Jak prostřít na raut

Profilova fotka
Mám dotázek :-) Po obřadu nebudeme mít klasický oběd, ale rovnou raut a teď se tu s nastávajícím přeme, zda prostřít stoly, jako dát na ně příbory, talíře a tak, nebo zda je nechat jen tak. Já jsem pro první variantu on pro druhou. Výzdoba na stolech bude do motivu, ale pokud tam nebude to "nádobí" nebude to holé, ale zase prostírat, když nebude oběd, je taky hloupost. Pere se to ve mně a svatba se blíží ;-)
Odpovědět
@melein byla bych pro druhou variantu. Talířky a příbory dát k rautu a tam už si každý vezme co bude chtít. Lepší než dát na stůl talíř a příbory, který by si pak hosté vzali a šli si k rautu nabrat, ale na stole by zůstavali zbytečně čisté příbory. ( přeci jen ne každý využíje vidličku a lžíci )
Odpovědět
@melein Mne taky přijde druhá varianta lepší. My máme také jen raut, ale řešíme to trochu jinak. Nejprve se všichni usadí, bude přípitek a roznášený předkrm - největší hlad se zaplácne v klidu u stolu a pak už si každý dojde k rautu a vybere si na co bude mít chuť.
Odpovědět
Profilova fotka
@azrrael My taky budeme mít přípitek, ale bez předkrmu. Hosty přivítáme a odejdeme se fotit, ať se v klidu nají a nemusí nás čekat, jelikož to na svatbách mám asi nejmíň ráda a navíc tam budou i hladové dětí ;-)
Odpovědět
@melein Jo, to taky nemám ráda. My si po obřadu necháme cvaknout pár skupinovek, pak se půjde na přípitek, dáme předkrm a pak si hosté budou užívat jídla a my se mezitím půjdeme fotit. Na hodně svatbách se mi stalo, že jsme čekali dlouho na novomanželé, až dorazí z focení - tu nasucho, tu s nějakým vínkem, takže pak se člověk namete už před obědem, aniž by to měl uplně v úmyslu :D A před obřadem před kostelem budeme mít koláčky a "tvojhubky, trojhubky", takže by snad nikdo žízní a hladem trpět neměl. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@azrrael my to vše budeme mít na jednom místě, obřad i raut.... taky plánuju nějaké jednohubky a pití před obřadem ;-)
Odpovědět
@melein Jj, taky to máme na jednom místě, Přijde mi to praktické.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?