Kolik čeho by jste navrhli na studený raut pro 20 osob?

Přišla nám kalkulace kde vychází asi 25 kg masa a zobání na 20 osob zdá se nám to moc.Poradíte mi někdo?Kolik a čeho? :-)
Odpovědět
To je určo hodně, většinou je počítáno max 200g na osobu. Tzn. že mísa o váze 1200g stačí pro 5-7 lidí. Je lepší raut třeba pak ještě jednou doplnit o něco, než dát hromady a nesní se. Taky záleží jak rychle budete mít raut po obědě, na to je dobré brát také zřetel či zda budete mít i teplou věčeři. :-D ;-) já bych dala 3-4 šunkové, 1 sýrovou, zeleninu a pak třeba doplnit ještě později o 1-2 mísy, pokud není předtím teplá večeře x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My teda budeme mít jen raut, protože obřad máme až v 15:00, taky pro 20 osob, s tím že pak rodiče odejdou (nemusí, některří, jako moje mamča zůstanou :-D) a přijdou kamarádi.. zatím nemáme kalkulaci ale budeme mít miniřízečky, katův šleh s bramboráčky, saláty - ovocné, těstovinové, zelenina, nějaký pochutinky jako chlebíčky, jednohubky a tak :-) a myslím, že to stačí, každej si vezme na co bude mít chut :-)
Odpovědět
25 kilo je určitě moc pokud neplánujete hostům zabalit sebou při odchodu i svačinu! :-D My budeme mít raut pro 25 osob, plánujeme pečenou kýtu 10-12 kilo, šunkovou mísu, sýrovou mísu, zeleninu, ovoce, pečivo, nějakou omáčku k masu, případně nějaké řízečky nebo špízy a jednohubky.
Odpovědět
Profilova fotka
pozri aj tu : http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?