Inspirace na hlavní svatební chod

Zdravím, prosím poraďte, inspirujte hlavním chodem u oběda na svatbě, nějak nevíme co vymyslet, svíčkovou nechceme. Moc děkuji.
Odpovědět
Licka na vine 😋
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít kuřecí a vepřové medailonky a šťouchané brambory :-)
Odpovědět
@pinkyy licka mi asi neprojdou :( máme jednu půlku rodiny vybíravou :( proto hledám inspiraci tady, ale děkuji za nápad :) @mval Děkuji za nápad a budete je mít dohromady nebo dáte vybrat?
Odpovědět
Profilova fotka
Možno pomôže aj tento album :) http://www.beremese.cz/blog/bara_babi...
Odpovědět
My měli vepřovou panenku na pepřové omáčce s grilov.zeleninou a stouchackama
Odpovědět
Profilova fotka
@joji21 Dohromady, každý kousek bude vážit 100g.
Odpovědět
Kachni prsicka s pyre z cerveneho zeli a bramborove spalicky 😊 Losos s bramborovo-wasabi kasi Kralici stehynko s bramborovou kasi Veprova panenka s demi glace a opecenym bramborem My teda meli svickovou, to je sazka na jistotu a zavdecis se skoro vsem, i ja se na ni vzdy na svatbu tesim, nejhorsi jsou takove ty masa plnene sunkou syrem a hranolky
Odpovědět
Profilova fotka
My taky svickovou nebudeme mit. Neni to pro nas slavnostni jidlo a knedliky nemusime moc. Celkem se nam libi zavitek s mozzarelou a susenymi rajcaty, veprova ppanenka plnena nebo treba spiz😊 K tomu gratinovane brambory a salatek😊
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme variaci z mangalice - žebírko, panenka, krkovička - s pečeným bramborem a kořenovou zeleninou a druhá varianta byly tagliatelle se sušenými rajčaty a olivami a k tomu listový salát :-) Dávali jsme předem vybírat, abychom mohli nahlásit počty porcí.
Odpovědět
Všem moc děkuji za nápady a nebráním se dalším. Je to u nás dost složité, když jeden ze členů rodiny tohle nejí, tam to je divný a pak řekne, že si radši vezme krabičku s jídlem z domova :(
Odpovědět
Profilova fotka
@joji21 Myslím, že takového hosta má každý :-D moje babička (která mimochodem taky skoro nic nejí) si při obědě vyndala z kabelky na stůl petku s minerálkou, že prý to pití, co nabízí restaurace, jí tolik nechutná 8-( :-D
Odpovědět
@anysek01 Kdyby to byla babička, tak bych to asi zvládla, ale u mamky to nějak nedávám :-D ;-( Nejhorší na tom je, že jí se snad nelíbí nic co vymyslíme nebo uděláme.
Odpovědět
Článek se načítá
Momentálně řeším úplně stejný problém, přijde mi super veprová panenka například ve slanině,nicméně u nás to bohužel polovina nejí :( Prozatím máme vymyšlěný kuřecí závitek plněý mozzarelo a buď slaninou nebo rajčátka :)
Odpovědět
My budeme mít italský guláš - spezzatino s polentou nebo bramborovou kaší. Klasicky se dělá telecí, ale my budeme mít hovězí verzi. Nechtěli jsme vepřovou panenku nebo něco takového, protože každý ji má rád jinak propečenou atd., ale něco dušeného a líčka by nám zřejmě taky úplně neprošly. Takže nakonec takto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@joji21 Uplne s tebou soucitim. Bud jim dejte dopredu vybrat treba ze dvou jidel. Ale tam zase riskujete, ze budou vymyslet i tak, ikdyz to jidlo dostanou. Ze treba sousedovo jidlo se jim libi vic. My treba vybereme jedno, vezmeme ohled na alergiky a deti. Ti budou mit treba jine. Ale jinak to je jejich problem. Cim vic se jim budete snazit vyjit vstric, tim to bude horsi. Kdyz je nechate, budou vymyslet. Kdyz jdeme na svatbu, tak by me nenapadlo vymyslet, ze to nebo ono nejim. Taky nemusim dvakrat knedliky. Ale kdyz je svickova, tak to normalne snim. Jsem rada, ze me snoubenci pozvali na svatbu a vazim si toho. A ne vypeskovavat!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?