Poloveganský catering na svatbu, 10.8.2019, Liberec

Dobrý den, sháním catering na svatbu 10.8., který by byl z poloviny veganský (2 verze svatebního oběda a večerní raut). Nevěděli byste o někom šikovném, kdo má zkušenosti i s takto netradičním požadavkem? Budu moc vděčná za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem jednou navštívila restauraci Etnosvět v Praze 2. Personál je milý a ochotný a jídlo mají moc dobré :)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem na svatbě a tam dělali veganský a vegetariánský raut Tři ocásci. Co se týče oběda, tak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
Neváhejte mě kontaktovat, měl jsem na starosti úsek s veganským občerstvením v restauraci na Václavském náměstí.
Odpovědět
Děkuji všem za reakce :) @ochotna Etnosvět je super, ale u ryze vege dodavatelů se obávám, že nebudou chtít přistoupit na přípravu i masitých pokrmů nebo ryb (což je naprosto pochopitelné). Takže spíš hledám někoho šikovného, kdo by zvládl obojí. @drabik Na Tři ocásky se určitě kouknu, děkuji! @molekulator díky, píšu zprávu!
Odpovědět
Tri ocasci taky neudelaji maso. Osobne mi prijde vhodnejsi hledat “normalniho” dodavatele, ktery by udelal cast veganskou, nez naopak. Taky to tak delame. Mimochodem je lepsi zminit lokalitu, Etnosvet je z Prahy, Ocasci myslim z Brna :)
Odpovědět
@hrabosska Díky, taky hledám mezi "normálními" dodavateli, ale zatím bohužel bez úspěchu. Nevím, čím to je, ale vždycky po výměně jednoho-dvou emailů zmizí z povrchu zemského :) Svatbu budeme mít v okolí Ústí nad Labem, je fakt, že z Brna by to byla docela dlouhá cesta ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?