Občerstvení před obřadem, když se budete scházet až na radnici

Ahoj všichni, jak řešíte občerstvení před obřadem? A řešíte ho vůbec? :-) Vzhledem k mé situaci se nebudeme scházet v domě mých rodičů (vlastně mamky...). Možná, že tam přijde babička s dědou, teta, někdo ze snoubencovy rodiny, ale rozhodně ne všichni (např. táta), tak mě napadlo, zda lze dát nějaké chlebíčky, koláčky při scházení se na radnici. Řešíte to někdo takto? Jinak máme obřad přesně ve 12, takže takové akorát na oběd a k jídlo se dostaneme nejdříve ve 14:00, počítám, jestli vůbec.
Odpovědět
Profilova fotka
@monepone ahoj, my se budeme scházet u babičky přítele a tam bude pro hosty připravené pohoštění. Pak k obřadu budeme mít taky něco menšího.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monepone máme taky obřad ve 12 a oběd počítám taky kolem půl druhé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nas se vsichni budou schazet na penzionu cca 1/1,5h pred obradem. Bude tam nachystane obcerstveni- kolacky, jednohubky, ruzne sneky, strudl😊 a samozrejme piti😊
Odpovědět
Nám se budou hosté scházet u nás doma na baráčku,kde bydlíme,takže připravím nějaké chlebíčky,pokud by měl někdo už hlad. Pak všichni pojedem do hotelu,kde máme ve 13hodin obřad a ve 14hodin oběd,takže jen něco aby se zaplácli. Jinak nám nabízeli i na hotelu malé občerstvení před obřadem,ale to jsme nechtěli 😊 Určitě bych jim ale něco dala.
Odpovědět
Děkuji za postřehy, určitě bych chtěla svatebčanům něco nabídnout, ale právě nevím, jak to udělat technicky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monepone U svateb, kde se scházeli na radnici, nebo mimo dům, měly kamarádky většinou nachystané koláčky či kanapky + pití a slivovice (Morava :-D). To mezi hosty na tácech buď roznášely družičky, nebo kamarádi, kteří byli pověřeni. Popř. byl v předsálí obřadu stolek, na kterém bylo občerstvení vyskládáno.
Odpovědět
@monepone Máme to stejně, obřad na 12, sejdeme se rovnou tam a oběd na 14. Napadlo mě vzít krabici koláčů cca 100 ks ( bude asi 60 hostů) a na pití minerálky do kelímků. Pověřím tím nejspíš svědkyně.
Odpovědět
Vzala bych 2 dortové krabice, do jedné koláčky, do druhé třeba slane šneky a před obřadem nechala roznest. Vody bych koupila v lidlu, pullitrovky a zase bych nabídla před obřadem. Pokud se nesjizdite na jednom místě všichni, víc bych to neřešila 🙂
Odpovědět
Nam se hoste schazeli na miste, jelikoz byl obrad brzy a hoste jeli z daleka tak jsme si nebyli jisti jestli se nasnidali, tak jsme udelali vydatnejsi nabidku( parky, sekana, chlebicky, klobasy, syry, caprese a spizky) a vyplatilo se. Jinak v lete na svatbe na radnici meli v te predsini ty vysoke bufetove stoly a tam kolacky, uzeniny, syry, pecivo, karafy s vodou a nejake dve lahve destilatu
Odpovědět
Profilova fotka
Nám cateringová společnost dělá kanapky, které hostům budou nabízet :-) Obřad máme v 11, takže předpokládám, že se lidi začnou scházet po té 10 hodině :-)
Odpovědět
Máme obřad až 13:30 ale také se budeme scházet na místě oddaní. Chystáme koláčky klobasniky a pití.
Odpovědět
My jsme měli obřad ve 14h kousek od Prahy, hosté se sjížděli na místo konání, před obřadem byly připravené koláčky a voda
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme obřad v 15 hod, hosté se budou sjizdet po te druhé a bude tam pro ne připraveno Prosecco a malé občerstvení - marinovaný losos, foie gras :)
Odpovědět
My se scházíme všichni na penzionu, my se svědky a moji mamkou tam spíme den předem. Občerstvení bude nachystané na půl 12 (kanapky, koláčky, zákusky, svatební slivovice, nealko), obřad máme na 13h a oběd po focení kolem půl 3. Takže menší občerstvení se bude hodit. Ve vašem případě bych taky doma něco málo nachystala :-)
Odpovědět
Měli jsme na místě obřadu koláčky, nachos s dipem a malá musli srdíčka, karton balené vody a kelímky. Manžel to na místo obřadu dovezl den předem a domluvil se, aby to před obřadem připravila paní kastelánka na stůl. Ale nevím, jestli na úřadě budou taky tak ochotní a budou na to mít čas :) Tak možná pověřit někoho z kamarádů.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vše na jednom místě a předsvatební pohoštění mít budeme, bude nám ho zajišťovat přímo hotel, ve kterém máme svatbu. :-) Ono jak je ten oběd většinou dost pozdě, tak mi to předsvatební pohoštění přijde víc než vhodné. :-)
Odpovědět
@andyiinka máme to úplně stejně :-) pohoštění o půl 12 a oběd o půl 3.
Odpovědět
Profilova fotka
@werrys To je myslím ideální takhle. :-) My máme pohoštění v 11, obřad ve 12 a oběd vlastně vůbec netuším, kdy se k němu dostaneme. Tipuji tak kolem půl 2. Tak aspoň si lidi dají něco už v těch 11 a pak vydrží do oběda. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?