Svatba v srpnu-co na stůl?

Zdravím :) 15.8. máme svatbu. Hostina bude u nás na zahradě. Je to malinká svatba se 17. hosty. Už mám zařízený dort, věnečky atd. Polévku si nechám udělat kouličkovou, a nejspíš bych chtěla pak grilovat. Ale nevím co dál. Asi chlebíčky, jednohubky. Pak bych chtěla něco na osvěžení. Třeba z melouna. Pokud máte nějaký nápad co ještě k jídlu, tak budu ráda za Vaše příspěvky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož bude asi teplo, určitě přijde vhod zelenina a různé ovoce. Na zobání jsou dobré oříšky různého druhu.
Odpovědět
Meloun na osvěžení je super, nakrájela bych jej na trojúhelníky a poskládala na nějakou mísu. A nebála bych se více druhů melounů. Přidala sezónní ovoce, co bude k dispozici.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme jako jednohubky vymyšlené prošuto s melounem, máme svatbu 2 týdny po tobě, tak bys to třeba taky mohla využít.. jinak máme třeba ovocný salát z melounu, pomeranče a dalšího ovoce. Můžeš si třeba doma udělat svoji zmrzku na dřívka a rozdávat to dětem na osvěžení (teda jestli tam děti máš, ale možná i dospělí by to ocenili)..nebo ještě mě napadají plněná rajčátka třeba s křenovou či masovou náplní - to taky máme my, bude to pořádně nachlazené v ledničce, aby to osvěžilo.. snad Ti to aspoň trochu pomůže..
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@nikymiky co je to kouličková polévka? název zní hrozně hezky ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?