Raut pro 75, je to akorát?

Holky dostala jsem nabídku rautu pro 75 lidí, 45 bude i na obědě, mrkněte, zda se vám to zdá ekvivalentní množství-asi ubereme gulášku...díky Večerní teplý/studený bufet: cca 18.00 hodin 50 x 100g Plzeňský gulášek s čerstvou cibulkou 50 x 75g Smažené kuřecí řízečky 50 x 75g Smažené řízečky z panenky,sterilované okurky 3kg Variace českých sýrů podávaných s hroznovým vínem 3kg Variace vepřových šunek a parmských šunek 50 x 75g Dorůžova pečený anglický rostbíf + hořčice + křen + cibulka 1,5kg Uzený losos podávaný s citrony 0,5kg Paštika z kachních jater s brusinkami 30 x Sýrová roládka 30 x Plněná vepřová panenka 2kg Capresse z cherry rajčátek a baby mozzarelly 4kg Čerstvá krájená zelenina podávaná s kostkami balkánského sýra 3kg Ovocné plato – čerstvé sezónní ovoce – filírované 1 x Čokoládová fontána + ovoce (3kg) Banketové pečivo,chléb…….. Grilování : cca 20.00 hodin 40 x 100g Steak kuřecí 25 x 200g Steak z vepřové krkovičky 25 x 200g Steak z hovězí svíčkové 30 x 100g Pikantní hermelín grilovaný v alobalu 20 x 150g Grilovaná zelenina (cuketa,paprika,cibule,lilek,česnek….) Sterilované okurky,feferony,cibule,hořčice,kečup,dresing,křen… 20 x 150g Brambory pečené s rozmarýnem 15 x 200g Čerstvá krájená zelenina s kostkami balkánského sýra Banketové pečivo,chléb………
Odpovědět
Pokud bude 45 lidí na obědě,tak ti už toho potom až tolik nesní.Myslím,že vám ještě spousta zbude...
Odpovědět
Myslím , že toho máte strašně moc.
Odpovědět
Taky se mi zdá, že je toho dost.... můžu se zeptat, jaká je cenová nabídka na takové množství? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
je toho podle mě hrozně moc. A malé časové intervaly mezi jídly a musíte také myslet na to, že se na svatbe hodně pije a pak není taková chuť na jídlo. Raut bych nechala, ale zrušila bych to grilování. Kdyby byl snězený, tak bych rozhodila jen na stoly třeba chlebíčky nebo studené mísy.
Odpovědět
a v kolik je oběd? mezi rautem a grilováním je dost malý časový interval
Odpovědět
Profilova fotka
Také mi přijde, že raut v 18 a grilování ve 20 je dost blízko u sebe a tudíž je toho jídla dost. Ono i záleží kdy to bude, při teplém počasí nebude takový apetit, spíše až večer.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?