Svatební catering. Máte zkušenost a kolik to stojí?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s cateringovými firmami? Máme totiž možnost využít restauraci tety, ale ti by uvařili jen hlavní jídlo, zbytek bychom si chtěli objednat již připravené..Kolik nás to cca vyjde?
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj, my catering využili plně, bylo to to nejlepší rozhodnutí, protože mísy, saláty, ovoce, zelenina, miniřízečky ale i vše okolo bylo perfektní. Musíš se ale dobře informovat na firmu, která tohle dělá, jak s ní byli třeba spokojení známí a tak. My si vybrali opravdu dobře a nelitovali jsme, po všem se jenom zaprášilo a všichni chválili.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj sirko, napsala jsem ti do IP naše skvělé zkušenosti s cateringem Gastro Mama. Vřele doporučuji! Opravdu jsme byli spokojení, solidní přístup a stráááááášně dobré jídlo! Jen mě štvalo, že jak jsem byla nervózní, tka jsem byla nacpaná už od oběda a moc jsem toho z toho rautu nemohla sníst :-( Spousta jídla ale zbyla, takže jsem mlsala dodatečně 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sirko, kdepak budete mit tu svatbu, predpokladam, ze v Litomericich??? My jsme meli catering od hotelove skoly v Sedlci, okr. Breclav a byli fantasticti. Veskere napoje, alko i nealko jsme si nakoupili sami, pro 100 lidi to bylo rozhodne mnohem levnejsi. Ale to, co jsme usetrili na piti, tak jsme zase utratili za pronajem salu na zamku,kde se oslava konala. Take si dej pozor na to, co si cateringova firma nauctuje, pokud se rozbije nejaky inventar - sklenicky atp. Musim rict, ze ma zkusenost byla skvela, zalezi ale asi na tom, jakou firmu si vyberes. Urcite pozaduj nejake reference!!! Drzim palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vydíš hotelová škola to mě vůbec nenapadlo..budem to mít v roudnici n.l. a v litoměřicích hotelovka je zkusím se zeptat jestli to vůbec dělaj..díky za nápad :-)
Odpovědět
Sirko my jsme měli celou hostinu catering (neměli jsme klasický oběd, je teplý a studený raut), všichni si to pochvalovali, cena byla úplně v pohodě (jídlo pro 70 lidí za 15.000,- a půlka nám ještě zbyla), pití jsme si zařizovali sami. Dodavatel je ovšem náš známý, takže jsme věděli do čeho jdeme ;-)
Odpovědět
Sirko, mrkni se do IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Nemáte prosím někdo zkušenosti s cateringovou firmou (nebo i hotel. školou) v Praze, která dodá pouze obsluhu, kuchaře, nádobí atd, jídlo máme vlastní, prostory také, jen tohle nám schází. Některé firmy jsem kontaktovala, ale mají zájem jen o kompletní služby, nehledáme nic luxusního, jen šikovného kuchaře na grilování a pár číšníků, díky.
Odpovědět
allegra, catering je výborná volba. Jsem z oboru :-) ale ted už v tom nedělám. Dělala jsem v pražský rest. Kolowrat na starém městě a tam jsme dodávali i catering. Pracují tam mimo jiné i studenti z hotelové školy Bohemia (Chrudim)..Je možné se dohodnout přímo i s hotelovkou, řekla bych že to bude i levnější. Catering provádějí po celé čr.
Odpovědět
Ahojky, pokud máte někdo typ na nějakou cateringovou firmu z Prahy a okolí, prosím pošlete do IP.díky
Odpovědět
Holky, prosila bych taky o kontakty na cateringove firmy. Chtela bych to v jiznich Cechach, ale jestli to bude dobra firma i z Prahy, nevadi. Jinak co vse cekat od cateringove firmy?? Dekuji
Odpovědět
ahoj, budu moc ráda, když se se mnou podělíte o zkušenosti s cataringem, máme v plánu hostinu na zahradě, ve formě rautu. Bude nás kolem 60 a technicky nejsem schopni vše sami zajistit, stoly, židle, nádobí, prostě veškeré vybavení i jídlo. Aby bylo vše připravené až se vrátíme z obřadu, všichni pořádně hladoví. Zajímaly by mě vaše postřehy a spokojenost, také cena. Jestli někdo víte, zda vyjde levněji restaurace nebo catering. Lokalita Praha. Případně kontakt na hotelovou školu, která tenhle typ služeb nabízí (prý takové existujií, jak jsem se dočetla výše) :-) díky moc Niobe
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se zacinam poohlizet po cateringove firme. Nas bude asi az 100 a hostinu by jsme chteli usporadat na zahrade. Bohuzel ti nemohu poradit ze zkusenosti, zrejme jako ty prochazim internetem a hledam. Nejhorsi na tom je, ze firmy, ktere nalezam, nemaji vetsiou uvedeny ceny svych sluzeb. Pripada mi zdlouhave jim psat a cekat na odpoved. Asi budeme muset pockat, jestli nam nekdo neco doporuci. Hodne stesti!
