Předkrm na svatební oběd, máte nápad?

Ahoj, prosla jsem tu forum na svatebni menu, ale nejak jsem tu toho moc nenasla k predkrmum a obzvlast k nasemu problemu. Trochu tapeme co zvolit jako predkrm, protoze pritel je strasny frfna :) Neji nic s mlecnymi vyrobky (rozhodne zadny syr), zadne jatra, pastika, zadne sunkove rolky. Prozatim nas napadl akorat tak kureci salat v broskvi nebo smes hub na najekam salatu. Mate jeste nekdo nejaky napad? Polevku budeme mit klasickou svatebni s jatrovymi knedlicky a pak 3 druhy masa, opekane brambory a grilovanou zeleninu (takovy mix grill proste:). Uz si s tim lamu hlavu asi 3 tydny a nic a nic jineho mne nenapada, co by se k tomu alespon castecne hodilo. Dekuji moc za inspiraci a jestli ma nekdo obrazek ze svatby takoveho kureciho salatu v broskvi, tak sem s nim. Ja to nikdy nemela a nemam ani tuseni jak to nakonec vypada a chutna. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kuřecí roládka? Nebo rybu - lososovy tataracek, uzený losos apod. Rajče plněné nějakou pěnou - např šunkovou, caprese rajčata :) to jen co mě tak narychlo napadlo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadlo něco z listového těsta - nějakou taštičku plněnou mletým masem třeba, nebo půlky brambor trochu vydlabané a naplněné a pak zapečené. Záleží i na restauraci, co ti nabídnou...
Odpovědět
@nobondgirl V restauraci si pry muzeme rict co chceme a udelaji:) Samozrejme mame nejakou nabidku, ale bud je tam proste ten syr nebo neco. Treba ty brambory i caprese se mi hodne libi, ale zas je tam syr :-| Ach jo, mam to doma aspon spravneho holandana, co neji syr:))) Ale ten kosicek z listoveho testa muze byt zajimavy a chutove by mi to i slo. To ryby nas taky napadly, ale to nam zas nejak nejde dohromady s tim ostatnim jidlem...no proste mozna hledam neco noveho, co ani neexistuje:)
Odpovědět
a co udělat ženichovi extraporci bez sýra?
Odpovědět
Profilova fotka
My měli tatarský biftek z uzeného lososa - měla bych mít v albu celé menu - koukni.
Odpovědět
My jsme měli dvě domácí paštiky s cibulovou marmeládou a nakládaným ovocem a k tomu domácí pečivo, bylo to vynikající. My vybírali hlavně podle rodin, aby to jedlo co nejvíc lidí. Dokonce jsme vypustili svíčkovou s knedlíky a dali jsme lehčí panenku s bramborem. ;-)
Odpovědět
měli jsme mít cherry rajčátky s mozarellou, ale nakonec jsme vybrali paštiku - také nechi šunkovou rolku. V tvém případě mě napadá nějaký salát a nebo @nobondgirl něco z listového těsta - dobré je i třeba - krabí tyčinka obalé v listov. těstě (to děláme na párty, silvestr....) nebo místo krab.tačinky - párek, zelenina.... cokoli frfna - no u nás to je podobné ale s tím rozdílem, že každý jí něco jiného - moje sestra je výbýravá, nastávající také )ale sopíše nejí zeleninu) jeho mamka kvůli zdraví také jí jen něco, sestřenka je vegetariánka.............. prostě při sestavování menu to opravdu nebylo lehké,a le nakonec prostě dotyčným kdyžtak výjdme vstříc a dali jsme dva hlav. chody .

ty můžeš to samé udělat i s předkrmem?? :-)


Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?