Menu na stůl

Ahojte. Neměla byste některá tip na papírové meníčko? Zkoušela jsem hledat na netu a zatím mi nic nepadlo do oka a navíc se bojím, že po objednání bude realita jiná :-/ Chtěla bych buď do ruličky nebo na postavení, fialové barvy...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbil celkem tento nápad.
Odpovědět
Já nechtěla nic moc okázalého, tak jsem si vyrobila toto. Je to na fialovém papíře, šifonová stužka (nešlo mi to moc pěkně vyfotit). Kartička je oboustranná, takže bude stát asi jedna na stole nebo vždy jedna pro dva sedící proti sobě (nechtěla jsem dělat pro každého zvlášť). Jmenovky budou zapíchnuté v muffinu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
verap33 Máš to vytištěné na čtvrtce nebo na obyč. papíru?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si normálně napsala na PC menu písmem, které se mi líbilo, vytiskla na A4, stočila do roličky, převázala mašlí v barvě svatby a položila vedle příboru :-)
Odpovědět
my teda měli položené, bylo tam menu a "program"
Odpovědět
@tolarka Na čtvrtce. Teda přesněji na tvrdším papíru-když jsem v copycentru (nešla nám tiskárna) řekla, že to chci na čtvrtku, tak mi řekli, že to tiskárna nevzme. Ale když viděli, jaký papír myslím, tak mi bylo řečeno, že to čtvrtka není, že ta je silnější. Tak to šlo. Koupila jsem v papírnictví, jednotlivé barevné papíry.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?