Kolik jste měli nealka?? :)

Profilova fotka
Prosím o radu, máme celkem cca 60 lidí, z toho 1 dítě 10 let, jedno 5 a dvě miminka. Jaké druhy nealka a kolik? Díky za typy :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme odpo 50 lidí a taky nevím jak to bude... Pivo k dispozici, kolik se vypije tolik se vypije... Vín 25 flašek, tvrdého asi 4flašky, nealko netuším... takže pište vy co to už máte za sebou :-)
Odpovědět
My mame cca 60 lidi, pivo vino klasika...vezmeme maly sud zlute tocene limonady, ale zbytek taky nevim :) dzusy, coca-coly, sprite,...? Takze prosime o nazory zkusenych nevest :D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na večer cca 60 hostů a máme 20l coly, 6l sprite, 6l kofoly, 30l ovocných džusů (jsou to moštované šťávy - jsou dost "silné", většina lidí si jí ředí) a neomezený množství vody.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 45 hostů a plánujeme pivo co se vypije, víno 50l a neako asi 10l cola, 6l sprite, 2l tonic, 18l perliva ochucena/ neochucena voda a 20l džusu. A voda neomezeně.
Odpovědět
My měli 63 lidí, včetně 6dětí. Nejvíc se vypilo vody, měli jsme kohoutkovou v džbánech s citronem, vína se vypilo úplně minimálně(2lahve), ale zase hodně sektu, piva sud a půl, tvrdýho asi 8láhví, a pak dost džusů, spritů, col, hodně kávy(až mě to překvapilo)... Obecně se hoho vypilo dost,.. Ale počítali jsme víc alka... To nás překvapilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@limbisek Ahojky..také mám stejný dotaz...jak jste to nakonec vymysleli? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?