Dort od papala.cz Olomouc?

Ahoj :) Máte prosím někdo zkušenosti s dorty od PAPALA CAKES? ( http://www.papala.cz/ https://www.facebook.com/Papala-CAKES... ) Dorty na obrázcích vypadají hezky, ale jde mi o to jestli jsou dobré i chuťově a taky o přístup k zákazníkovi. Pokud někdo znáte prosím podělte se o zkušenosti ;) Děkuji :)
Odpovědět
Dívala sem se na obrázky jejich dortů a tedy přijdou mi hoodně amatérské. Ten bílý svatební je tedy úděsný- hrbolatý, odfláknutý, mašle je jak od dítěte ze školky. Já bych se styděla nabízet takové dorty. Možná tak pokud bys od nich brala nepotahovaný - nahý dort s ovocem, tak to by snad trochu ušlo. Jinak bych do nich nešla a poohlédla se jinde. :-|
Odpovědět
Děkuji za názor. Je pravda že ten dort v úvodu tak úplně povedený není, ale je to někdy z roku 2013 což jsou dva roky zpět a myslím že od té doby se paní hodně zlepšila. Tady tyto dorty a cupcakes jsou také od ní akorát novější. Něco takového jednoduchého si představuji.
Odpovědět

Odpovědět
Tak to už vypadá mnohem lépe. Jen by mi vadilo, že do potahovaných dortů nedává odlehčené krémy, ale jen máslovo-pudinkové, to dost lidem nešmakuje. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem puvodne chtela zadat dort u Dorty Katrin co je i tady mezi profesionaly na beremku, ale slysela jsem na ne nelichotivou rezenzi kvuli jejich konzistenci a chuti za docela dost penez...takze jsem se nakonec rozhodla zadat dort ,,u nas,, v Prostejove u pani Stverakove. Jeji dorty mi prijdou ok a s tim ze spousta hostu proste ty super vymazleny fondanovy kyticky neoceni a spis akorat krci nos kdyz je dort moc suchej nebo moc sladkej apod... jsem se rozhodla vsadit na reference na chutovou kvalitu. Jo a jen tak na okraj driv byly dorty takove zboku oplacane orechem/kokosem s cokoladovou polevou nebo citronovkou aby byl bilej s takovejma tema ruzickama s asparagusem zdobene maslovym kremem po hrane - takove ty radoby receno hruzaky(ty dela pani Stverakova kdyz si to nekdo ze starsi generace preje taky) a stejne se to jedlo... co se mi u ni libi je ze ja mam treba nesnasenlivost na laktozu a ona kdyz jsem k ni zasla mi ukazala vsecky suroviny ze kterych pece a prosla se mnou slozeni abysme meli jasno jestli mi z toho nebude bidne a to u me zabodovalo. Hlavni ale je aby se libil ten dort tobe a kdyz budes mit cas dobra cukrarka by ti mela dat ochutnat, nebo pogoogli chutove vyborny dort Olomouc a uvidis co ti vypadne. Drzim pesti!
Odpovědět
@radkaja dobrá poznámka, toho jsem si nevšimla. Pokud bych si dort od paní objednávala zkusím se ještě poptat zda to taky není nějaké staré info. Osobně totiž taky nemám ráda příliš těžké máslové náplně, spíš něco odlehčeného. Vím, že pod fondánem máslový krém být musí aby se fondán neroztékal, ale uvnitř dortu pak už může být jakákoliv náplň. Alespoň já jsem s tím nikdy problém neměla, když jsem pekla potahované dorty. Uvidíme :) @stephansbride já na dorty Katrin slyšela dobré recenze, kamarádka od nich měla letos v létě krásný svatební dort (bohužel jsem nebyla tak jsem neměla možnost ochutnat), a vím že dělají ochutnávky takže to by asi problém nebyl zajít a přesvědčit se). Ale pohybuje se to cenově výš což je hlavní věc, která mě odrazuje. :-|
Odpovědět
Juu a i tenhle má paní Lenka z papala.cz krásný :-) @radkaja tak jsem se ptala a odlehčené krémy se dávají i do potahovaných dortů. Asi do toho půjdu :-)
Odpovědět
@mabendov Tak super, vypadá to, že už opravdu nasbírala více dovedností, tak ti budu držet palce, ať jste spokojení. Jo a ochutnávku budete dělat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?