Stačí to na raut?

Profilova fotka
Asi tisící příspěvek na tohle téma, omlouvám se... Dostala jsem rozpočet od šéfa restaurace pro 70 lidí: Anglický rostbíf s pepřovou omáčkou 5 kg Roláda z listového těsta se slaninou a špenátem 3 kg Mini pizza 40 ks Chlebíčky (šunkový, ruské vejce, se sušenými rajčaty) 60 ks Sýrová mísa (sýrová roláda, hermelín, anglický čedar) 3 kg Těstovinový salát s čerstvou zeleninou 1 mísa Krájená čerstvá zelenina + řecký dresink + sýr balkán + italský dresink 1 mísa Zelný salát 1 miska Zapečená sušená švestka plněná mandlí a zavinutá ve slanině 80 ks Jednohubky - (česneková s klobásou, sýrová s hroznovým vínem, s mozzarelou a cherry rajčetem, s pikantní pomazánkou a květinou z ředkve, s cibulovým chutney a sýrem) 140 ks Ovocné mísy na tabuli 3 mísy Plus máme ještě od známého řízečky přírodní i smažené, dva typy omáček s hovězím a špeclemi. Večer bude grilování. Jíst se začne v 15:30 cca... Myslíte, že to stačí?
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli je jedna mini pizza jedna porce tak mi to prijde malo. Teda ne malo mnozstevne celkem,ale ze neceho je vic neceho min.My planujem mene jidel,ale aby kazdej mel moznost ochutnat ze vseho.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty minipizzy mi taky přijdou málo no... To už jsem si napsala... A možná zeleniny málo, ale zase budou ty ovocné mísy a zeleninový salát, těstovinový a zelný... Chjo, myslim, že to mám v tom rozpise od pana šéfkuchaře nějaký popletený :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že je toho víc než dost . Asi možná nějaké pečivo k masu bych dala :)
Odpovědět
Profilova fotka
@weronyc Pečivo máme, to jsem tam nenapsala... Myslíš? Já se bojim, že nebude co jíst :D
Odpovědět
Profilova fotka
@katevonf Neboj , určitě bude jídla dost :) Máte oběd?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pro info bych doplnila... Měli jsme ještě navíc guláš a ještě nějakou omáčku se speclema, snědla se jen jedna, příloh zbylo dost, protože guláš s chlebem. Vecer se začala dělat kýta a kruta (celkem 30kg). Bylo toho strasne hrozne moc, hrozne žrádla zbylo, máme plný lednice a mrazaky a k vysluzce jsem dávala balíčky masa... Ale lepší než hlad :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?