Odpovědět
Článek se načítá
Střední odborná škola Horka dělá takové zajištění akcí - ve výčtu svých uspořádaných akcí mají i catering v senátu a na Pražském hradě. Dejte do vyhledavače...
Odpovědět
Profilova fotka
Dikuju moc Joseffine! ZKusim to!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojky chtěla bych oživit tuto diskuzi, máte někdo kontak na dobroucateringovou firmu v Brně Kontakty prosim do IP
Odpovědět
teda lidičkové to nemáte nikdo zkušenosti s cateringem ?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky jestli myslíš catering arenu tak ano super ochotní příjemní vše ti zařídí podle tvých představ a přání :-) ale v Praze
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty. Chtěla bych poprosit o radu. Neznáte někdo cateringovou firmu z okolí Hodonína?Jestli někdo máte zkušenosti,napište prosím.Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Hledam kontakty na cateringovky v jiznich cechach, prip. Praha. Predem diky za jakykoliv tip Jana
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, nemohla by mi nektera poradit s cateringem na Kutnohorsku, Kolinsku nebo smer Chrudim????
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, tedka pro zmenu zase Ostrava :-D Nevite, jak to chodi, kdyz bychom chteli jenom udelat jidla-potom privezt, roznest a tak a to je asi vse,piti uz by bylo spise samoobsluzne..nevite o necem nebo nekom?
Odpovědět
janno • Dnes ve 14:19 Sice tu duskuze Catering je, ale ne prilis ziva. Mate nekdo doporuceni na cateringovku, prijeli, pripravili, super odservirovali, sklidili, odjeli....? Predem diky pavla1 • Dnes v 19:15 Záleží odkud jsi. V Brně je například Royalservis.
Odpovědět
Profilova fotka
Anaxamon: a neslo by neja zmenit nazev dskuse? Samotny catering nikomu nic nerika
Odpovědět
mne sa nezda zeby to nikomu nic nehovorilo, mozno skor ty napis svoju predstavu o cateringu, mozno sa tu niekto najde nikto ti poradi tu spravnu firmu v tvojom okoli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja se pridavam k Janno, holky - nevyuzila jste nektera z vas uz provdanych cateringu u vas na zahrade nebo nekde v terenu? Byly jste spokojene?
Odpovědět
Profilova fotka
Anaxamon: to je co hledame: cateringovku v prostredi, ktere si vybereme, prijedou, naservirujou, seberou spinu a odjedou(cca 9hod ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
janno : vaše požadavky splní asi kterákoliv cateringová společnost, dá se říct, že tohle je přesně co dělají, jde jen o to si vybrat jídlo a typ servírování, např. raut nebo banket a sladit to s rozpočtem. Když je budete kontaktovat (většinou chtějí přibližnou poptávku mailem), tak hned budete vědět co a za kolik, my jme jich kontaktovali cca 8, než jsme se rozhodli.
Odpovědět
Ahoj, pro me nejlepsi cateringova firma pod sluncem je Stones Catering. Vyborne jidlo(a na urovni), non-stop prijemni, usmevavi a spolehlivi. Znam je uz nekolik let z prace, a proto jsem si je vybrala na svoji svatebni party. Vsechno bylo na 1000%(tisic :-)%) Proste fantazie.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s hotelovkou na Praze 8 a s jejich cateringem?
Odpovědět
Profilova fotka
nemáte někdo zkušenosti s cateringem hotelové školy v Turnově?
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?