Svatební cattering v Olomouci a okolí, máte zkušenost?

ahoji všichni,potřebovala bych poradit ohledně catteringu, máte někdo nějaké dobré zkušennosti? Chtěli bychom jak mísy tak i nějaké řízečky zeleninu a tak asi standartní cattering od nějakých firem nebo ze škol ale máme to v červenci tak nevím ohledně škol.. samozřejmě nemám ani ponětí jaká je tak nějaká přijatelná cena za tyto služby?? Ví někdo o něčem poradíte???
Odpovědět
ahoj vřele doporučuji catering Kroner, budeme mít od nich taky catering a co jsem obeslala všechny cateringy v Olomouci a okolí oni mají nejlepší ceny a ten servis jsem nikde jinde nenašla... nic pro ně zatím není problém, ve všem mi vycházejí vstříc a komunikace je s nimi výborná... :-) ostatní cateringy mi odpovídali na mail i s měsíčním zpožděním nebo mi řekli, že mail nemají rádi a ty ceny byly překvapivě taky vyšší a chování horší...
Odpovědět
@petulinab však si catering Kroner vyhledej na netu a na FB mají i fotky a vypadá to fakt doobře :-) už sama se na ně těším ;-)
Odpovědět
moc děkuji, určitě se podívám, kdy máte termín??
Odpovědět
@sjenna koukala jsem se a mají to moc pěkné ale nejsou to takové ty typické obložené mísy apod. nebo na tom se dá domluvit??? a kolik je tak orientační cena??
Odpovědět
na těch klasických mísách se dá taky v pohodě domluvit, budeme mít taky nějaké řízečky, salámové mísy atd, ale budou nám vařit i oběd ;-) na ty ceny ti doporučuju jim rovnu napsat na ten jejich poptávkový formulář, pan Kroner odpovídá rychle i rovnou s cenovou nabídkou ;-) jen co vím, tak říkal, že bude tento týden trochu mimo net, ale jinak je s ním spolupráce fakt rychlá do 2 dnů vždy odpoví... pro představu mi u něj oběd pro 40 lidí a pak raut na 80 lidí vychází na 25000,- i s obsluhou :-) řekla bych velmi dobrá cena... na tolik lidí...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
no holky, právě mám dilema zdali mít hostinu v restauraci U bláhů v Dolanech nebo v kulturním domě v Bohuňovicích...právě nevím jak by to vyšlo finančně... když v restauraci tak asi pár lidí na oběd a zbytek až odpoledne, páč bych se asi nedoplatila a když by byla v kulturním domě, tak mám představu i více lidí na oběd i s rautem... akorát mám strach z těch příprav a myslela jsem si že když se řekne catering tak že to bude nějaká pálka,ale podle toho co tu píše "sjenna" tak jsem docela překvapená ;-) a jestli je u toho i obsluha,tak by bylo zase o starost méně...
Odpovědět
Přidám sem příspěvek jako moji zkušenost s Cateringem Kröner. Měli jsme svatbu 1.6.2013 a catering Kröner mohu jedině doporučit. Cena za catering od nich byla nejnižší ze všech nabídek cateringů co jsem obeslala v Olomouci. A na kvalitě ani jídla ani surovin to znát rozhodně nebylo. Pan Kröner je velký profesionál, byl se s námi i osobně podívat před svatbou na místo hostiny - měli jsme v kulturním domě. Pracovali u nás od 9 od rána, kdy přímo v místě většinu toho vařil a odjížděli po 22 hodině jak jsme byli domluvení, jelikož rautové mísy byly nandány už od 17 hodiny. Cenově mě vyšli na 26000,- a v tom byl oběd pro 52 lidí a pak raut pro 80 lidí. Cena je bez pití to jsme měli sami a pan Kröner s tím problém neměl, ještě mi i po dohodě zdarma pití rozléval - nebo alespoň umýval sklenice. Jednoduše řečeno naprostá spokojenost s jejich profesionalitou a to jídlo bylo vynikající!!
Odpovědět
@zzzu v ceně byl kuchař pan Kröner a pak dvě slečny co tam po celou dobu kmitaly... :-)
Odpovědět
@zzzu a těch příprav bych se rozhodně nebála, taky jsme měli jak jsem psala výše hostinu v kulturním domě a teď vkládám fotku, jak jsme to sami zvládli za jeden den nazdobit, že to ani na kulturák nevypadalo ;-) chce to jen jeden den práce v 5 lidech (což většinou po rodině či dobrých kamarádech najdeš ;-) ALE stojí to za to! nikdo nás tam nerušil, bylo to jen naše a mohli jsem se veselit až do rána a ani jsem nemusela řešit, zda mi někdo něúčtuje něco víc, při pronájmu kulturáku a domluveném cateringu to ani nejde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky za informace, cenu jste měli luxusní ;-) no musíme ještě popřemýšlet a určitě si písnu o cenovou nabídku panu Kronerovi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu se ještě zeptat jak to bylo s nádobím, jsou schopni dodat talíře, příbory a skleničky???
