Jaký budete/měli jste hlavní chod na svatební hostině?

Svíčková je sice dobrá a skoro každý ji může, ale je to už trošku nuda.. Můžete připojit i foky :)
Odpovědět
Grilované prasátko :-) Ale my neděláme svatební hostinu jako takovou, ale pak jen takovou svatební party/oslavu (nazvěte to jak chcete). Ale pokud bysme dělali, tak bych svíčkovou také nechtěla - nemusím jí.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli panenku na omáčce ze švestek a červeného vína s restovanými brambory s cibulkou a slaninou. Nikdo si nestěžoval, všichni to snědli. Taky to bylo moc dobré!!! :-)
Odpovědět
my takhle: 1/2 kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty, 1/2 vepřová panenka plněná špenátem, gratinované brambory
Odpovědět
Profilova fotka
Kuřecí prsa s grilovanou zeleninou.
Odpovědět
@luj89 Dej si co chcete a co mate radi :) U nas to vypada na klasickej rizek.Sice nuda ale je to me oblibene a ke vsemu jsem alergicka takze moznosti omezene :(
Odpovědět
Profilova fotka
Sestra měla teď v sobotu mas dvou barev (kuřecí a divočinu - výýýborné to bylo) a k tomu kopečky s bramborovou kaší. Zdlabali to všichni:-) Já s přítelem budeme mít svatbu v srpnu a asi to vypadá na líšeňský řízek (taky z dvojího masa, ale smažené, ženich bude mít pouze kuřecí, vepřové nejí) a k tomu nejspíš opékané brambůrky.
Odpovědět
@verunka11221 ahoj, jsem téhož názoru. My také nebudeme mít nic zvláštního. Budoucí ženich rád řízky, ty ale budeme mít v malém provedení ke snídaně (svačince) když přijedou hosté k nevěstě. A oběd budou vepřové výpečky, nic extra, ale zase osvědčené naše oblíbené jídlo.
Odpovědět
My budeme mít sele :-D ... Máme to ve formě grilovačky :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@ppajinta To bych si taky představovala - grilovaný maso a selátko. :-) Já jsem třeba takový zvláštní případ, že vepřový nejím, ale kuřecí jo a salámy a párky taky.. no a většina kamarádů jí z holek jen kuřecí, takže asi tak..
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 losos s pečenými brambory a bylinkovou omáčkou :)
Odpovědět
Jsme pro zapecenou vepřovou panenku s bylinkovým máslem ještě přemýšlíme nad přílohou.
Odpovědět
My budeme mít na výběr ze dvou chodů : zvěřinový guláš s karlovarským knedlíkem a kuřecí rolku plněnou švestkou přelité brusinkovou omáčkou se šťouch. bramborem (ten bude vyroben pomocí formičky .-)) a proč? . já chtěla kuřecí a přítel že dáme na raut zvěřinu (že jí dostane) a co se zvěřinou na rautu? budeme tam mít takovýho masa, že nevíme co dřív > takže dva chody (jo a to šetříme kde můžeme :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak my budeme mít steak s vepřové panenky s dukátkami a 3 druhy omáček:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
My budeme mít kuřecí plátek se šunkou,sýrem a broskví. A k tomu hranolky.
Odpovědět
@88renca88 Psala jsi , že budete mít na předkrm šunkovou rolku. Není té šunky už moc, když bude i na těch kuřecích plátcích? Taky by možná bylo dobré vyměnit hranolky třeba za opékané nebo šťouchané brambory. Hranolky se totiž na slavnostní menu moc nehodí.
Odpovědět
Vývar s knedlíčky a kuřecí steak Tandori s gril. bramborama.
Odpovědět
@radkaja Tak na tom masu bude jen jeden plátek šunky,tak v tom problém nevidím. A my opékané nebo šťouchané brambory nesnášíme,hranolky jsou jasnou volbou :-)
Odpovědět
My volíme svatební polévku, jako hlavní chod lososa s bylinkami / panenku na přírodno - obojí s opékanými bramborami. Samozřejmě každý dostane ten druh masa, který má rád - masožrouti panenku, protože "ryby by se nenajedli" :-D. Pro číšníka označíme na jmenovkách, co má kdo dostat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?