Množství jídla na raut pro 80 lidí

Ahoj, potřebovala bych poradit, na raut je pozváno cca 80 lidí, na oběd jde pouze rodina (25 lidí), oběd bude cca zhruba od 13 hodin a party bude začínat v 15 hodin. Takže to bude prakticky celé odpoledne a večer a nevím jestli je jídla dostatek? Pražská kýta, kren, okurky, pecivo (cca 14 kg) - ty chceme tak dvě nebo tři. Kurecí a veprové minirízecky (cca 150 ks) Grilovaná zelenina (cca 5kg) Hovezí tatarák, topinky, cesnek, feferonky (cca 3kg) Kurecí roládky plnené listovým špenátem a sýrem (4ks) Kanapky-s mozarellou, rajcaty a bazalkou,s tunákem a cibulkou, s brusinkami a balkánským sýrem(cca 160ks) Bruscetty -s lilky a brokolicovým pestem,se šunkou a rajcaty,s uzeným lososem (cca 160ks) Rajcata s mozzarelou (cca 5kg) Obložené mísy - salámové - šunka,mekké salámy,suché salámy(6ks) -sýrové- 8 druhu sýru (6ks) Krájená syrová zelenina, bylinkový a olivový dresink (cca 5kg) Banketky, chléb Celková cena bude cca 30.000 Kč. Já nemám vůbec odhad? a nemám tušení zda to bude stačit? Předem díky za odpovědi:)
Odpovědět
Profilova fotka
Joooo, to by me taky zajímalo..
Odpovědět
My mame pouze raut bez obedu (obrad je ve 14:00) a vypocitali nam jen o trosku jidla vic nez vam, myslim si, ze by to stacit melo :)
Odpovědět
my neměli oběd ale od 14:00 rovnou raut pro 60 osob, cenová nabídka v tomto albu guláše zbylo a taky asi 20 přírodních řízků a bramborového salátu http://www.beremese.cz/blog/marketusk...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?