Odpovědět
@zzzu ano, jestli se nemýlím, tak na oběd jsme měli jejich talíře a příbory, takže si myslím, že v tom taky nebude problém :-) však jim napiš... Kröner odpovídá rychle, mě odpověděl vždy do pár dnů ne-li do druhého dne ;-)vše jsme s ním domluvili po mailu a jen jedna schůzka a klaplo to na výbornou. Nepotřebuje vedení ví sám co a jak..... a hlavně se neboj si ten návrh jídla upravovat! já si jak měnila položky na navrženém meny tak i počet kusů jsem snižovala a nebyl problém...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Týjo holky, ten pan Kröner zní lákavě! Původně jsme si chtěli vařit sami, pak byl nápad domluvit kuchaře, ale v hospůdce, kde máme hostinu není kuchyň, takže chybí talíře+příbory a teď jste mě navnadili na ten catering :)
Odpovědět
@breberushka jo bylo na něj naprosté spolehnutí a na ty kuřecí paličky vzpomíná manžel ještě teď :-D jinak jak jsem psala i výše, velký profesionál a jídlo výborné... ;-) kdyby cokoliv řekni, co budu vědět odpovím.. nebo si nechej rovnou udělat nabídku od pana Krönera a uvidíš sama, jestli jej budete chtít využít ;-)
Odpovědět
@sjenna děkuji děkuji :) ještě bych se chtěla zeptat, jaké jídlo jste měli v rámci cateringu - oběd, raut, jestli si teda ještě vzpomeneš :) Abych měla představu, co očekávat :) My plánujeme svatbu se 40 lidmi, takže by to mělo vyjít na míň. Jojo, nechám si u něj udělat cenovou nabídku, ale ještě nevíme, co přesně pro oběd zvolit. K večeru mě napadlo nějaké ugrilovat nějaké maso (kuřecí, vepřové, nebo ?kýtu? na krájení, ...), je tam k dispozici velký gril.
Odpovědět
@breberushka Měli jsme to co nám chutná a co jsme chtěli mít, upravovali a navrhovali jsem to podle nás ;-) Ale pan Kröner ti taky sám dokáže poradit a nabídnout. Jinak rovnou ti to sem vykopíruju co jsme měli my za jídlo (mám vše okolo svatby schované ;-) ) Vše bylo moc chutné: PŘEDKRM - 100 g paštika s husích jater s konfitovanou hruškou a pečivem - doporučuji, byla výborná a to na tyto paštiky moc nejsem.. ;-) POLÉVKA - 0,33 l hovězí vývar s játrovými knedlíčky, masem, domácími nudlemi a zeleninou julienne HLAVNÍ CHOD - 150 g hovězí svíčková na smetaně, houskový a karlovarský knedlík, brusinky SVATEBNÍ RAUT - Hovězí guláš s červenou cibulí a feferonkami - Glazované kuřecí paličky s chilli a medem Ryby -100 g pečené závitky z tresky s rajčatovou omáčkou a baby špenátem -Sýrová mísa (variace českých a slovenských sýrů zdobená rokfórovými kuličkami s ořechy a sušeným ovocem) - Uzeninová mísa (pražská šunka doplněná variací suchých salámů a maďarských čabajek) - Smažené vepřové řízečky s limetkami -Smažené kuřecí řízečky se sezamem -bramborový salát s lehkou majonézou Saláty: 1 kg Coleslaw 1 kg Waldorf -přílohové pečivo - Exotické ovoce nachystané ke konzumaci dekorované na mísách Pečená zauzená kýta s čerstvým křenem, kyselými okurkami, feferonkami a chlebem Tak doufám, že aspoň trochu jsem tě inspirovala... :-)
Odpovědět
já teda svatbu plánuji až příští rok, ale nechala jsem si udělat cenovou nabídku a i si p. kronera zamluvila. chci právě oběd + raut + grilovani. no a v tom grilovani je zahrnuta kyta + 3 druhy masa na gril takze parada. jenom se chci zeptat.. kdyz mam svatbu až v září příští rok, kdy je nejlepší p. kronera otravovat? ať nevypadám jako taková ta poplašená nevěsta :))
Odpovědět
Profilova fotka
@marihushka Září je spolu s červnem nejvíc obsazovaný měsíc, takže doporučuji bookovat co nejdřív. Podle mě bude mít září do konce roku obsazené.
Odpovědět
jj dik, no zamluvenyho ho uz mam tak s tim doufam pocita stejne jak ja :) jsem spis myslela otravovat stylem kdy platit zalohu a dohodnou se na konkretnich vecech..
