Stačí to na raut pro cca 60 lidí?

Profilova fotka
Prosím o okouknutí našeho menu na raut. Nejsem si jistá množstvím (když zvažujeme vzít kýty dvě) a nevím jestli to není málo rozmanité... Kuřecí řízečky mini 4 kg Vepřové řízečky mini 4 kg Citróny, Okurky kyselé Sýrové mísy- tuzemské+zahraniční sýry 2 kg Ovocná mísa 2 x Čerstvá zelenina 2 kg Mix listových salátů 1,5 kg Balkánský sýr 0,4 kg Plněná rajčata 20 ks Plněné žampióny 20 ks Banketky- tmavé, světlé, chléb Vepřová kýta kořeněná á cca 12 kg Zelný salát, feferony, vejmrda, hořčice, kečup, pečivo..... Děkuji za názory :-)
Odpovědět
No, moc pestré to není. A to množství pro 60 lidí bych povýšila.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych třeba ještě přidala guláš,těstovinový salát..
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to líbí ;-) A když vezmeš kýty dvě, tak by to mělo bohatě stačit... A prosimtě, co je vejmrda? :D A ještě sladký tam bude taky?
Odpovědět
Taky bych přidala nějaký těstovinový nebo jiný salát a pak třeba kanapky nebo tak...:)
Odpovědět
Já souhlasím s @knacki a pestré se mi to zdá akorát :-)
Odpovědět
No, záleží jestli to máš raut na večer a bude klasický oběd nebo místo oběda. Pokud by to bylo místo oběda, bylo by toho dost málo. Pokud je to jako dopolední svačinka, OK, ale i jako večerní raut se mi to zdá chabé. Po řízečkách se ti zapráší, určitě bych přidala guláš, těstovinový salát nebo nějaké jitrnice, jelítka, se zelím a brambory. Vem si, že k pořádnému zakousnutí tam máš jen tu kýtu a řízečky. Žádné pořádné jídlo, takže se každý bude cpát plněnýma žampiónama nebo rajčatama a moc se toho nenají. Navíc 20 ks jednoho druhu pro 60 lidí je dost blbé, po tom se hned zapráší a všichni ani neochutnají.... Taky bych přidala nějakou přílohu, minimálně brambory.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zdá se mi to málo a i málo rozmanité, pokud to má být večerní raut. Řízečky budou určitě hned pryč, kýta bude taky úspěch, ale jinak tam není nic extra na zasycení. Přidala bych třeba kuřecí stehna, tatarák , těstoviny, americké brambory... Nějaké dobrůtky, po kterých se hosti rádi vrhnou :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mi to prijde i malo.....20 rajcat pro 60 lidi, to si vetsina neda....my mame ke kyte jeste krutu, rizecky taky a vecer bude jeste gulas
Odpovědět
Záleží na složení lidí.... já osobně bych přidala více zeleniny.
Odpovědět
Mnozstvi neodhadnu i kdyz mi to prijde malo, ale fakt me zarazi pestrost :( to je hodne chabe. Co sladke, ovoce, kanapky, chlebicky, opecene brambory atd?
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě bych třeba udělala nějakou salámovou mísu nebo nějaké jiné masíčko... Tatarák, pokud ho máte rádi. Kuřecí paličky nebo tak. Určitě nějaké sladké, ale to tam asi máte... A tak.... Ale rozmanité to je dost ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?