Svatební dort nebo zákusek

Dobrý den,všem. Mám dotaz k stavebnímu dortu .. rozkrajujete svatební dort a podavate hostům ke kávě okolo 14.30? ( když je oběd na 13h. ) a nebo si necháváte péct ješte pro každého 2 zakusky ? A dort necháte po celý den na stole ?ci odnesete do chladaku? Líbí se mi takový ten dort na 3 patrovem podstavci kdy nahoře je jeden velký a spodní dva díly jsou pak ty malé dorticky ( čtverce ).., které se pak buď krajeji na trojuhelniky a podávají se na talirku každému hostovy? A napadla mě třeba ještě variace sladkého rautu ,kdyby nestačil jen ten dort. Budu ráda za vaše odpovědi a nápady jak to plánujete vy nebo jste měli . Přikládám foto...taková představa jen jiné zdobení zvolím
Odpovědět
Takový dort jsem měla namysli ;-)
Odpovědět
Ahooj, já plánuju oběd, pak oddych a ke kafču cca 2 hoďky po obědě dort :) do té doby bude určitě v chlaďáku nevím jestli nebude v září ještě moc teplo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamino84 Měli jsme takový typ dortu a bylo fajn, že každý host měl svůj kousek a nic se nemuselo krájet, kromě zakrojení do vrchního patra kvůli focení. Dort jsme podávali až kolem čtvrté, když jsme se vrátili z focení, oběd byl v jednu a nechtěli jsme jej dávat hned potom, hosté byli plní, takže po obědě bylo jen kafe :) Jo a na stole nebyl pořád, i když jsme se brali v říjnu. Obsluha jej odnesla do chlaďáku. :)
Odpovědět
Takže jste už neresili zvlášť zakusky? Máte pravdu oběd zatím plánujeme taky na 13. Taky plánuju ten dort velký nahoře a pak pro každého jeden ten kousek a nic víc? Kolik stojí takový dort ?
Odpovědět
Profilova fotka
@kamino84 Na stole bylo drobné cukroví a koláčky, které měli i ve výslužkách, takže kdo měl málo sladkého, tak si dal, (ale spíš jen tak zobli), jídla jako takového bylo dost. Navíc od sedmi jsme měli raut, takže nějaké další zákusky by byly zbytečné.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamino84 my platili 3400,- ale pekla nám jej známá, nevím, kolik by si řekli v cukrárně. Další holky určitě poradí. Jinak těch kostiček jsme měli pár navíc, celkem myslím 40. :)
Odpovědět
My máme takový ovocný pro 30 osob za 5200,-
Odpovědět
Děkuji za vaše odpovědi :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
My jsme měli normální dort (myslím, jako dohromady 2 patra :) ) a vytáhli jsme ho až před krájením a pak se zase schovalo, co zbylo. Oběd jsme měli 13:30 a dort jsem plánovala asi na 15:00, ale nikdo neměl chuť na sladké po obědě, ještě v tom vedru, takže se nakonec krájel až cca 17:30. Zákusky i koláčky byly na stolech, ale mizelo spíš ovoce, třeba 3 kg jahod se snědly všechny :-D.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?