Nabídka rautu- odpovídá?

Ahoj holky, právě mi přišla nabídka na raut , tak jsem se chtěla zeptat jestli myslíte, že cenově odpovída a zda bude stačit pro cca 30 lidí. Obřad máme ve 13:00 a pak klasika oběd a na podvečer a večer raut: 30 ks Smažené kuřecí řízečky 1200,- 30 ks Smažené vepřové řízečky 1200,- 2 kg Vepř.krkovička v brazil.koření tence krájená 880 ,- 1 kg Vepř.bůček pikantní tence krájený 360 ,- 1 ks Sýrová roláda velká 880 ,- 1 ks Sýrová mísa 600 ,- 1 ks Ovocná mísa 900 ,- 2 kg Grilovaná kuřecí křidýlka 420 ,- 1 ks Zeleninová mísa 400 ,- Zelenina na ozdoby 300 ,- Bagety mix krájené 280 ,- Chléb krájený 1 ks 80 ,- celkem 7500,- Díky za Vaše názory.
Odpovědět
Mě toho teda přijde docela málo... ale možná se mi to jen zdá
Odpovědět
Mě to přijde dosti omezené na těžší a tučnější jídla, ale záleží také jaká bude skladba hostů a co mají rádi a na ročním období.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestliže má být svatba v srpnu, tak si myslím, že mělo být víc než jedna zeleninová mísa. Přece jen dva druhy smaženýcz řízečků, krkovička a bůček a sýrové rolády - to je hodně těžké do žaludku. Bude-li horko, lidi hodně ocení dostatek salátů a zeleniny, ovoce, případně kousky třeba lososa/pstruha či nějaké ryby (stačí malé množství). Ale to je můj názor, může se od ostatních lišit.
Odpovědět
Přidej více nějakých míchaných zeleninových salátů, aby lidi nemuseli být jen o chlebě a mase (sýru).
Odpovědět
@kamilalilinka prijde mi to malo a vyber je hodne maly.
Odpovědět
Profilova fotka
Nepíšete kolik kg je řízečků, ale vypadá to na cca 400g jídla na osobu. Což je dostatečné množství na osobu k večeři. + pečivo + přidala bych jen něco sladkého. Čokofontánu, koláčky, minidezerty?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych řekla že je toho pro 30 hostů málo. . Nepises jak je to s dezerty, ale i tak. Přidala bych třeba něco bezmaseho nebo pokud jste masoví tak třeba gulášek.. ale takhle bych se bala ze budou mit hlad..
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych rekla ze toho moc neni...a osobne hlasuju jeste pro nějaký studený těstovinový salát :-) určitě ho budem mít taky, docela se na svatbách osvědčil co jsem byla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím zda je toho dost, ale ty ceny mi příjdou docela přehnané :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Chleba za 80kč musí být pozlacený ne? To stejné i ostatní jídlo. Máte to hodně předražené a je toho poměrně málo. Aneb za hodně peněz málo muziky.
Odpovědět
Nemám moc odhad na množství, ale nepřijde mi toho málo, ale přidala bych něco lehčího, třeba grilovanou zeleninu, brambory, něco takového. Ceny se mi zdají ok.
Odpovědět
@tanulinkaaa Nesoudila bych podle ceny, záleží na kvalitě, provedení, servisu,... Mne to přijde docela přiměřeně.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Az na chleba za 80,- :-D
Odpovědět
@lucineni já jsem schopna si koupit chleba i za 60,-, je to pak trochu jiné než třeba sumava
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca No jennze nemyslim si,ze zrovna na raut budou mit nejakej specialni chleba. Ale treba jo, za tu cenu bych to cekala teda.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Je samozřejmé, že vám ceny přijdou ok, pokud se pohybujete ve sférách, kde platíte za 1 chleba 80kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě toho přijde též relativně málo, kdybych to měla porovnat s naším rautem pro 40 lidí, kde jen grilovaného masa bude 14 kg + dále 3 kg řízečků, tatarák, sýry, šunky atd...a především tedy navíc grilovaná zelenina a brambůrky a i více zeleniny čerstvé a další... Co se týče ceny chleba, tak pokud to nebude právě ta šumava, tak je to podle mě OK...my nebudeme v předraženém penzionu, ale za chleba počítal okolo 100 Kč, protože bude domácí pečený v klasické peci a má cca 2 kg...
Odpovědět
Profilova fotka
Tady se nedá čeho chytit, nenapsali ti kolik toho přesně bude, co je 30 ks řízečků, bude mít jeden 50 gr nebo 100 gr, sýrová roláda bude mít 0,5 kg nebo 1 kg to samé mísy, nemůžeš si spočítat kolik to bude na gramáž na osobu takže nebudeš vědět zda to je dostatečné množství, my máme třeba nebudu to celé vypisovat, ale na 1 osobu :70 gr sýry, 150 gr studené masové variace, 100 gr salátů,300 gr grilovaných mas, 150 gr gril. hermelín, 200 gr přílohy- bramboráčky, brambory , kys. okurky atd.. pečivo neomezeně, 100 gr guláš, 100 gr řízečky, čokofontánu a vlastní dezerty.
Odpovědět
mě se to zdá málo a drahé. Řízeček pokud to tak nazvali asi bude 50 gramový, každý slupne dva jako malinu a je po nich. Krkovička a bůček, teda žádná hitparáda na svatbu nejlevnější maso a klidně prodají kilo za čtyři stovky. Křidélka totéž, kosti bez masa. U ostatních ani nevíš kolik za tu cenu dostaneš (co to jako je 1 kus?) A ta sýrová roláda za 880, to je jako z čeho? kolik váží?
Odpovědět
@barka14 tak u vás bych chtěla na tom rautu být :-)
Odpovědět
Díky za všechny Vaše názory...měla jsem schůzku s personálem restaurace, bohužel majitel tam nebyl. Řekli mi, že rauty navrhuje majitel a že to mám nechat na něm, navrhuje prý super rauty a že mi pošle nabídku. Personál stanovil, že 7500 pro 30 lidí je super částka a že normálně se počítá 200 kč na hosta (pouze raut) a je to až až. Obecně jsme povídali s číšníkem co tam tak asi většinou dávaj a slíbíl mi, že tam bude i guláš, který nakonec v nabídce vůbec není... Čekala jsem co mi přijde a přišlo toto, zarazil mě právě nejvíce ten chleba (předpokládám, že to bude opravdu Šumava) :) proto jsem to sem dala. Také mi tam chyběly ty váhy, takže čekám co mi odpoví, kdyžtak půjdu o dům dál :(.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamilalilinka Ty váhy budou rozhodující. Protože když si vezmeš, 1 řízeček tě vyjde na 40kč, ale není z toho poznat jestli má 50 nebo 150 g. Já byla v první restauraci, kde nám udělali kalkulaci a celkem jsem hleděla. Na to, že to byla restaurace v menším městě vedle koupaliště (cca 30m),tak ceny jak v hotelu imperial. Tak jsme šli jinam a vybrali si penzion, kde svatby jsou skoro každý týden a je celkem těžké najít si tam termín. Chce to min. rok dopředu, protože ceny jsou víc než příznivé, majitel je úžasný, nic není problém a to hlavní, jídlo si všichni chválí. Už se moc těším, doufám, že vše bude podle našich přestav.
Odpovědět
@tanulinkaaa já si běžně nekupuju chleba za 80,-, nejsem bohatá ;-D Ale když chystám pohoštění na neco extra, tak to přece nezazdim tím nejlevnějším pecivem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?