Nějaké ňamky na svatbu, máte návrh, recept?

Přátelé, na svatbě budu mít 20 lidí. Z mé strany jen rodiče, přítel celou rodinu bez rodičů a pak svědky s doprovodem plus dva kamarády (pár). Na oběd bude slepičí vývar, kuřecí na přírodno s hranolkami (nejedí svíčkovou) a hned potom budeme krájet dort. Během dne bude na stole cukroví a cca dvě hodiny po obědě začne obluha ořezávat vepřovou kýtu na rožni, kterou budou postupně ořezávat až do večera (je to 8 kg masa). Ke kýtě bude pečivo, česnekové brambory, okurky, feferonkové rohy a tři druhy omáček. Přemýšlím však, že to nebude stačit. Že by na stole mělo být i nějaké slané zobání (nemyslím chipsy, arašídy apod., které tam budou samozřejmě běžně). Takže zvažuji, že bych s kamarádkou sama doma utvořila nějaké jednohupky, sýrovou roládu nebo něco podobného. Plánujete to tak také někdo? Nemáte někdo nějaký návrh, dobrý recept apod.? Budu vděčná.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blázníš? Kdo proboha by byl schopnej dvě hodiny po tříchodovém obědě do sebe soukat kýtu? Já byhc teda kýtu posunula trochu na později a určitě vám na celý večer s nějakým sladkým bohatě vystačí...vždyť je vás jen dvacet, ani tak to nejspíš nesníte. Kdyžtak bych k té kýtě ještě udělala jeden dva saláty se zeleninou a třebas i těstovinový.
Odpovědět
Jo místo zeleninového salátu je tam zeleninová místa. Různé druhy zeleniny nakrájené na talíři a zalité bylinkovým olivovým olejem. Na to jsem zapomněla. Takže myslíš, že už nemám nic vymýšlet? Mám strach, aby se lidi nekoukali blbě, že není na výběr z různých druhů jídel...
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok no to záleží, pokud chceš výběr více jídel, tak prostě zmenši množství každého druhu....Místo kýty mít třebas výběr grilovaných mas, to záleží na tobě. Ale celkové množství bych teda rozhodně zachovala.
Odpovědět
@barbora_b Ok, díky za názor ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?