Catering pro 70 lidí

Ahoj chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s cateringem pro takové množství lidí. Máme 39 lidí na oběd + 30 lidí na večer. Cena za oběd byla 400/os a na večerní raut 900/os. Catering za 78 000 se mi zdá docela dost ... máte zkušenosti? Děkuji moc
Odpovědět
Ahoj, já teda zkušenosti nemám, chystáme hostinu pro 50 lidí, ale 900 za raut se mi zdá šílený, to byste tam museli podávat total luxusní jídla. Říká se, že na osobu - co se jídla týče - padne cca 1000 Kč za celý den. Tak jestli těch 900 není třeba výsledná cena?
Odpovědět
Ahoj, mě to taky přijde strašně moc. My nemáme sice catering, ale hostinu v restauraci penzionu a za jídlo budeme dávat cca 1000,-/osoba. Je v tom občerstvení před obřadem, polévka, hlavní jídlo, přípitek a večer raut. Ceny na osobu se pohybují kolem té tisícovky nebo 1500,-, když je to v ,,normální" restauraci, nebavím se o luxusu, tam se ceny šplhají daleko výš. Bude nás 30 lidí a se vším všudy (jídlo, pití, ubytování) počítáme něco kolem 50tis. Samozřejmě je to hrubý odhad, nevime kolik se toho bude pít.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?