy salat, prave trochu jako prolozeny zeleninou. Pro zenske a deti. Proste pytel testovin, smichat s olejem a neco do toho nakrajet ci vonave koreni. Pak jsme tam meli nejake opecene brambory a nejaky mensi zeleninovy salat - spis takove ty paprika+okurka+rajce proolejovane. Chlapi jedli samo jen maso s pecivem a byli tam prilohove nejake majdy a kysele okurky a berani rohy a tak. Ja treba zrovna takove ty prilohy mela i svoje -olivy, okurky, nakoupila jsem dve krabice chipsu, tycinek, orisku. Pak myslim nam tam dali jeden meloun, tak to bylo super pro decka, pro ne nejake bonbony do misek. Myslim, ze to fakt stacilo, jedno jedine maso zustalo protoze asi nikdo nechtel byt za dojizdaka :-)))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nám provozní řekla že pro 20 osob bude bohatě stačit 2x salámová 2x syrová cena za kilo 490 Kč. Teď uvažují jak to tu tak pročítám že po jedné míse bude stačit a ušetřenou tisícovku dám raději do masa.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?