Candy bar na svatbě ano či ne?

Profilova fotka
Nemáte někdo zkušenost s candy barem na svatbě? Je to dobrý nápad, nebo to bude spíše hosty otravovat si chodit pro sladké někam jinam, protože na stolech nebude? Popřípadě co je dobré volit na takový bar, když moc dětí na svatbě mít nebudete?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě candy bar učaroval a na naší svatbě bude :-) V únoru jsme byli na svatbě kamaráda, kde taky byl candy bar a bylo to super. Děti nebudeme mít na svatbě žádné, takže žádné bonbony, žvýkačky atd...ale cupcaky, makronky, minibábovičky, minidortíky.....a pak ještě minizákusky joko věnečky, větrníčky... a dezerty v kalíšku - panna cotta, čokoládová pěna a tvarohovomalinový krém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás nikdo asi nebude ochoten vyrábět takové dobrutky jako hanica83 (ticha závist a myslenka, jestli to precijenom nějak nezaridit) , děti bude dost, takže vyloženě bonbonovy bar bude, snad budou mít radost. Rodiče už asi menší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nas bude stul s dortem, par makronek, valasske frgale a mozna par kolacku. Ale jako sweet nebo candy bar to nenazyvame. Jidla bude hodne a sladke by stejne zbylo. Kamaradka mela prenadherny sweet bar s nadhernymi cupcaky a skoro vsechny zbyly, coz byla draha sranda, staly doost penez... :/
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem sweet bar měla a přišlo mi to super. Každý si došel pro to na co měl chuť. Já tam dala co mame rádi my a nezklamal. přijde mi to fakt lepší než talířky na stole
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak mne osobně se to strašně líbí a na svatbˇe ho taky budeme mít. Máme i hodně dětí, takźe tam budou i bonbonky atd..... Ale přijde mi to prostě hezké. Nechci přeplácané stoly a navíc to lidi donutí vstát a tak se třeba seznámit s někým koho nebudou znát....
Odpovědět
Pro mě osobně je to blbost. Cokoliv bylo stranou, se skoro nejedlo. Jakmile to bylo na stole, mohli se hosté umlátit. Podle mě je to blbina dobrá tak akorát pro fotky. A to, co tu někteří mají na fotkách jako candybar, je fakt komické.
Odpovědět
Profilova fotka
my ho určitě mít budeme, na stole bude dekorace a natahování se přes stůl kvůli koláčku je na prd. Budeme to mít jako součást rautu - čokoládová fontána, ovoce, cukroví, koláče, makronky, zákusky, svatební mandličky, maršmelou (nevím jakse to píše) cupcakes apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem rozhodně pro...je to krásné a určitě to ocení nejen děti...viz pár fotek z mých nedávných realizací :-)
Odpovědět
Stopro doporučuji, my ho měli. Nikomu nedělalo problém si dojít a vše bylo hned pryč.
Odpovědět
Je to módní záležitost, která nemá praktické použití. Vypadá to pěkně, tedy alespoň leckdy, ale jsou to vyhozený peníze. A dávat jídlo stranou, aby nepřekáželo dekoracím na stole, jak tu kdosi psal, mi přijde s prominutím jako pěkná zhovadilost.. Za mě dobrý na svatby, kde bude opravdu velká kopa dětí a dostatek financí.
Odpovědět
Mo za mě doporučuji ale měli jsme to udělané jinou formou. Zákusky jsme měli normálně na stole a sladký bar byl myšlen hlavně jen pro děti. Měli tam nádoby s džusem, pendreky, lentilky, různé druhy gumítků. kyselé jazíčky,a pak jsem udělala panna cottu, čokoládový krém a vanilkový krém kde bylo ovoce, Borůvky, jahody a ananas děti tam byli pořád ale hlavně si to pochvalovali dospělí stáli tam pořád a říkali že se vrátili do dětských let :-D měli jsme to jinak zas si neumím představit že by si pro zákusky měli hosté chodit. To by nám toho hodně zbylo.Takto se snědlo skoro všechno cukroví a hlavně sladký bar :-D. Fotku nemám což je škoda mám to jen na videu na kameře.
Odpovědět
Řekla bych, že kdo candy bar měl, tak určitě řekne, že to bylo naprosto fantastický a všichni si to pochvalovali. A kdo neměl, tak zas, že je to hloupost a nikomu to nechybělo. Takže je to pouze na Tobě. Jestli ho prostě chceš, tak si ho udělej. Je to Tvá svatba. :-) Já osobně to považuji za naprostou zbytečnost a módní blbinu (a v mém případě to právě vůbec nikomu nechybělo), ale na fotkách to vypadá dobře. :-D Za sebe můžu říct, že jsme na svatbě měli minimum sladkého a stejně se ho nikdo téměř nedotkl. Třeba sestra mi upekla své úžasné tiramisu a zůstalo celé. :-( Zbyl i kus dortu a to byl nejlepší, co jsem kdy jedla. Bylo mi to až líto. ;-( Ale byla jsem zas ráda, že jsem sladkého nepořizovala víc. Všichni se hlavně cpali masem, ovocem a zeleninou. Úspěch sklidil i noční gulášek. :-N Záleží na tom, jaké máš svatebčany ;-) Udělej si to, jak to cítíš a né podle toho, že je to poslední móda. Prostě pokud se Ti to líbí a chceš to, měj to. Ale pokud to nepovažuješ za nutné, tak se na to klidně vykašli. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my třeba candy bar dělat budeme, ale jen v minimálním množství a hlavně pro děti, kterých budeme mít na svatbě hodně...bude v něm čokoládová fontána, která teda bude mít určo úspěch i u dospělých a pak hlavně bonbony, Skitles, gumový medvídci, nějaký cucací bonbony, lízátka a pro dospělé se upeče 40 cupcaků, moje maminka peče dokonalý banánovo-čokoládový, který miluju tak ty budou pro mě hlavně :-) tot vše pro cca 80 lidí.....je fakt, že se mi candy bar líbí to ano, ale primárně je určený našim nejmenším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme a snědlo se všechno. Je ale pravda, že jsme to se sladkým nepřeháněli. Hlavní sladké byl dort.
