Co dáváte k obědu na svatbě?

Profilova fotka
Někdo říká svíčkovou,někdo řízky se salátem ... Copak dáte hostům vy? :) Já bych chtěla něco jiného,ale nevím zda se to hodí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame kachnu na pomerancich s bramborovyma nokama a zelny salat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla dát svíčkovou, všichni ji chtěli... nakonec sme to změnili na kuřecí plátek zapečený šunkou, broskví a sýrem a americký brambory - důvod - já bych svíčkovou nejedla ale chtěli jsme, aby si ostatní pochutnali, ale nakonec sme se rozhodli takto. Myslím, že i tak si hosté pochutnají.
Odpovědět
Profilova fotka
Timbálky z vepřové panenky s bramborovým rissoleé, omáčkou z pečených paprik a hráškovo-parmazánovou zmrzlinou. Již jsem to chutnala a je to výborné :)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli Taborskou bastu a nenasel se nikdo, komu to nechutnalo, protoze kazdy si na tom raliri neco najde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vepřovou panenku plněnou uzenou mozzarellou a prosciuttem, tymiánové brambory a dušenou zeleninu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít grilovanou vepřovou panenku a tymiánové šťouchané brambory
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych chtěla svíčkovou a polévku klasickou s játrovými knedlíčky, ale ještě uvidíme :-) Řízky a vepřové potom bude na rautu, tak to budeme mít aspoň pestré....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás svíčková vyhrála, je to klasika a všichni ji můžou, v Hotelu, kde svatbu budeme mít jí dělají opravdu skvělou. Přípitek : Cava Brut ( je to šáňo ), Předkrm : Králičí paštika v pepřovém kabátku s brusinkovým očkem, Polévka : Volský vývar z oháňky s kdelíčkama a nudlema, Hl. Chod : Ta svíčková s karlovatským knedlíkem a moučník : Dort a kávička :-)
Odpovědět
Předkrm je šunka od kosti, pak polévka s jatrovymi knedlicky a jako hlavní chod panenka na červeném víně s opecenym bramborem. U nás o svíčkovou nikdo extra nemusí, já ji nemůžu vubec. Nic proti ní, ale svickova a řízky se salátem už mi připadají trošku překonané, myslím na takovéhle slavnosti. Ale zase nic proti ní :)
Odpovědět
Profilova fotka
My přemýšlíme o kuřecím steaku na špenátovém hnízdě s opečenými brambory. Hrozně nám to chutná, ale bylo nám vyřčeno, že špenát budou mít všichni za zubama a cosi kdesi. Tak ještě nevíme..Ať se nakonec rozhodneme pro cokoli, věřím, že to bude mňamka. Pan kuchař je exkluzivní. :-)
Odpovědět
my máme na předkrm - Paštika z husích jater se švestkovou omáčkou a bagetkou, na oběd - Hovězí vývar s játrovými knedličky a nudle, a jak jinak než Svíčková na smetaně, knedlík, terčík a z pravé svíčkové. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Beru, že pro někoho je svíčková už pasé, ale já ji řadím mezi má nejoblíbenější jídla....navíc moje svědkyně nejí kuřecí maso a nevím z rodiny o nikom, kdo by ji nejedl, takže ji beru i jako univerzální :-D A jak už jsem napsala....vepřového a kuřecího bude dost na rautu, tak to nemusíme jíst celý den :-N Ale jinak co tak koukám, tak polévka s játrovými knedlíčky asi pasé nikdy nebude :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Já nejím knedlíky, takže jsme se mamkou shodly na tom, že by svíčková nebyla uplně vhodná volba, takže budeme mít kuřecí rolku se špenátem a štouchanýma bramborama se slaninkou...
Odpovědět
Taky bych chtěla svíčkovou, prostě mi chutná (a většině lidí, co znám). Třeba mé mamce se to ale nelíbí, nevím, proč :-| :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít knedlíčkovou polévku a přemýšlíme o tom, že necháme udělat nějaký přírodní kuřecí plátek a jako přílohu nějaký brambor, nebo salát. Budeme to mít v srpnu, tak chceme, aby to bylo i lehké a nebyl každý nafouklý jako balon. A hlavně to bude až někdy kolem 16 - 17 hodiny, takže spíše taková večeře lehká. :)
Odpovědět
@mawenzi my jsme měli v plánu vepřo-knedlo-zelo,ale jelikož já vepřo nejím tak se mamka rozhodla udělat kuřecí plátky s amerikány....a bude to lepší i pro děti to kuřecí :-)
Odpovědět
My jsme měli předkrm: klasika - šunková rolka s křenovou šlehačkou, polévka: klasika - vývar s knedlíčky a hl. jídlo: špíz z dvou druhů mas přelitý demi-glace omáčkou se štouchaným bramborem. A nevím o tom, že by to někomu nechutnalo. :-) Podle mě třeba svíčková každému nesedne, obzvlášť v letních měsících. Já mám svíčkovou jinak moc ráda, ale představa, že bych měla na své svatbě svíčku, tak by mi z ní asi dobře nebylo, při těch nervech a tláskání...
