Složení svatebního rautu - co jste na něm měli?

Zdravím, řešíme zrovna složení večerního rautu a zajímalo by mne, co plánujete/měli jste v rautu (krom klasických řízečků, guláše, sýrové a salámové mísy). Bojím se, že nějaké kreativní experimenty nikdo jíst nebude, ale zase ještě něco by to chtělo, ať je výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Zmrzlinu. :-)
Odpovědět
Měli jsme k tomu několik druhů salátů a pak různé mísy podle potravinových intolerancí našich hostů. Takže tam byly bezlepkové a bezlaktózové zákusky, veganský tác. Jelikož to bylo v létě, byla i zmrzlina, což potěšilo. Hodně se pak večer jedlo z grilu, byl losos, kuřecí, vepřové a pro vegetariány a ty co na maso neměli chuť byl grilovaný ananas, hermelín a zelenina.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás měly úspěch právě ty kreativní experimenty :-D Hamburgery, grilovaný hermoš, tortilly... Celkově jsme to udělali tak, aby se vše z grillu, omáčky a saláty daly kombinovat v různých variacích, takže kdo chtěl, dal si hambáč s flákotou z grillu, jiný zase s grilovaným hermelínem, omáčky si vybrali atd...
Odpovědět
@niky555 grilování nám taky nabízeli, ale máme svatbu v dubnu pod horama, tak si říkám, že bude asi chladno a nevím, jestli by tam k tomu grilu vůbec někdo ven chodil. Jinak hostina bude v sále v hotelu.
Odpovědět
měli jsmeuzeninovou, syrovou, ovocnou misu, nakladané syry, vegansky slany kolac, nadivane zampiony (veliky uspech kupodivu), tatarak, ruzne salaty(testovinovy, okurkovy, grilovana zelenina, balkansky),pak klasiku na grilu(krkovicka, kureci platek, flank steak), pecena krutu, hambace,plnene brambory, rizky( tech jsme brali 200 a zbylo jich strasne moc), vecer pak bramborova polivka na zahrati a gulas, meli jsme i zmrzlinovy koutek ale jelikoz bylo asi 16 stupnu tak se moc nevyuzil, pak sladkej bar s mini dezertama, dortama atd bylo nas 80 a snad krome rizku a jednoho celeho dortu zbylo pomalu
Odpovědět
Profilova fotka
my měli navíc např. mini pizzy a quiche :) a pak také ten gril - kuřecí steaky, hamburgery, hermelíny...
Odpovědět
Profilova fotka
@peggynka45 Jo vidíš, tatarák, ten měl snad největší úspěch na všech svatbách co jsem byla. A na duben super, není takové vedro, nezkazí se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V dubnu poslední roky bývá velké teplo, zkus se podívat na statistiky toho místa, kde budete. Tatarák taky doporučuji. :-)
Odpovědět
@niky555 tak tatarak ma uspech vzdy a vsude😊 byl v takovem chladicim boxiku, takze zadnej problem:)kdybych vedela ze 23.6 bude 16 stupnu tak objednam i lososovy a sushi :D
Odpovědět
A jeste je dobre mit ranni raut, pokud mate obrad brzy a hoste dalekou cestu, my tam meli sekanou, parky, nadivane vajicka, klobasky, kanapky, nejakou zeleninu, ovoce a kolacky a snedlo se vse, a to jsme fakt mysleli ze toho je hodne
Odpovědět
Profilova fotka
Velmi populárni býva okrem candy baru už aj slaný bar - videla som napríklad popcorn. A pečené prasiatko má väčšinou úspech :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příklad svatebního menu pro svatebčany: https://www.youtube.com/embed/8MG7kCD... Catering Oběd Salátový bar na servírovacím prkně (celkem 100g na osobu) -Pečené papriky, cukety, lilky s balkánským sýrem a extra wirgin olivovým olejem -Plátky rajčat s mozzarellou a bazalkovým pestem -Caesar salát ledový a římský salát s vinaigrett dresinkem -Variace zahradních dipů Rybí bar na dřevěných loďkách vintage styl (suchý led) (celkem 100g na osobu) -Tataráček z uzeného lososa s creme fraiche, křepelčím vajíčkem a blinami -Sushi variace (losos, avokádo, okurka) nakládaný zázvor, ředkev, kikkoman -Sushi variace bez ryb ( blanžírovaný chřest,kapie,okurka) -Tygří krevety v zauzené paprice a bylinkách Kanapky a finger Food a mísy bar na servírovacím stole (celkem 100g na osobu) -Paštika z kachních jater v křupavém košíčku s malinou -Kuřecí roládky z kukuřičného kuřátka s kukuřičnou mozaikou -Variace Francouzských tvrdých zrajících sýrů (hroznové víno, vlašské ořechy) Teplý bar v chafingách na servírovacím stole (celkem 100g na osobu) -Krůtí prsa sous-vide v bylinkové krustě -Hovězí líčka dušená na divoko -Přílohy v chafingách - Batátové pyré s červenou řepou -Smeatanové zapečené brambory s parmazánem Dezerty k obědu(celkem 2ks na porci) Variace ( muffiny, cup cakes) Večeře gril Gril steaky a ryby (celkem 150g na osobu) -Přeštická Vepřová pečeně BBQ -Black Angus hovězí burger (maldonská vločková sůl) -Flank steak (hovězí Namíbie) -Atlantik -Mahi-Mahi filet steak s rozmarýnovým olejem (bagetky,bulky, papriky,kukuřice,dipy,) Grilovaný ananas na medu Sweet bar minidezerty (celkem 3kusy na osobu) -Brownie kostky s čokoládovými boby -Višňový s pařížskou šlehačkou -Tvarohový s čerstvými jahodami Pečivo u každého stolu( bezlepkové) (celkem 3 kusy na osobu) -Domácí ořechový chleba -Bezlepkové chleby (lněný a slunečnicový) bez pšenice -Fokaccia cibulová, olivová, -Banketní rohlíčky
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?