Susan cakes Brno - máte někdo zkušenosti?

Ahoj nevěsty. Nemáte někdo zkušenosti s dorty či jinými dobrotami od Susan cakes? A kolik byste byly ochotné zaplatit za svatební dort?
Odpovědět
Profilova fotka
@naztmarv my ji měli na svatbu teď v srpnu :) a můžu říct,že je fantastická! měli jsme od ní jak dort (4 patra), tak i celý sladký koutek a nejen,že všechno vypadalo božsky, ale taky to tak chutnalo... :) domluva s ní byla taky super... dekorovala si i výzdobu koutku a bylo to moc krásné.. :) takže za nás, vřele DOPORUČUJI! :)
Odpovědět
@karolinkafox : Ahoj mohla by si mi prosim napisat,kolko ta tento krasny sladký kutik stal penazi?
Odpovědět
Profilova fotka
• svatební dort o 1. Patro: jahodová příchuť o 2. Patro: maková příchuť o 3. Patro: rafaello příchuť o 4. Patro: borůvková příchuť • candy bar o cupcakes: 20 ks o tartaletky: 10 ks o cookies: 20 ks (5 obleků, 5 šatů, 10 na špilce) o lízátka: 12 ks (bílé se zdobením) o makronky: 20 ks o vanilkové pusinky: 100 ks (bílé, zelené) o minidortíky: 15 ks • figurka na dort • vypůjčení podstavce pod dort, podtácky pod candy bar, nádobí k dortu a koutku • svatební dort: 5 400,- • candy bar: 4 400,- • výzdoba, aranžování: 500,- • zapůjčení podstavce pod dort: 350,- • vratná záloha 2000,- na zapůjčené nádobí • doprava 6kč/km • celkem 14 078,- (včetně vratné zálohy 2000,-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vejunkaj tady to je :)
Odpovědět
@karolinkafox :Dakujem ti, zaujala má tá cena za tortu,pretože všade kde som hladala,tak za 4-poschodovu tortu chceli od 8000 Kc a tie cookies su božské x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vejunkaj myslím,že ceny má super...na to,jak její dorty a sladkosti vypadají a chutnají...je to super.. :) i s tou výzdobou...a navíc, je to strašně hodná a sympatická ženská :)
Odpovědět
můžu jen potvrdit, ještě jsme tedy svatbu neměli, ale byli jsme na ochutnávce, všechny příchutě byli výborné. Z její nabídky si určitě vybere každý mlsný jazýček :D takže dortík jsme objednali. Je to paní schopná a ochotná pro vás udělat téměř cokoliv. Hlavně zajistí i dodání na místo, což je fajn. Aspon člověk nemusí mít strach, že cestou dort zničí. My budeme mít 3 patra, cca 65 porcí za 4600Kč, plus teda půjčovné stojanu a doprava.
Odpovědět
Děkuju,holky! Rozhodovala sem se mezi ní a Future sailors :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karolinkafox Můžu se zeptat, kolik jste měli lidí? A množství sladkostí bylo akorát? Nějak si nevím rady kolik čeho..... :-( Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanica83 měli jsme 65 hostů :) a sladkostí bylo akorát...dortu zbylo..ale stejně jsme ho rozdali:)
Odpovědět
Profilova fotka
@karolinkafox Moc děkuji :-) Tak to teď zkusím dát nějak dohromady, když mám tak dobrou předlohu :-) My budeme mít max 50 lidí a původně jsem si toho napsala daleko víc, takže ještě jednou díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanica83 není vůbec za co :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?