Menu Forum

Nakládaný hermelín, jak dlouho dopředu ho naložit?

26. srp 2013  •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
prcekverunka
24
Registrovala se 10. července 2012 na beremese.cz. Přidala 496 příspěvků a 1 inzerát. Má 77 přátel. Benešov, Region Benešov.
fotoportrét
fotoportrét
prcekverunka
24
Registrovala se 10. července 2012 na beremese.cz. Přidala 496 příspěvků a 1 inzerát. Má 77 přátel. Benešov, Region Benešov.
 Nevěsty, chci si na hostinu udělat nakládaný hermelín - netušíte někdo, jak dlouho dopředu ho naložit? U nás se po něm vždycky jen zapráší, takže netuším, kdy ho udělat, aby se nezkazil emoticon
18. bře 2013 v 08:47  •  To se mi líbí
 Přidej svoji odpověď
fotoportrét
fotoportrét
mon_88017
45
Registrovala se 22. srpna 2011 na beremese.cz. Přidala 37581 příspěvků. Má 22 přátel.
  • Svatba byla 4. listopadu 2011
    Region České Budějovice
fotoportrét
fotoportrét
mon_88017
45
Registrovala se 22. srpna 2011 na beremese.cz. Přidala 37579 příspěvků. Má 22 přátel.
  • Svatba byla 4. listopadu 2011
    Region České Budějovice
 technická poznámka na okraj: doporučuju při nákupu zkontrolovat datum spotřeby, jinak se bude nakládat a rozkládat čerstvej hermoš a jinak ten, kterýmu do konce data spotřeby zbývají dva dny emoticon
Já nakládala sýr cca v polovině jeho života, ležel cca 14 dní a už mi to přišlo hodně, ale záleží, jak kdo rád emoticon
26. srp 2013 ve 13:34  •  Svatba byla v listopadu 2011  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
printia
Printia
Jarmila Fraňková PRO

Svatební oznámení - Region Praha
57

“Všechno kolem svateb vás neskutečně baví? Možná hledáme právě Vás: http://www.printia.cz/prace”
(Před 2 měsíci)

fotoportrét
fotoportrét
printia
Printia
Jarmila Fraňková PRO

Svatební oznámení - Region Praha
57

“Všechno kolem svateb vás neskutečně baví? Možná hledáme právě Vás: http://www.printia.cz/prace”
(Před 2 měsíci)

