Oběd-hlavní chod

Jaký budete mít, nebo jste měli, hlavní chod u oběda? Já jsem bezradná, nějak vůbec nemám nápady :-/ Akorát spíš nechci nějakou omáčku, knedlíky apod. Polévka bude hovězí vývar, předkrm nebude. Bude nás patnáct dospělých (žádní staří lidé) a sedm dětí. Na lístku restaurace mi vyloženě do oka nic nepadlo. Teprve se tam půjdeme domluvit, ale chtěla bych taky s něčím přijít... Díky :-)
Odpovědět
My máme oběd tady a přítel váhá mezi menu 2 a 4, tak třeba tě něco inspiruje: http://www.jan-maria.cz/www/cz/svateb... - já to jíst nebudu, takže se mu do toho nemontuju... =-)
Odpovědět
Taky se nám nechtělo do omáčky :-). My vybírali z těchto variant: selská bašta (uzená krkovice, peč. vepř. maso, bram. a housk. knedlík, zelí) kuřecí steak na bylinkách s grilovanou zeleninou, opečené brambory steak z lososa na listovém špenátu, jemné bramborové pyré medailonky z panenky s opečenou cibulkou a bylinkovým máslem (příloha dle výběru)
Odpovědět
MY budeme mít jako předkrm domácí paštiku s domácí bagetkou, přelité omáčkou z brusinek, jako polévku klasiku- hovězí vývar s domácími nudlemi, jako hlavní chod Kuřecí plátek na bylinkách ( podotýkám že nejlepší co jsem kdy jedla) :) se šťouchanými brambory s cibulkou a slaninkou a k tomu zvlášť několik druhů omáček :) jako dezert bude svatební dort.. Mimo tohle se bude opejkat kýta v pozdějším odpoledni a večer bude raut kde bude vše.. řízečky, saláty, mísy, tatarák.. Všechno možné :) + po celý den neustále pojede candy bar a když by bylo potřeba, můžem cokoli, kdykoli do rautu přiobjednat :) Ale je mnoho věcí? Co třeba máte rádi? :) Ale jako ze zkušenosti vím, s kuřecím se zavděčíš všem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jelikož my máme mysliveckou svatbu, tak bude zvěřina :-) Ale souhlasím, kuřecí plátek je zn. ideál. I když nejlepší pro svatby a oslavy co jsme měli v rodině byla trojkombinace plátek kuřecí,plátek vepřové,plátek uzené, zapečené se sýrem na šťávě, příloha co kdo chtěl. A to opravdu každému chutnalo. :)
Odpovědět
No, kuřecí maso by se bohužel nezavděčilo především mně :-D Teda nemám s ním žádný problém, ale není to pro mě nic slavnostního, na čem bych si pochutnala... Asi taky zvolíme nějaké maso, třeba na ložené, na bylinkách... Nějakou zeleninu, štouchané brambory mám moc ráda. Jsem zvědavá, s čím přijdou v restauraci :-)
Odpovědět
@verap33 my jsme ještě přemýšleli o gratinovaných bramborách a k tomu nějaký zajímavý salát a maso by bylo předem volitelné, popř by byl na výběr i grilovaný kozí sýr. To by podle mě zvládli nachystat.
Odpovědět
Profilova fotka
My budem mít vepřovou panenku pečenou do růžova s demi glace, zamecké brambory s cibulkou, slaninou a cesnekem (tak to stoji v nabidce jidla:D:D) :))
Odpovědět
Profilova fotka
My měli jako předkrm: Variaci listového salátu s piniovými oříšky, jako polévku: Vývar s domácími nudlemi, hl. Chod: Vepřové caré s krustičkou s choriza s chilli medovou omáčkou a šťouchaným bramborem :)
Odpovědět
Tak jsme se byli dneska na jídle předběžně domluvit. Dohodli jsme se, že dáme na výběr ze dvou jídel, takže mě zatím napadá ta krkovička, bylinkové jarní brambůrky a nějaká třeba grilovaná zelenina, glazovaná cibule nebo něco takového a druhé jídlo kuřecí steak, hříbková omáčka a rýže. a kdyby se našel někdo, kdo si nevybere, tak bude otevřená pro veřejnost zahrádka, tak si vybere z obědové nabídky.
Odpovědět
my normálně v poptávce restaurace specifikovali, že chceme hlavní chod z vepřové panenky a šéfkuchař sám navrhl tři různá menu, ze kterých jsme si vybrali.......
Odpovědět
@veruspackova ahoj, nemohla bys mi třeba do zpráv poslat něco o tom jak vypadala vaše myslivecká svatba a taky co jste měli k jídlu? díky moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?