Kolik jídla máte po svatebním obědě?

Kolik dáváte jídla po obědě? Když 10.30 mame obrad tak ve 12h budeme mit obed..tak kolik chodu budete mit
Odpovědět
1
2
samozrejme snidane u nevesty obed..ale po obede kolik chodu?
Odpovědět
Profilova fotka
to taky záleží, v kolik cca plánuješ konec...?
Odpovědět
uvazovala jsem ze dam po obede veceri treba brambory s plnenym rizkem a pak po veceri rauty..nevim nekdo co slysim rika ze je to moc..ze mam dat jen po obede jen rauty ze sak budou po obede vdolecky, frgale a zakusky..ze to nesni..co se jedna znama vdavala mela po obede jen vetsi rauty..a nic vic..a druha znama zas mela po obede dve vecere..
Odpovědět
Profilova fotka
My budem mít po obedě ještě večeři a po večeři rauty ... :) Ale každý to má jinak ..
Odpovědět
barbora-b: ja tak treba do tri do rana zalezi dokdy vydrzi hoste a dokdy se to bude pomaly rozprchavat..samozrejme treba i dyl..zalezi podle zabavy ale asi pocitam tak ten nromalni cas od jedne do tri do rana..zalezi jak hoste budou unaveni podle nich
Odpovědět
bubliinka: taky to tak chci mit..a jak davas rozmezi casove mezi jidlama
Odpovědět
ja sem si rikala ve ctyri veceri a v osm rauty
Odpovědět
Profilova fotka
V 1 hodinu oběd ,, v 16:30 večeře a od 19:00 raut
Odpovědět
Profilova fotka
Ve 13:30 obřad, v 15:30 asi oběd, 19-20 asi rauty, kýta až se upeče, guláš, když bude mít někdo hlad a do toho kotle cukroví a zákusků.
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 já bych asi kopírovala denní chody, tak, jak jsou normálně...takže po obědě "svačina" - to může být svatební dort, koláčky, sladké, to kolem té čtvrté...ve čtyři přece nikdo normálně nevečeří.....Potom večeře, kolem sedmé, a jestli teda budete do tří do rána pařit, asi bych ještě něco připravila na zobání, třebas sýry, jednohubky, řízečky, saláty. My po večeři máme jen sladké, ale končíme už v jedenáct, ve tři ráno určitě ani nápad
Odpovědět
u nás to bude nejspíš tak: v 10 hod - snídaně 11:30 - obřad 14 hod - oběd (po něm dort a zákusky) 17 hod - grilování 20 hod - raut na stoly se bude neustále doplňovat cukroví, koláčky, trubičky a ještě něco.. mě to vše připadá trošku přehnané, ale zkušenější lidi tvrdí, že je to úplně normální..
Odpovědět
že prý se jídlo má podávat po každých 3 hodinách..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@whiteswan normální a přehnané se ne nutně vylučuje :-D
Odpovědět
ja kdyz byla prave vzdyna svatbe tak me prislo ze se porad jen jedlo..ze to bylo az moc..po obede samozrejme zakusky, vdolecky, frgale ktere se taky porad budou doplnovat a pak veceri plneny rizek s americkym bramborem a pak rauty.to prave mi nekdo radil ze tu veceri nemam davat ze jen ty rauty..ze to staci..ze sak budou mit po obede vdolky a zakusky, ovoce zeleninu, ja si rikam ze aspon se naji veceri dobre a lehko z rautu kdyz neco zbyde tim lip prece jen ty rauty vyjdou draz..
Odpovědět
ale samozrejme pro rauty sem zastance ze patri na svatbe protoze si vybere kazdy dle sve chuti..coz nehcci aby nekdo trpel hlady..
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 no já nevím, co přesně myslíš rautem....většinou jsou právě levnější jak servírované jídlo. Rautem já myslím nějaký bufet s masy, přílohami, saláty, sladkým...prostě něco, z čeho se navečeříš.....takže bu´d bych dala to, nebo bych servírovala ten řízek s bramborami, oboje by těžko zvládli. Jestli myslíš raut jako spíš takové zobání, jednohubky, sýrové mísy apod., tak to by místo večeře asi nestačilo, to spíš po rautu/večeři, když to chcete mít až do rána
Odpovědět
barbora-b rizek s bramborem dam urcite to bude tak ve ctyri a v osm hodin rauty to myslim jako mini rizecky kureci, veprove, ruzne salaty,ovocne misy atd..podle sve chuti to uz si daji zalezi kdo bude mit kolik hlad a na co chut.kazdy si vybere podle sveho..
