Dovoz jídla na svatbu

Ahoj, chtěla bych se optat, zda někdo nemáte zkušenost s dovozem jídla na svatbu? Vzhledem k tomu, že budeme mít asi 80 lidí, tak je problém najít sál. A když jsme sál našli, není tam kuchyň. Byla možnost, že by nám jídlo dovezli, nádobí by pak odvezli a večer dovezli i jídlo na rauty, ale to bohužel z jejich strany padlo. Nevíte někdo o někom, kdo by takhle jídlo připravil a dovezl? Jedná se o okolí Sedlčan. Moc děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud nemáte místo ještě zajištěné, nabízím Vám náš penzion. Můžete si ho pronajmout celý a vše si vzít vlastní, myslím tím jídlo a pití. Máme zde servis pro 100 lidí a plně vybavenou kuchyň s výčepním zařízením. Na zahradě je možnost grilování. Podívejte se na naše stránky, třeba Vás to zaujme. Pěkný den Pokorná
Odpovědět
Tak si najdi cateringove girmy z okoli, posli jim sve pozadavky a dostanes nabidku. Da e to delat i na dellsi vzdalenosti, ale yo uz je otazka financi.
Odpovědět
Tak si najdi cateringove firmy z okoli, posli jim sve pozadavky a dostanes nabidku. Da se to delat i na dellsi vzdalenosti, ale to uz je otazka financi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?