Odpovědět
Profilova fotka
My candy bar mít budeme, ne proto, že je to módní a ani jsem to neviděla na jiné svatbě. Prostě se mi to líbí, máme na svatbě spoustu dětí a vůbec je fajn mít sladké hezky pohromadě. Máme sladkého opravdu hodně, naše rodiny sní asi víc sladkého než slaného :-D Ani mě nenapadlo cpát něco na stoly, pak si pomalu není kam odložit skleničku.
Odpovědět
Mně se to nelíbí, mít nebudeme. Dětí bude dost, tak jim nějaké sladkosti nakoupím, jinak zákusky a koláčky budou na stolech.... Dekorace bude minimální, takže zavazet nebude :D
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě ne, i tak tam je dost sladkostí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Tak my budeme mít klasiku na stolech koláčky a drobné cukroví, ale zákusky a dort budeme mít zvlášť na stole jako takový sladký raut.
Odpovědět
Za mě rozhodně ano.Nejdříve jsem candy bar nechtěla,ale pak jsem přemýšlela co pro děti,měli jsme jich na svatbě hodně a tak 2 dny před svatbou jsem zajela koupit pendreky,lentilky,oříšky v čokoládě,medvídky,lízátka.Na hotelu nám dali nádobí a skoro vše se snědlo a co dospělích chodilo na bonbony.Měli jsme svatební dort,dorty,koláče,koláčky,rolády a cukroví a nic nešlo tak jako candy bar.
Odpovědět
Profilova fotka
My ho budeme taky mít;-)
Odpovědět
Souhlasim se zorro - candy bary jsou importovany nesmysl 8-( Ja jako svatebni host za sebe rikam, ze je to zbytecnost, ktera mozna vypada dobre na fotkach pred tim, nez se na to sletnou svatebni hoste, verim, ze za nekolik let tomu odzvoni, urcite si pamatujete, jakym hitem kdysi byvaly svatebni stromy, dnes se to sice porad dela, ale zacina to byt okoukany prezitek. Z praktickeho hlediska je to hezky na pohled pred tim, nez si svatebni hoste poslouzi, tedy uplne na zacatku. Pak je to z poloviny rozebrany, slehacka a krem opatlany vsude mozne po ubrusech, opadany ozdoby. Navic, kdyz se to sladke takhle hromadne vystavi vsechno naraz hned na zacatku, tak to je po par hodinach okorale a ty zbytky vetsinou nevypadaji vabne, nikomu se to pak nechce jist, taky aby ne, kdyz to tam stoji treba 5 hodin. Leda by se ten bar prubezne doplnoval a uklizel a urdzoval, ale to se moc casto nedeje. Nevesty spis chteji vystavit vsechny sladkosti na odiv hned na zactku, aby jako mohli svatebni hoste ooochat a aaaachat nad nevestinou fantaziji :-D , ale prakticky je to po pra hodinach nic moc. Myslim, ze daleko lepsi je prubezne doplnovani sladkeho na stoly po talirich s tim, ze zbytek je v chladu (nebo proste v prihodnych skladovacich podminkach az do doby, nez se serviruje) a to v takovem mnozstvi, jake je aktualne potreba. Ale prijde mi velmi vtipne, jak zde nektere nevesty sahaji po temer absurdnich argumentech, aby si ten candy bar na sve svatbe obhajily :-D Pry 'natahovani se pres stul kvuli kolacku' a podobne perly :-D Natahnout se pres stul pro kolacek je problem, ale muset pochodovat pres celou mistnost nekam ke candy baru, to je v pohode :-D No kazdy k svemu, ja kdyz vidim ty candy bary na svatbach, tak me zajimaji prvnich 30 minut po obede, pak je mi jasne, ze to bude oschle, okorale a nebude to k jidlu. No ale na fotkach to jiste bude vypada famozne, a na beremku to sklidi nalezity ohlas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My Candy bar mít nebudeme. Přijde mi to spíš jen na okrasu. Módní záležitost jak tu někdo psal. Na stolech bude cukroví a koláče.
Odpovědět
Pro dětské hosty je to super.
Odpovědět
Profilova fotka
Dětí jsme měli jak smetí a přesto jsme žádný candy bar nedělali (ono by to stejně měli od rodičů zakázané či pouze na příděl). Nikomu to nechybělo. Po obědě následoval dort, celou dobu byly na stolech koláčky a raut byl tak bohatý, že na to stejně nikdo neměl pomyšlení.
Odpovědět
Ze sladkého jsme měli na svatbě jen dort a koláčky a od obého zbylo, candy bar by proto byly vyhozené peníze. Navíc pokud je hodně hostů a trochu pomalejší obsluha na hostině, nějaké drobnosti na zobnutí přímo na stolech přijdou vhod. Nevím, u jak široké tabule kdo sedáte, abyste se přes ni nemohli natáhnout :-). Jinak souhlasím s přinesením většiny sladkého až po hostině a s průběžným doplňováním. Na letní svatbě už prostě po několika hodinách věci s krémem nebudou dobré.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?