Jídlo na svatební hostinu

Ahoj holky, zajímalo by mě, jaké budete podávat menu na svatební hostině a ještě víc by mě zajímalo, jak to plánujete, pokud hostina nebude, ale bude rovnou grilování apod. Sice jsem našla diskuzi na téma svatební menu, ale asi 10 let starou, tak předpokládám, že dneska už je to trochu jinde :) Taky by mě zajímalo - plánujeme svatbu na září (první polovina), myslíte, že je reálné, že i v září bysme mohli mít garden party s grilováním? Díky za inspiraci :) S.
Odpovědět
Ahoj, my budeme mit na predkrm zverinovou pastiku a pak klasika :-D Knedlickova polevka a svickova, my si to bez toho tak nejak nedokazeme predstavit :-D A po histine se presouvame k ubytovani a tam uz mame ve vlastni reziji grilovacku ;-) V zari grilovani uplne v pohode. To neni vubec problem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě si myslím, že je to reálné :-) My jsme měli svatbu v květnu, venku bylo krásně, kolem 16:00 byla společná polévka ( neměli jsme klasický oběd, ale chtěli jsme něco společného ) a raut, spousta zeleniny, bramboráčky, řízečky, klobásy, hromada cukroví a hlavní hvězda dne byla obrovská kýta :-D
Odpovědět
Tak to zni paradne, holky :) My prave budeme mit svatbu na pronajatem statku, kde budou i vsichni ubytovani, takze bych rada kompletne vsechno usporadala tam. Akorat se trochu bojim, ze si vsechno planuju venku a ono pak bude treba chcat :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, u nás budou i hosti, kteří nemusí maso, takže chystáme 2 varianty menu. První, klasická, bude vývar s knedlíčky a krkovice se šťouchanými brambory, slaninou a kořenovou zeleninou. A jako bezmasá varianta bude zeleninová polévka a pohankou a červenou čočkou a hlavní chod tagliatelle s rajčaty, pestem a parmazánem. Předkrm nemáme, protože máme obřad až od 14:00, takže bysme neradi obědvali do večeře :-D a pak pozdějš budou teplý i studený rauty. Z toho menu mám asi největší nervy, protože i když jsem si shrnula jen co nejí/nemůže nejbližší rodina, tak i 2 jídla mi přijdou málo. Ale snad bude chutnat :-)
Odpovědět
@anysek01 Podle me to mas vymysleny paradne :) U nas nastesti zadny vegetariany nemame, takze hodne masa a meli bysme se zavdecit vsem :D My budeme mit taky obrad az ve 14h.. ale vzhledem k tomu, ze je velka cast rodiny zdaleka, tak jsme se rozhodli, ze vsichni hoste dorazi uz v patek vecer, seznami se.. a pak v sobotu si dame v klidu jakoby rodinny obed (bude nas max. 30).. no a po obradu zacneme s grilovackou. Takze zadna klasicka hostina nebude.. ale zas nechci lidi drzet do dvou hlady, tak to asi udelame takhle :)
Odpovědět
Ahoj, grilování v září podle mě bude v pohodě :-) Co se týče hostiny, budeme ji mít jen pro nejužší rodinu a svědky. I tak se našli dva, kteří nechtějí klasický vývar a svíčkovou. Naštěstí to máme v bezvadném hotelu, kde nám vycházejí zatím ve všem vstříc, takže ti dva budou mít jiné jídlo (kuřecí plátek se zeleninou) :-). Na párty bude bufet formou švédských stolů a grilování. Na věčírek už budeme mít i dietáře a jednoho bezlepka, takže jsem se ujistila, že jsou podávané uzeniny bezlepkové a bude tam dost salátů, ovoce a zeleniny (vč. grilované), aby si každý přišel na své :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?