Raut

Profilova fotka
Hezký den, prosím o radu ohledně rautu.. Nějak se nedokážu rozhodnout ohledně množství jídla. 🙈 65 hostů + kapela, fotograf, takže cca 70 lidí. Obřad máme v 15 hodin, pak bude přípitek, dort a káva. Na raut jsme plánovali: Z thajské restaurace bratránka: Phad thai 20 porcí Kari s rýží 20 porcí Závitky, masové knedlíčky celkem 80ks Nakládaný bůček (dělá můj děda) 2kg Kanapky 200ks (před obřadem aby bylo na zobání hlavně) Obložené mísy (3kg sýrová, 1kg masová) Maso na gril 6kg (3kg kuřecí, 3kg vepřové) Miniřízečky 5kg Vrstvený celerový salát 2 mísy Šneci z listového těsta Zelenina, pečivo, kyselé okurky Sladké - bude tedy dort Koláčky (asi 400ks) Mango s levandulovou rýží do malých skleniček cca 30ks Minizákusky cca 60ks Cheesecake Sladká roláda Děkuji 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka_prokopova Dobrý den, já tedy neporadím, ale s dovolením se sem připíchnu, protože budeme mít podobnou svatbu, cca 75 osob s obřadem odpoledne a začínám řešit raut. Budu ráda, když někdo napíše svou zkušenost. (A mimo téma, mohla bych Vás poprosit o inspiraci na harmonogram odpolední svatby? Klidně do zprávy, když se to netýká rautu, děkuji moc!)
Odpovědět
A toto bude na celý den, nebo jen jako obedovy raut, tedy pozdní oběd, taky budeme mít raut ale oběd i večer a taky moc netuším kolik čeho.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?