Kolik pití (nealko, pivo, víno) se počítá na osobu?

ahoj holky, řešíme kolik nakoupit pití na hostinu - +- 60 lidí na oběd (max. 10 dětí) a od 18 hod. dalších 50-60 dospělých lidí... vím, že je to dost individuální dle toho jací lidé zrovna na hostině jsou a co mají k pití nejraději... přesto mě zajímá kolik dle vaší zkušenosti jste nealka, piva a vína počítali na osobu a jak jste s tím pak vyšli nebo prostě kolik zbylo či pochybělo. Děkuji předem moc za názory!!
Odpovědět
Ahoj, my máme úplně stejný problém :) Budeme mít taky cca 60 lidí (z toho 9 dětí) a zrovna řešíme kolik čeho nakoupit. Zatím jsme koupili 15 láhví bílého vína, ještě dokoupíme pár červeného a to by mělo stačit. Myslím že ještě i něco zbude, protože se u nás pije spíš tvrdý, takže ohledně tvrdého alkoholu nevím. Taky by mě zajímalo i jaký? Zdálo se mi ideální aspoň 3 druhy alkoholu, ale nevím jaké. Nealko bohužel musíme mít od restaurace, takže to neřeším.stejně jako piva.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na hostině 50 lidí, sice jsme měli hostinu i afterparty v hotelu, kde byl i obřad...takže si hosté vybírali z našeho svatebního menu, kde bylo na výběr: pivo 11°, víno (Tramín Červený a Modrý Portugal) točená malinovka, Káva, čaj, Slivovice, Jägermeister, Jelzin a Griotka. Oběd byl v 13:00 takže cca od té doby se začalo popíjet, poslední hosté odcházeli kolem půl 4 ranní..:) a vypilo se 23 lahví vína, cca 100 piv, 105 slivovic, 114 Jägermeistrů, 145 Jelzinů, 30 griotek (špatný výběr) kolem 75 kafí a 189 malinovek..:D koukám na účtenku, proto ten podrobný popis...:) :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Kolik kdo vypije, zdy nechavame neco v zaloze, za par mesicu stejne budou zapijet prcka, takze se to vypije :) ja zrovna budu pit jen nealko pivo Rosenpharma, ale zase jen trosku
Odpovědět
Profilova fotka
My máme objednáno na celý víkend pro 40-60 lidí 3x50 l sud lehčího piva (10-12°), 20 l a 30l pivních speciálů, 25 l cideru, 40 lahví vína a cca 5 l medoviny. Tvrdý neposkytujeme, ale máme podezření, že kdekdo stejně přinese vlastní. Na nealko plánujeme 4 balíky coly, 20l várnici kde budeme doplňovat vodu s mátou a citrónem a 6,5 l nádobu na nějaké domácí limči, džusy apod. (koupíme asi 10 l džusu a budeme míchat na místě, základ je voda, takže to nedojde). Tak uvidíme, jestli to bude stačit nebo je to předimenzované :D.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My jsme pro 60 dospělých lidí objednávali 2x50 l sud a 1x 30 l sud piva Golem z jednoho pivovárku kousek od Opavy. No a vypilo by se možná i víc, všem moc chutnalo :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@denisakro Ahoj, mohu se poptat jaká byla konečná cena? :) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka17 Ahojda, platili jsme 46000,-
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?