 Pro Hermelín rozkrojený v půlce podélně bych dobu naložení volila týden, jelikož pokud by byl již uzrálejší, delší doba by mohla způsobit přílišné změknutí a změnu konzistence. Zažila jsem však již i Hermelín nakládaný po nakrájených trojúhelníčcích (Celý Hermelín překrojíte podélně na dvě půlky a každou půlku pak zase na dvě půlky. Každou tuto půlku pak rozkrájíte na tři dílky - trojúhelníčky.) V případě trojúhelníčků je doba naložení mnohem kratší, je jedlý už za dva dni. Recept na Hermelín formou trojúhelníčků jsem odkoukala od jednoho výborného kuchaře z povolání a jinak už ho ani nedělám - je to praktické, rychlé a chuťově výborné. emoticon
26. srp 2013 ve 14:48  •  www.fotosvatebka.cz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
sarussek
3
Registrovala se 13. listopadu 2012 na beremese.cz. Přidala 61 příspěvků. Má 3 přátele. Boskovice, Region Blansko.
  • Svatba byla 27. dubna 2013
    Boskovice, Region Blansko
fotoportrét
fotoportrét
sarussek
3
Registrovala se 13. listopadu 2012 na beremese.cz. Přidala 61 příspěvků. Má 3 přátele. Boskovice, Region Blansko.
  • Svatba byla 27. dubna 2013
    Boskovice, Region Blansko
 Tím, že jsou celé v oleji, vydrží dlouho...důležité je skladovat ve tmě a chladu emoticon ze zkušeností je třeba nechat naložené minimálně týden, jinak nejsou dost uleželé. a nejdéle nevím, my jedli hermelíny i po 4 týdnech a pořád byly dobré...
18. bře 2013 v 08:59  •  Svatba byla v dubnu 2013  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
twhmlquha_prvni
Registrovala se 26. srpna 2013 na beremese.cz. Přidala 1 příspěvek. Region Benešov.
  • Svatba byla 4. března 1990
fotoportrét
fotoportrét
twhmlquha_prvni
Registrovala se 26. srpna 2013 na beremese.cz. Přidala 1 příspěvek. Region Benešov.
  • Svatba byla 4. března 1990
 ahoj
hodně se to řešilo tady http://www.rodina.cz/nazor16414854.htm a nejjednodušší (i s obrázkama) jsem našla tady http://blog.rainbof.eu/nakladany-hermelin-i-na-cesneku/ akorát teda bych tam dala kousek novýho koření a kuličku pepře.
26. srp 2013 v 11:42  •  Svatba byla v březnu 1990  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
lennus
14
Registrovala se 12. srpna 2008 na beremese.cz. Přidala 6294 příspěvků. Má 41 přátel. Region Praha.
fotoportrét
fotoportrét
lennus
14
Registrovala se 12. srpna 2008 na beremese.cz. Přidala 6294 příspěvků. Má 41 přátel. Region Praha.
 My ho dělali celkem nedávno, na oslavu narozenin, která byla v sobotu a my ho naložili v pondělí večer předtím a byl akorát! emoticon Nemám rád, když je moc rozpadlý a měkký, ale zas ani ne tvrdý a nenaložený. Utopence jsme nakládali raději už týden dopředu v sobotu.
26. srp 2013 v 11:51  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
monunkaaa (27 r.)
14
Registrovala se 19. srpna 2012 na beremese.cz. Přidala 179 příspěvků. Má 9 přátel. Region Chrudim.
  • Svatba byla 25. května 2013
    Region Chrudim
fotoportrét
fotoportrét
monunkaaa (27 r.)
14
Registrovala se 19. srpna 2012 na beremese.cz. Přidala 179 příspěvků. Má 9 přátel. Region Chrudim.
  • Svatba byla 25. května 2013
    Region Chrudim
 Prcekverunka: Zhraba 1 - 2 týdny předem.. My jsme zvyklí ho jíst po 14 dnech a je vždycky výborný.
26. srp 2013 v 11:59  •  Svatba byla v květnu 2013  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
linee (33 r.)
Registrovala se 9. července 2009 na beremese.cz. Přidala 474 příspěvků. Má 9 přátel. Region Mělník.
  • Svatba byla 14. srpna 2010
fotoportrét
fotoportrét
linee (33 r.)
Registrovala se 9. července 2009 na beremese.cz. Přidala 474 příspěvků. Má 9 přátel. Region Mělník.
  • Svatba byla 14. srpna 2010
 Holky a nemate nejaky dobry a osvedceny recept? Prosim do IP
26. srp 2013 ve 13:30  •  Svatba byla v srpnu 2010  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ad.elle
61
Registrovala se 11. listopadu 2010 na beremese.cz. Přidala 283 příspěvků. Má 57 přátel. Region Ostrava.
fotoportrét
fotoportrét
ad.elle
61
Registrovala se 11. listopadu 2010 na beremese.cz. Přidala 283 příspěvků. Má 57 přátel. Region Ostrava.
 Recepty třeba na stránce toprecepty.cz nebo na mimibazar.cz - já si z té stránky oblíbila tento recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=32575 a je to bomba, můžu udělat jakékoliv množství a za půl hodinky je po něm, obvykle ubývá už při fázi odležení... emoticon

Jinak souhlasím, že na svatbu chci také udělat formou trojúhelníčků, lépe se vytahují i jedí a samozřejmě více chytnou chuť koření a přísad, se kterými jsou naložené.
26. srp 2013 v 15:20  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
tynat
12
Registrovala se 17. července 2012 na beremese.cz. Přidala 59 příspěvků. Má 18 přátel. Region Praha.
fotoportrét
fotoportrét
tynat
12
Registrovala se 17. července 2012 na beremese.cz. Přidala 59 příspěvků. Má 18 přátel. Region Praha.
 Ahojky já jsem si na svatbu taky dělala nakládanej hermelín. Měla jsem ho jenom ve sklepě kde bylo docela teplo (svatbu jsme měly v hroznejch vedrech) hermelín jsem dělala 5 dní předem a byl v akorád. Doufám že jsem ti trošku pomohla
26. srp 2013 v 16:34  •  To se mi líbí