Nabídka nealkoholických nápojů

Pro naše hosty máme tyto nealkoholické nápoje: -rozpustná káva, turek, -čaj, -lahvové pito, -točená kofola, -pomerančový a jablečný juice. Pořád přemýšlíme, co ještě nabídnout. Máme 80 hostů a zdá se nám výběr malý,
Odpovědět
Profilova fotka
určitě nějakou minerálku. A jestli chceš něco zajímavého, tak zázvorový tonic :o)
Odpovědět
Určitě vodu, jak perlivou tak neperlivou (klidné z kohoutku, pokud je pitná a dobrá), přidala bych i nějakou další limonadu - ne každý má rád kofolu nebo kolové nápoje obecně. Tak bych přidala cocacolu a k tomu sprite nebo fantu. Co se týká kávy, nemáte možnost třeba půjčit si nějaký pressovač? To pito neznám, chápu, že je to nealko pivo? U nás se pije polotmavy Birell, ale to je jen na preferencích.
Odpovědět
My budeme mít rozlévanou vodu ve džbánu s citronem a limetkou....
Odpovědět
@huwik Zázvorovka mě taky napadla, s tonicem ji neznám, to je určitě dobrý nápad! Díky!
Odpovědět
@kacenkakaca Pito je obecný výraz pro nealko pivo. Budeme mít buď Birell nebo Bernarda s čistou hlavou. Pressovač jsme sháněli, dost lidí má ty kapslové (Nespresso, Tchibo, Dolce Gusto) a se nám nelíbí. Sprite/Fantu zvážíme, tyhle bublinková pití vůbec nepijeme (zdrav. důvody), tak nemám přehled.
Odpovědět
@foxm To je vlastně skoro nejjednodušší varianta, určitě uděláme. Díky!
Odpovědět
@puhelin Aha, mě to na google našlo opravdu Pito jako značku. Co se týče té kávy, tak než rozpustnou kávu a turka, tak možná raději to kapslové. Nebo místo klasického turka sehnat french press, super věc na přípravu kávy. Jinak bublinky taky nemusím, kola mi nedělá dobře vůbec a vím, že nejsem jediná, tak nějakou alternativu k tomu. A určitě vodu, u nás na svatbě se z nealka nepilo prakticky nic jiného.
Odpovědět
@puhelin Jako je to opravdu jednoduché, a levné. Samozřejmě budeme mít také kofolu juice. Ale je zbytečné kupovat minerálku matonku či něco podobného když tohle vyjde levněji a všichni které znám tak jim to chutná více než matonka.
Odpovědět
@puhelin: u nas se vypily litry vody s citronem a matou, necele 2l coca coly a 2 zazvorove toniky - bylo nas 40 :-)
Odpovědět
@kacenkakaca Tak už alespoň víme, odkud se vzal výraz pito (s malým P). Opět něco, co "zdomácnělo". French press máme, ale ten malý. Po obřadu přijedou hosté promrzlí na místo oslavy, moc si nedokážu představit, že v tom dělají větší množství kávy. Nicméně ho vezmeme s sebou, třeba to nakonec půjde. Co jsem ho dělala starším lidem z rodiny, tak jim moc nechutnalo. Jsou stále zvyklí na klasického "šutra". Uděláme vodu se zázvorem, tu miluju. Voda tam je dobrá, horská.
Odpovědět
@miliiik Počítám, že tolik se toho může vypít i u nás, máme svatbu příští týden a má být asi 10 pod nulou, takže spíš čekám, že se budou pít teplé nápoje...
Odpovědět
@foxm No my právě taky nechtěli moc kupovat minerálky, doma to nikdo nepijeme (zbytečně drahé a navíc jsou tam bublinky), pijeme spíš sirupy s vodou. Kupujeme hodně surovin, které potom můžeme dopít/dojíst doma. Takže určitě uděláme citronádu a zázvorovku! Úplně jsem na ně zapomněla.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@puhelin zase budete mit krasne zimní fotky ve sněhu :) nas pristi tyden ceka biatlon v Novym Meste...tam zmrznem urcite :-D
Odpovědět
@puhelin Určitě navrhuju udělat třeba svařák, punč a grog (nejen z rumu). Vím, že se ptáš na nealko, ale když jsme u těch teplých nápojů, myslím, že by se to hodilo.
Odpovědět
@puhelin: z teplych u nas v zime frci ohraty dzus (visnovy - pro alko staci pridat panacka griotky, hruskovy - s hruskovici, jablecny se skorici) a pak svaracek :-)
Odpovědět
@laka_lacenda Už se nám to vše tak kazí, že snad ten sníh nezklame :) Budeme venku víc jak dvě hodiny, takže to budou fotky vykoupené utrpením :) Radši bych šla běhat, zahřála bych se víc :)
Odpovědět
@kacenkakaca Jj, to už máme připravené. Budou ve várnicích. Alkoholické máme, myslím, vyřešené dobře. Svařák, grog, likéry, víno, pivo a tvrdý. Ale jak jsme se zaměřili na alkoholické, zapomněli jsme na řidiče, kojící, abstinenty,... A vlastně i jako brzdičku při tom všem alku.
Odpovědět
@miliiik Slyšela jsem, že se jablečnému se skořicí říká dětský svařák :) Ten višňový mě zaujal hodně. Zkusím doma.
Odpovědět
Profilova fotka
Něco o nealko přípitcích je zde: http://melouny.blogerka.cz/Svatebni-r... Jsou tam docela i zajímavé rozhovory.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Kolikrat je i vetsi sranda mi prijde, nez kdyz opily hoste pak lezi po stolech :D
Odpovědět
Tak to urcite je, nas stryc ani pit nemusi a chova se stejne jako ti opily, taky ma svoje oblibene nealko pivecko, z toho ma kolikat az moc energie
Odpovědět
My máme z nealka: -káva rozpustná + Turek - Čaj - voda perlivá, jemně perlivá, neperlivá( ochucená nebo normální) - voda z kohoutku - Pepsi - Kofola - 7up - mirinda -dzus(vic druhu) - Top topic - Tonic - Birell Celkem máme asi 100 hostů a 400 L nealka :D ( jen toho v lahvích, nepočítám čaj, kávu atd) Je mi jasný, že ti nemáme moc šanci vypít, ale radeji víc než aby došlo, Nealko se pres léto doma neztratí a navic to ani nevyšlo moc draho, když jsem to kupovala v akcích...
Odpovědět
My to máme takto
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?