Kolik nechat udelat svatebnich menu?

Vetsinou jsem videla ze maji na svatbach svatební menu pro kazdeho u stolu, myslite, ze by bylo hloupe mit na stole svatebni menu sem tam ? Treba kousek od sebe?prijde mi zbytecny aby mel kazdy svoje, nevim jak by to vypadalo tak aby to prave nevypadalo blbe:-p dekuju za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Menu určitě nebudu mít pro každého, ale taky ještě přesně nevím, kolik jich udělám. Zvažuju tak 1 pro čtveřici (dva a dva proti sobě), to by myslím mělo stačit, ale možná to dám nakonec do dvojice.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame stoly po 10 hostech a na kazdy stul dam jedno menu a jeden napojak..
Odpovědět
Ono by to do te ctverice asi stacilo no :-)
Odpovědět
My meli 30 lidi a meli jsme stoly do U. V kazdem rameni jsme meli 3-4 menu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevím, ale pokud je jídlo stejné pro všechny, hosté si nevybírají, není to zbytečné úplně? Ty cca 3 chody, ktere je čekají, si snad ani extrapapir nezaslouží... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk obed je stejny pro vsechny ale myslim ze i tak hoste oceni kdyz budou vedet jake chody je cekaji a v kolik pak zacne a co se bude podavat na odpolednim a vecernim rautu..napojak je take dulezity aby hoste vedeli jake podavame druhy alka a nealka..nechci aby se nas porad chodil nekdo ptat co si muzou dat k piti jake jsou varianty a co bude na studenem rautu a co na teplem atd atd..
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk Máš pravdu, je to možná trochu zbytečné, ale nám se to třeba líbí :-) A hlavně bychom tam chtěli dát i nápojový lístek a to už zbytečné není, aspoň každý bude vědět, co si může k pití objednat. Nabídka bude myslím docela pestrá včetně domácích limonád, tak se aspoň každý nebude muset ptát obsluhy nebo nás. A jestli se to do menu vejde, tak v něm zmíníme i večerní raut, ať hosté vědí, na co se můžou těšit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je fakt, ze velmi záleží na stylu hostiny - jsem zaskatulkovana ve své vizi, ale na kazdém místě je to určitě trochu jinak.. (Strucne menu jsem napsala na svatební web, k piti můžou vypit co uvidej, zároveň výběr bude omezenější než v klas.restu - pivo,vino,malinovka,voda, tvrdý a jiné nealko az pak) ;-)
Odpovědět
My jsme měli pro čtyři jedno menu. Máš pradu, že by asi vypadalo blbě samé menu na nazdobené tabuli. Je to stejně jen informační, na co se mají těšit, protože si vybrat nemužou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my ho nebudeme mít vůbec
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme kulate stoly pro 8 lidi a na kazdem byly dve menu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?