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 no já bych být na tvém místě po obědě dala jen sladké, protože dát po obědě ve čtyři řízek, to bych asi s díky odmítla, myslím si, že to bude škoda jídla, že to nikdo nesní. A ten řízek s bramborem bych pak dala na tu sedmou a pak ještě tedy něco jako ty řízečky a salátové mísy během noci. Dala bych asi oboje, jak řízek s bramborem, tak potom raut, protože když budou lidi tančit a pít do rána, tak něco jíst musí, jinak se strašně rychle opijí...a alespoň mně u tance vyhládne
Odpovědět
Profilova fotka
Jak říká @barbora_b , dvě hlavní jídla takhle rychle po sobě asi moc lidí chtít nebude. U nás jsou už tak svatby slavností obžerství, takže po obědě bych klidně nechala lidi trochu vyhládnout (příp. se zaplnit sladkým a slaným) a další jídlo až trochu později. Aspoň se na něj budou o to víc těšit a ty nebudeš mít výčitky, že půlka jídla šla do koše.
Odpovědět
jasne ale obed je na dvanact zas..tak nevim jako ze by jste daly veceri jeste pozdeji?
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 No však normálně lidi obědvají kolem poledne a večeří až večer....proč by to na svatbě mělo být jinak? Pokud po obědě neplánujete nějaké sportovní aktivity, tak nemaj šanci do toho vyhládnout
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 Nevim, jen říkám, že tolik hlavních jídel naráz nikdo nedá. Ale samozřejmě záleží na tobě/vás, jak si to budete chtít naplánovat. Já bych řekla - oběd ve 12, dort, sladký, brambůrky a další serepetičky nonstop, večeře 6 nebo 7... atd. Zas si vem, že ten oběd má několik chodů, tolik jídla normální člověk denně k obědu nejí, takže bude potřeba, aby hostům taky trochu vytrávilo.
Odpovědět
tak treba sestrenka co mela obrad na pul 2 obed na pul 4 a pak mela v osm veceri a to bylo vsechno..a hlad sem treba nemela..uvidim spis pocet jidel si musim ujasnit ale casove si to rozvrhnu podle aktivit protoze toho mame opravdu spoustu
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 No vidiš, tak tady si odpovídáš sama ;-)
Odpovědět
tak marcelahall.hlavne ze me radis ze veceri na 6 a sedmou..ale ze ty mas rozmezi docela na houby obed o pul 4 a v sedm veceri..
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 a po té večeři sestřenka už opravdu nic neměla, ani sladké, nic..a neměla si hlad do tří do rána? Zajímá mě to samotnou....když vidím ty hromady jídla, co objednávají holky tady, tak se pokaždý vyděsím .-D Ale když si zase připomenu, co se sní na rodinných oslavách, tak toho tolik nikdy není. A fakt nehodlám vyhazovta peníze oknem za jídlo, který pak akorát hodíme do popelnic...to si radši pořídím hezké šaty nebo dobrou hudbu
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 No, to asi proto, že večeřet v 11 by asi bylo trochu o ničem. Nepřišla jsem se sem hádat, jen jsem řekla, že tolik chodů, kolik ty navrhuješ, asi nikdo nesní.
Odpovědět
jako myslis ze tri chody nikdo nesni..prave ja se bojim porad aby nebyly hladni..aby me nepomluvily ze sem chtela usetrit.. nebo obed a raut jen dat..
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 Dále, u všeho, co jsem napsala ke svým časů si prosím všimni slovíčka "asi". Takže když třeba oběd bude ASI ve 3 a večeře ASI v 8 a nebo dřív a nebo později, tak to rozmezí zas až tak na houby není. Ale je to jedno 8-) :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 Pomluví tě jen zlí lidi a držkovači a ty ti můžou být u zadku ;-) A to, že vyhodíš peníze za jídlo, pak bude líto jen tobě.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?