Kolik Vás stála svatba komplet na osobu?

Ahojte nevěsty, plánujeme svatbu na příští rok - červen. Ted řešíme rozpočet na svatbu, máme nějaké nabídky...ale stále nevím co je adekvátní částka.. Kolik Vás stála nebo stojí svatba komplet na osobu? Budeme mít cca 65 lidí všichni na celý den..s tím, že nám v restauraci chtějí nalévat pití i tvrdej za normální ceníkový ceny. Je to běžné? nebo se spíše dělají individuální ceny pro takovou příležitost? Mám pocit, že nás chcou natáhnout...podělte se o své zkušenosti a rady.. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my taky měli v restauraci nápoje za běžné ceníkové ceny, ale nabídli džbány s vodou a citronem zdarma, myslím, že se ta voda docela pila. Na osobu nás svatba vyšla na 1000,- Kč (oběd, raut, snídaně), hodně lidí to tu i psalo a opravdu to tak vyšlo. Další rozpočtové položky jsou už cenově hodně různé.
Odpovědět
Profilova fotka
Mnoho diskuzí na toto téma tu už je. Každopádně většinou pokud je ta restaurace co k čemu, tak dává nějaký zvýhodněný ceník - třeba jen u některých věcí. Už jsem taky slyšela, že nechtěli dát ani džbány s vodou, ale pak ta restaurace nemůže čekat, že tam bude mít svateb jako máku...V restauraci opravdu počítej 1000,- na osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak asi záleží, ve které části republiky máte tu svatbu... my budeme mít svatbu ve Zlínském kraji, odkud pocházíme.. a hostina by nás měla vyjít cca 650Kč/os. na celý den (v ceně je přípitek, polévka, hlavní chod, 1 káva na os., 1 pivo na osobu, a odpolední raut). S tím, že od restaurace budeme odebírat pouze pivo a nealko během celého dne (a chci se právě domluvit na těch džbánech s citronem, což mi přijde super nápad...) no a víno a slivovici budeme mít vlastní, stejně tak jako koláčky, cukroví a slané... ale myslím že do té tisícovky když to bude za osobu - je to OK (pokud jste si tedy nevybrali nejakou nobl luxusni restauraci)... a další položky máme tak odhadnuté, tak uvidíme jak se do rozpočtu vejdeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty. Pro náš nový Svatební diář Smart, který je od 1.12.2013 v prodeji, jsme dělali průzkum, kolik stojí na Vaší svatbě hosté. Berte to, prosím, že se jedná o průměrné ceny v ČR. Někdo může mít dort za 1000 Kč a jiného bude stát z luxusního cukrářství 6000 Kč a porcí bude mít stejně. Z průzkumu desítek realizovaných svateb po ČR vycházejí tato čísla: :-o Průměrně tedy vychází 1 host pozvaný na obřad, oběd a afterparty na 1000 Kč :-o Host pozvaný pouze na obřad a afterparty vyjde na 600 Kč Z toho vyplývá, že by měl oběd pro hosta i s pitím vyjít průměrně na 400 Kč. V cenách není pochopitelně oblečení nevěsty, prsteny, obřad atd... to je hodně individuální a můžete mít šaty za 5 nebo také za 20 tisíc. O tom je samostatná kapitola ve Svatebním diáři Smart s názvem "Šaty a svatební doplňky pro nevěstu a ženicha". Hezké plánování Vám přeje Martin Pátek.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli 25 hostů, jídlo stálo 12 tis. a pití pivo, víno nealko bylo za 6 tis. Před svatbou nám v restauraci řekli ať počítáme s pitím tak 300,- na osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
@petzinela Nám v restauraci taky neudělali speciální cenu ani jsme si nesměli přinést vlastní pití...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?