Odpovědět
Profilova fotka
taky uvazuju co protoze svičkovou nemusím je na kazdý oslavě a já chci mít něco extra takze vubec nevím co ale dáváte tu dobré tiy ta kachna mnam mnam ta by nemusela bejt špatná
Odpovědět
My měli polévku: Vývar s knedlíčky a nudlemi, hl. chod: Táborská bašta - dva druhy knedlíků - bramborové a houskové, dva druhy masa - vepřové pečené, a uzené + klobása, a bílé zelí, dezert: svatební dort + káva, či čaj
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli: Přípitek: Bohemia demi sekt s jahodou Předkrm: Rajče plněné jemným kuřecím salátem, toast Polévka: Hovězí vývar s knedlíčky Hlavní chod: Vepřová panenka se cherry omáčkou, vařené brambory+smažené „dollar chips“, velká obloha Dezert: Svatební dort, káva
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 ahoj, my měli cinzano bianco, knedlíčkovou polévku, steak z lososa na petrželových bramborech s koprovou omáčkou (tu jsme nechali podávat zvlášť) (a pro ty, co nejí rybu kuřecí řízek), jako dezert jsme použili svatební dort a kávu/čaj ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít klasiku - vývar s knedlíčkama a svíčkovou. :-)
Odpovědět
Já myslím, že je to špíš podle toho, kde to uděláš, tak se přizpůsobí i jídlo.... My měli jako předkrm hrušky vařené v šampaňském s rokfórovou pěnou a ořechovým pestem, klasiký hovězí vývar s knedlíčky a filírovanou vepřovou panenku s jemnou pepřovou omáčkou a bylinkové opékané brambory (nešlo vybrat ani jinou omáčku, protože by to jednou nejedl ten, pak zas ten druhý).... Nebylo to nic těžkého na trávení, myslím si, že když nacpeš hosty kachnou, tak ti pak dlouho nikdo na rautu po obědě do ničeho ani nedloubne.....
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chtěli svíčkovou, ale tchánovci protestovali, že se na smetanovou omáčku špatně pije pivo :-p Tak jsme nakonec měli kuřecí plátek a americké brambory + trocha zeleniny. Bylo vedro, takže jsme pak i my byli rádi, že se necpeme knedlíkama
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli na hlavní chod kuřecí steak a grilovanými rajčaty a bylinkami, k tomu brambory pečené na mořské soli a na nich nějakou smetanu :) bylo to výtečné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Šunka s křenovou pěnou, knedlíčková polévka a svíčková na smetaně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my plánujem mít klasickou polévku, hovězí vývar s játrovými knedlíčky a jako hlavní chod buď filírovanou panenku s výběrem omáček (pepřová / houbová) a šťouchaný brambor a nebo hovězí líčka s bramborovou kaší... ještě jsme se úplně nerozhodli :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, o svíčkové, kachně jsme vůbec neuvažovali. Máme svatbu v srpnu, takže jsme nechtěli nic těžkého a kort, když bude hic. Takže budeme mít hovězí, vepřový, kuřecí medailonky, opečený brambor, přírodní omáčka a pro děti hranolky a kuřecí plátek:-). Polevku máme klasický Hovězí vývar s knedlíčky a nudlemy. Ale fakt záleží na chuti každého:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem nechtěla svíčkovou, ale od mého manžela rodina nechtěla slyšet o ničem jiném, tak jsme měli svíčkovou a druhá půlka pstruha... Každé si přišel na své :)
Odpovědět
Volba záleží na více faktorech. Kdy svatba bude. Kdo tam bude. Co je mé oblíbené jídlo, co mé polovičky. Co mají ostatní rádi. Klasikou asi člověk nikoho neurazí. Chřest, vývar, svíčkovou a kafe s dortem. Kávu doporučuji objednat na kavaprazena . Co vím, dodávají i do nějakého rádia.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?