Můj chlap chce na hlavní chod řízek a bramborový salát. Je to blbé?

Profilova fotka
Chlap chce řízek se salátem, nejdřív jsem to zavrhla, ale pak jsem si říkala, že ho taky musím nechat něco rozhodnout. :-D Nicméně mi to pořád přijde nevhodné. Měla jste některá taky řízek se salátem?
Odpovědět
Proc by to bylo nevhodne? Pokud mate obed nekde v restauraci, tak klidne muzete mit na vyber treba ze dvou tri jidel a rizek proste bude jedna z moznosti. Byt na vasi svatbe treba muj tata, tak si rizek 100% vybere :D Anebo pokud mate raut, tak tam se podle me rizecky hodi skvele (a salat k tomu vedle do velke misy a je to, chlap bude spokojeny :)). PS. nemeli jsme rizky se salatem, ale grilovali jsme - tzn. zadne tradicni polevky, svickova ani nic takoveho. Chlap nechtel klasicky dort, tak nebyl ani ten :D
Odpovědět
Přijde mi to naopak super nápad - my jsme taky chtěli řízek se salátem, přijde mi, že řízek (z lidí co jí maso) jí snad všichni, je to nejméně kontroverzní jídlo... Když jsme tak přemýšleli nad menu, tak kachna se zelím nechutná všem, omáčky a knedlík taky moc ne, ryby už vůbec ne a řízek nám přišel jako nejvíc bezpečná volba... :-D ale zase moje mamka měla výhrady k bramborovému salátu, že málokde udělají dobrý, že by měla strach ať lidem není blbě - to by asi předem chtělo vyzkoušet, jak ho tam přichystají.
Odpovědět
já bych ti za řízek se salátem šla osobně poděkovat :D Svíčková nudí ;-)
Odpovědět
My jsme měli svíčkovou, kterou já miluju, ale manžel nejí, takže pro něj extra a ještě pro jednoho hosta byl vepřový plátek s pepřovou omáčkou a štouchaný brambor, já chtěla svíci, protože tam bylo dost tetiček, strýčků atd, kteří by si na to potrpěli a navíc jsem nevhtěla kvůli zmatkům dávat na výběr (jídlo se na místo hostiny dováželo, a i tak vylo servírování dost náročné). Ale v principu by mi nevadilo udělat nějakou jinou variantu, má to být podle vás, budto si udělejte průzkum, čeho by se snědlo nejvíc, ale myslím si, že zrovna řízek se salátem je super volba, ten snad jí každý, minimálně o vánocích :) Bálab\c se trochu salátu v létě, ale to jste jistě uvážili :) takyjsme měli tatarák a bez problému i v 30 stupních..
Odpovědět
Profilova fotka
V některých částech myslím východní moravy je to běžný, na Slovensku myslím že je to klasika. Byl jsem už na dost svatbách a musím říct, že vlastně vždy když bylo něco jinýho než svíčková, hosti z toho měli větší radost... třeba na léto svíčková není ani trochu vhodný jídlo, po ní jdete radši spát než tancovat :D
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba bude v září, takže vedra bych se asi nebála. Ještě jsem přemýšlela nad výběrem ze dvou příloh, neboť děti si asi salát stejně nedají, tak jsem myslela šťouchané brambory. Ale udělali jste mi radost :-) Můj je myslivec, takže řízek bude z kančí kotlety. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka ho na svatbě měla a všichni si to pochvalovali! Byly dva druhy, kuřecí a vepřový. Navíc si všechno dělali sami, salát jsme vezli na místo v několika kbelících, byla to docela sranda :-D
Odpovědět
Taky se přidám, na řízku není nic špatného :) Navíc je to vaše svatba, takže hlavní je, aby se líbila vám. A řízek opravdu není nijak kontroverzní jídlo, že by mělo vadit většině hostů. Směle do toho :-)
Odpovědět
Proč ne, i když někdo třeba řízky vyloženě nemiluje, sní je skoro každý, my jsme nad řízkem přemýšleli taky, nakonec jsme z nabídky vybrali plněnou panenku. Akorát tradiční bramborový salát nebo svíčkovou bych se u nás asi bála, polovina svatebčanů nejsou Češi a asi by se u svíčkové divili, co jim to servírujeme za divný chleba utopený v polívce :-D když ji měl poprvé přítel, byl z toho na větvi, nikdy předtím podobně servírované jídlo ani plátkové (krájené) knedlíky neviděl, max jako noky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
100lidí 100 chutí... já bych volila jiný hl. chod, řízek se salátem jsme měli na rautu:-) nechtěli jsme ani svíčkovou s knedlama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne,myslím že řízek nikoho neurazí. Spíš bych volila salát a ještě jinou variantu přílohy. My měli kuřecí kapsu a hranolky,a vsichni byli nadšení a chutnalo jim. Dokonce i pan kameraman si to pochvaloval,a že mu to přišlo vhod asi po 5ti svickovych... :)
Odpovědět
Profilova fotka
řízek je v pohodě, akorát bych měla radši v záloze i kuřecí..ne každý jí divočinu..i když já bych si dala hned :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Takový jídlo bych na svatbě uvítala všema deseti! :-D My měli teda raut, ale na něm jsme měli mimo jiné i mini kuřecí a vepřové řízky a bramborový salát a mělo to po guláši asi největší úspěch. Hlavně ty řízky mizely rychlostí blesku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?