Odpovědět
Už máme taky pana Krönera zajednaného. :-) Psal mi, že se záloha neplatí, ale platí se vše až v den svatby hotově. :-) jinak se moc těším. Jen mě trošku mate cena na konci kalkulace, co posílá. Má tam uvedenou cenu za raut bez oběda vč. obsluhy - měli jste ji tam taky? Oproti tomu, co tady píšete je to víc, ale asi je to cena za vše dohromady a když to proškrtáme, tak se to upraví nebo to chápu špatně? jinak podle toho, co tady píšete, tak už se strašně těším na příští rok :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahoj holky, tak Kroner na nás nemá čas, co teď?? máte nějakej jinaj tip? díky :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@luconek Ahoj, začala jsem vymýšlet catering na příští rok a zaujal mě všude doporučovaný Kroner, tak co vy, jak jste byli spokojení, pokud už to máte za sebou :)? @marihushka vy to máte za pár, co :)? Jak zatím probíhá jednání s Kronerem? Můžu se zeptat, jaké máte menu, počet hostů a přibližně cenu? Díky moc :)
Odpovědět
@hanitchka psala jsem vám interní poštu
Odpovědět
@hanitchka já se moc omlouvám, že jsem se dříve nevyjádřila. Kroner byl bezkonkurenční. Jednání s ním bylo skvělé. Je to člověk velice milý a hlavně vás nenatáhne na ceně a jídlo je prostě famozní. Poradí, kolik čeho na kolik lidí, co se k čemu hodí, doporučí, ale nenutí, řekne, kdy by servíroval a popřípadě jak. Prostě můžu jen doporučit :) všichni hosté byli strašně spokojení a cenově to vyšlo parádně. Měli jsme 60 lidí na oběd a cca 80 lidí na večer a dostali jsme se pod 50tis. což pro nás byl poněkud šok, ale v pozitivním slova smyslu. Samozřejmě, že záleží na složení a náročnosti a věřte, že jsme se nedrželi stranou. tataráčky hovězí i lososovy, losos celý, guláš, nejrůznější drobnosti, řízečky. On sám pošle nabídku a nemá problém,když vy sami příjdete s nějakým vlastním nápadem. Meze se nekladou a je otevřený :)
Odpovědět
Muzu velice doporucit Catering Conti z Kojetina, doveze vse do Ol, ceny nizsi, kvalita obdobna :-) kdyztak IP
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli zarezervovaný AVRAT, měla ho sestřenice na svatbě - cca 100lidí, stálo to 43tis., bratranec ho měl taky. Jídlo výborný, na oběd byla panenka, rauty krásné a chutné. Teď v sobotu jsme ale byli na svatbě, kde měl catering od ženicha kamarád - byla to jeho premiéra a jídlo nás tak nadchlo, že jsme to změnili, Je z Tovačova, kdybyste chtěly můžu poslat číslo. A měl 45lidí a stálo to 25-30tis včetně oběda.
Odpovědět
@luconek No já si od něj nechala poslat nacenění a ta cena na konci mě taky trochu dostala :D Oběd pro 40 a raut pro 60 a byli bysme přes 60 000 :D Ale když vidím ty kila a kila jídla, tak si říkám, že to není v lidských silách sníst a ten večer se teprve prošrktá. Když říkáš, že je ochotný a nebude se na nás ksichtit, že mu tam těch 60 tisíc fakt nemůžeme nechat... Akorát mi moc nekomunikuje přes maily, dnes jsem se mu podruhé připomínala a prd z toho :P Jak dlouho před svatbou jste se s ním byli osobně domluvit?
Odpovědět
Na schuzce se domluvíte konkrétně. to má jen orientačně :) říkám, vyšlo nás to o dost mín na víc lidí, než tady píšeš, takže bych byla v klidu. Vlezli jsme se do 50.000,- :) nemusíte tam mít všechno, co vám tam napsal, můžeš si tam nadiktovat vlastní nápada (my si řekli o lososový tatarák a capresse) a uberete i na kg a množství :) ještě nám zbyl guláš, kterej je od něj famozní, dneska jsem dojedla zbytek z mrazáku a neměl chybu i po tak dlouhé době. prostě to fakt stojí za to :) vůbec se toho neboj :)
Odpovědět
@hanitchka jinak na maily moc neodpovídá, to je pravda. měla jsem pocit, že mě ignoruje, ale to bylo tím, že prostě nemá moc času, je hodně zaneprázdněný :) což už samo o sobě vypovídá o tom, že je prostě dobrej. :) lepší je mu zavolat a myslím, že jsem se potkali 3 nebo 2 měsíce před svatbou. Dřív to nemá smysl. důležité je, že vám potvrdil jeho služby, že ho máte zajednaného a tím bych ho dala bokem a pak mu rovnou zavolala. po telefonu je to jistější :)
Odpovědět
@hanitchka - jeho dílo :) co máme na fotkách
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?