Pozdní obed

Měli jste někdo stejný problém? Obřad máme až ve dvě hodiny a tím pádem oběd bude cca po třetí. Raut bude v sedm.A tak přemýšlíme zda dat polevku a druhe jidlo a nebo jen polévku a raut posunout o hodinu dřív. Poraďte prosím. :-)
Odpovědět
@evulli Určitě bych dala polévku a hlavní chod a až potom raut:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky obřad ve 14 hod. a dáváme celý pozdní oběd - tzn. polévka i hlavní chod. A raut máme na plánovaný tak na 20 hod. Provozní z restaurace říkal, že to je tak optimální čas, když ten oběd bude až tak kolem 16-16:30.
Odpovědět
Také máme obřad až ve dvě, takže bude vše posunuté. Hostinu bych viděla tak ve čtyři, v půl páté. Raut bude od sedmi. Vtipné je, že když jsme všem říkali, že oběd bude ve čtyři, v půl páté, tak s tím měli všichni strašný problém - prý je blbé, že budou mít hlad, a dlouhá doba od oběda a takové nějaké divné argumenty, tak jsme jednoduše oběd nazvali hostinou a večeří a všem došlo, že si logicky doma okolo poledne musí dát něco k jídlu, pokud nechtějí být bez oběda. Pobavilo mě myšlení lidí. Když se řekne, že oběd je od pěti, tak by je nenapadlo se doma "naobědvat" ale když řeknu, že je to hostina (večeře) tak to bylo bez problémů :-D K večeři bude polévka a hlavní chod - bez předkrmu.
Odpovědět
já bych dala určitě polévku a hlavní chod. možná bez předkrmu a něco lehčího - ne svíčkovou. ale "hostinu" o polévce bych nedělala. a raut kousek posunula na osmou.
Odpovědět
měli jsme taky obřad ve 14 a určitě bych dala hlavní jídlo hned a pak až raut. My před obědem měli ještě focení, takže hlavní jídlo bylo až v 17 h. a raut ve 20. Všichni se po "obědě" tvářili, že prasknou, ale nakonec se snědlo téměř všechno a největší úspěch měl tatarák :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme oběd od 15:30 a máme předkrm + hlavní chod + svatební dort. Prostě lidem řekneme ať si dají něco malého před obřadem ať do oběda vydrží. Raut bude až od 8 večer a pak dohaleluja :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?