Co zvolit ve svatební den na oběd?

Premyslime s pritelem co v nas svatebni den zvolit na obed.Co budete mit vy? vepro zelo knedlo nechceme..jinak polevku budeme mit slepici a jatrovymi knedlicky ale co dalsi to nevim co dame..jinak pak budeme mit veceri po obede a po veceri jeste rauty..
Odpovědět
no my budeme mit klasiku svatebni obed a to je svickova :)
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 my budeme mít plněnnou vepřovou panenku a 3 druhy příloh, aby si každý mohl dát na co má chuť. Polívka bude hovězí vývar a předkrm nebude žádný.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se rozhodli pro vepřovou panenku s jemnou pepřovou omáčkou, a brambor :-) polévka bude klasicka, hověz vývar, a předrm je parmská šunka, žlutý meloun, bagetka.
Odpovědět
Profilova fotka
přípitek: cinzano s cukrovou krustou a citronem předkrm: lehký salátek rajčátka, mozzarela, bazalka zakápnuto oliv, olejem polévka: klasika hovězí vývar s knedlíčky a domácími nudlemi Hlavní chod: dva druhy vepřových rolek, se šťouch. brambory a přelito sosíčkem moučník: svatební dort s kávičkou nebo čajíkem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
předkrm--teplá palačinka s lososem,špenátem a parmazánem polévka-klasika knedlíčková obed--klasika svíčková moučník-svatební dort :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?